Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
prisz
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom, valaki találkozott e már azzal a problémával, hogy nem tud belépni az online ügyfélszolgálati oldalra. Az ügyfélszámom és a jelszavam nem működik, ha pedig másikat kérek, egyszerűen nem jön meg az e-mail címemre.
Már írtam sz ügyfélszolgálatnak, egyelőre válasz nem jött. Mi lehet a hiba? -
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Meg tudnátok nekem mondani,hogy ha elküldtem a lemondót a szolgáltató felé akkor kb. hány nap múlva szűnik meg a netem? HA minden jól megy persze....
-
prisz
aktív tag
válasz Gézengúz #2702 üzenetére
A történet valóban nagyon kellemetlen, de nem voltam, vagyok TVNET-es, és egyelőre az ügyfélszolgálattal sem volt problémám. Egyszer volt gond, de akkor is a T-Com(Home) hibájából, és gyorsan kijavították. Most az internet "betonstabil". Ha valaki tud érdemi segítséget, és be tud lépni az online ügyfészolgálati oldalra, kérem segítsen.
Minden lehetőséget köszönök!
-
Szőrös
veterán
bazz el se hiszem. tegnap este felhívtak externettől hogy miért akarom lemondani a netem.
egy igen kedves kiscsaj volt így nem akartam neki mondani hogy azért mert egy rakat szar az egész , inkább szép kulturáltan válaszoltam hogy hordozom máshová .
teljesen meglepődtem hogy ilyet is csinálnak.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Sanyix
őstag
haha, nekem 2 hete lett elküldve ajánlottan a lemondó nyilatkozat. Azóta csak annyi reakció volt, hogy a január elején kiküldött februárra vonatkozó havidíjra emlékeztetnek, mikor dec végén mondtam, hogy annyi, és hogy hol a faszban van a lemondó nyilatkozat, vagy a lemondás opció az oldalukon.
mondjuk azon a lemondó nyilatkozaton volt ilyen miért mondom le rész, asszem az 5 ből 3mat megjelelöltem
-túl drága
-túl fos
-másra váltok[ Szerkesztve ]
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
D@ni88
addikt
Azta milyen szépen 0-zta magát az externet azért vasárnap délben bátorság nem adni netet
-
Gézengúz
addikt
hehehehe...
-
DjPremier
aktív tag
''A mennyország szép hely, de a pokolban több az ismerős.''
-
Krystal_s
addikt
sziasztok!
szeretném leírni mi történt velem (is). talán tudtok tanácsot adni.
nekem 2 éve van adsl-em és eddig nem volt semmi gond...2008.dec.2.-án telefonos ügyfélszolgálaton kértem egy nagyobb csomagot...és akkor szóban meg is történt az újabb szerződés. ( most januárban járt volna le a második 1éves hűségem ) mondták ,hogy minden ok pár hét és át lesz állítva a netem ,de hivatalosan csak 2009.jan.1-től. Nem akarom fokozni.A lényeg ,hogy nem történt meg a sebességemelés csak papíron ,mert már decemberben megkaptam az új csekket és már pár napja az újabbat is ,annak ellenére hogy kb. 20 telefonos hibabejelentést tettem és 5öt email-ben. Nagyon sok sebességtesztet végeztem és természetesen elvégeztem a "hivatalos" hibabejelentéshez szükséges t-home-os sebességtesztet is ,amit el kellett nekik küldenem.Ez az utóbbi 3 hete történt a szolgáltató részéről azóta sem történt semmi...néha hívom ,de csak annyit mondanak ,hogy nem tudják mi lehet a gond a t-home-ra fogják...
Tőlük függetlenül kihívattam a t-home egyik szakemberét ,aki kimérte a vonalat ,megnézte a modemet stb és mondta ,hogy ők nem kaptak a szolgáltatótól sebességemelés kérést, ezért a teszt miatt nekem megemelte 1 perc alatt a kért sebességre ,de azonnal vissza is rakták a régire ,mert kérelem nélkül nem hagyhatja úgy...
A vicc az ,hogy egy piti 2 Mbit-es netről van szó. nem 10 csak 2 ! (azért írom így ,mert tudom ,hogy sok helyen a modem vagy a vonal miatt nem működik igazán a kért sebesség.)
Már idegileg kivagyok és nem tudom mit tudok tenni , 250km-re lakom a Bp-től és nem fogok egy ilyen sz.r miatt odamenni. A Hírközlési Főfelügyeletnél is tettünk bejelentést...még ők sem jeleztek vissza.
Ha tehetném az egész szolgáltatót hagynám a francba , egy email cím miatt nem tudtunk kilépni tőlük ,mert a vállalkozásunk legtöbb hirdetése ( több 100 ) arról a címről ( is ) történt.És nagyon sok ügyfél azt a címet ismeri.
Mit lehet ilyenkor tenni ?
A szerződés mindig csak az ügyfelekre vonatkozik és a szolgáltató azt csinál ,amit akar ?? Hivatalosan nem is érvényes a szerződésem sem ,mert nem kaptam róla semmi igazolást. Telefonba meg mindenki azt mond amit akar ,
de most nem ez a lényeg ,hanem hogy miért ilyen szemetek és nem képesek felhívni a t-home-ot ,hogy valami gubanc van és intézkedjenek ?! a pasi ,aki itt volt fél perc alatt át tudta állíttatni a kért sebességre...
bocsi h sokat írtam ,de már nem tudom mit tegyek... -
zebranyul
csendes tag
Ha már az ilyen elrettentő történeteknél tartunk, én is leírom, mi gondom van az externettel.
Tavaly szeptember óta próbálok tőlük szolgáltatóváltással eljönni, mert van képük 9900 ft-ot kérni a 8 megás netért. (T-home-nál ugyanaz 6890ft)
Az első váltás azért nem sikerült, mert nem szereld magados voltam.
Na jó, akkor küldtem egy szerződésmódosítási kérelmet, hogy válljak szereld magadossá.A második váltás azért nem sikerült, mert a valamelyik nagyokos az Externetnél úgy vezette be a szerződésmódosítási kérelmem, mintha azzal együtt egy év hűséget is vállaltam volna. (pedig abban a levélben amit küldtem nekik, szó nem volt hűségidőszak meghosszabbításról).
Legutóbbi telefonbeszélgetéssünkkor körülbelül negyedik telefonálásra sikerült kifognom egy értelmes embert, aki megigérte, hogy a következő váltási kísérletnél már nem fognak hivatkozni a nem létező hűségnyilatkozatomra. Így persze újabb 1 hónapig kénytelen vagyok náluk maradni 9900 pénzért.
Ha nem akadályozzák meg a váltást ilyen szemét módon, akkor január elejétől már 2,5 Mb-em lenne a 8 helyett, és csak 3190-be kerülne, nem 9900-ba. Ezek után gondolom érthető miért utálom annyira őket.
Egy dolgot tehetek csak, minden ismerősöm lebeszélem róluk. 1 ismerősöm az én segítségemmel már elhúzott tőlük, egy ismerősnek folyamatban van a váltás, egyet meg most puhítok hogy váltson. Ilyen cégnél egy ismerősöm se maradjon.
-
FrezeR
senior tag
válasz zebranyul #2718 üzenetére
Szia
Nekem is ez volt a gondom, hogy nem engedtek el, mert nem vagyok szereld magad csomagban. A vicc az volt, hogy az Ő rendszerükben viszont szereld magad a csomagom de valamilyen csoda miatt a nagy T ezt nem látja a rendszerén át. Nem mondok keveset legalább 12 x hívtam őket az elmúlt pár hónapban és nem voltak képesek semmit tenni az ügyem érdekében.
A múlt héten végül elküldtem a felmondásom és reménykedek, hogy meg tudok tőlük szabadulni végre -
D600
tag
válasz Krystal_s #2716 üzenetére
"szóban meg is történt az újabb szerződés"
Az 1 éves hűségnyilatkozathoz az aláírásod szükséges, tehát valami rossz tájékoztatást kaptál a telefonba. Ha online ügyfélszolgálatnál módosítod(hosszabbítod) még akkor is kell írásban szerződésmódosítási nyilatkozatot tenni. Sebesség módosításnál külön sávszélesség módosítási díjat is számláznak.
Lehet én értettem félre amit írtál, de úgy veszem ki, hogy nem írtál alá semmit? -
Krystal_s
addikt
nem írtam alá , mert nem küldtek semmit a szerződésről...2 hónap után már ezt is tudom.
2 napja közölték ,hogy ez az ügyintéző hibája...de ennek ellenére ez nem érdekelte őket , átraktak másik csomagba a telefonos ügyintézés után pár nappal,és a napokban a 2ik számla is megjött ,csak a sebesség a régi.h őszinte legyek jobb is ha nem küldenek semmit ,mert akkor szart sem ér az 1 éves hűűűség.és simán kiléphetek ha lesz rá alkalmam,persze nem ez volt a célom...csak már elegem van 2 hónapig ültek a semmin és állítólag most Jan.21.-én a t-home is megkapta a kérelmet. ők annyit mondtak ,hogy 15 nap az átállás...hát kíváncsi leszek. Sok hülyeséget mondtak , pl h a vonal nem alkalmas 1 Mbitnél nagyobb sebességre...aztán közölték h mégis jó a vonal mert tettek fel erősítőt
ezért hívtuk ki a szerelőt ,aki kimért mindent és a 4 Mbit is ment...( neki csak 1hívás volt az egész és jó volt a net )
A szomszédban kb 2 éve van már 4Mbit ,szintén t-home-os és most kér 8ast. a vonal ua
A másik dolog a modem...Huawei , ezt kellett anno megvennünk...gondoltam ez sem bír sokat , és már megrendeltünk egy smc modemet ,mert azt ajánlotta a szerelő ,de aztán mondta h mégis jó ez a modem még 4Mbit-ig...én tudom h lehetnek gondok, de ez vicc h 2 Mbit-tel ennyit szaroznak. Több 10ezerben van már a sok telefonálás ,mászkálás szerelő stb. és idegileg is kééész vagyok. Már ott tartok h megbeszéltem a PrTelekommal a kábelnetet...itt még az lenne elérhető és most elég jó áron...csak dupla netet fizetni kicsit luxus lenne .5000 Ft egy k email cím miatt..
Körlevél nem megoldható ,mert a visszajáró vendégek címei megvannak ,de akik csak spontán jelentkeznek be hozzánk őket nem tudjuk elérni...és kb 100 netes hírdetésünk és reklám van...egy idő után már ezeket sem lehet számon tartani....de már folyamatosan írjuk át ,amit lehet...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
sziasztok
2 év után én is lelépek az externettől, pedig 1 évig semmi probléma nem volt, azóta csak probléma: nem küldik a csekket, aztán rendszeresen nagyobb összegről, aztán két hónapig semmi. majd jön a jó számla! csekk nélkül. utaljam át, következő hónapban csekk, aztán megint számla hogy utaljam. elegem van belőlük, ezért a pénzért a tré 8 megát ad.
viszem tőlük. -
Broki1
tag
Sziasztok!
Aki küldött már lemondónyilatkozatot, az kérem írja meg a pontos címet ahol átveszik a tértivevényes levelet.
Köszi szépen!
-
Tosee
őstag
Szia!
én erre a címre küldtem (Externet Nyrt. 1519 Budapest, Pf. 556)
Az első levelet nem kapták meg (letagadták /posta kézbesítette/), majd felhívtam őket, és az ügyfélszolgálatos kisasszony, azt mondta, hogy faxoljam el azt biztosan megkapják...
Fax: 06 40 20 90 21
És végül ez ért célba... e-mail ekre nem válaszoltak! Vagyis csak az eslő kettőre. Abból már rájöttek, hogy akármit ajánlanak lemondom, és utána már nem érkezett válasz egyik mail-emre sem! Szóltam az ügyfélszolgálaton, de a válasz, hogy a mail-okkal nem ők foglalkoznak... Hát ez van!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
törölt tag
ma 3. próbálkozásra (és kb 30-30 perc várakoztatás után) tudtam trével beszélni
az már világos, hogy csak a hűség idő lejárta után hívjam őket, de az externet felé kell bármit is tennem? -
zebranyul
csendes tag
válasz #32577792 #2729 üzenetére
"az externet felé kell bármit is tennem?"
Ha szolgáltatót akarsz váltani, akkor szolgáltatóváltási szándékodat elegendő az új szolgáltatónak jelezni, és szóban meghatalmazni őket, hogy járjanak el ügyedben a régi szolgáltatónál.
Ez pár hónapja van így, hogy ennyivel is könyebb dolga legyen a váltani szándékozónak.
Arra kell vigyázni, hogy ne legyen lejárt tartozásod, hűséged, és szereld magad csomagod legyen. És számíts rá, hogy különböző létező és nem létező indokkal az externet akadályozni fogja a váltást.(nekem 4 hónapomba került az elméletileg 2 hetes váltás) -
wiggen123
senior tag
válasz zebranyul #2731 üzenetére
Szia,
én régi előfizető vagyok és 99% hogy nem szereld magad csomagom van, mert anno még kijött a szerelő és az szerelte be a szűrőt és adta ide a modemet. Gondolom az a baj, hogy a modem nem az enyém Ilyenkor mit érdemes kezdeni?Sometimes you win, sometimes you learn.
-
kano
nagyúr
válasz Krystal_s #2721 üzenetére
Kiküldték neked a szerződést már? Én simán felmondtam volna a szerelő szakvéleménye után (le kellett volna íratni a szerelővel, hogy a vonal alkalmas xMb-re és az Externet nem kérte a sebességemelést). Remélem, hogy a januárra szóló csekket nem fizetted be, mert én nem tenném. Felhívnám őket és mivel ők nem intézkedtek így közölném velük, hogy az 1Mb árát vagyok hajlandó befizetni, többet egy forinttal sem. Szerintem ne fizesd ki az emelt csomag árát arra az időszakra amíg ők nem intézkedtek. Egyébként én közöltem volna velük, hogy ha eddig nem küldtek szerződést akkor már ne is tegyék és vigyék a ...-ba az ADSL-jüket.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz wiggen123 #2732 üzenetére
Leadod a modemet és veszek egyet 3k körül(szűrővel).
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Mármint "veszel"
-
FrezeR
senior tag
sziasztok
Január 22.-én elküldtem ajánlottan a lemondásomat postán. Érdekelne, hogy előtte szólnak vagy történik e valami? Már elvileg megvan a 8 napos határidő de nem történt semmi. A modem nálam maradt (még anno a matávtól kaptam szerelő hozta) és ez sem szereld magados modem akkor le kell adnom mindenképpen?
-
kano
nagyúr
Szerintem tértivevényesen kellett volna feladnod. Így nem tudod bizonyítani, hogy megkapták csak azt, hogy Te feladtál egy levelet nekik.
-
Sanyix
őstag
én ajánlottam küldtem el nekik 15.-én... tegnap meg is érkezett a februári számla LOL
leszarnak mindent. Nembaj, majd a bíróságon meg a fogyasztóvédelemnél megkapják
Egyébként írhatjátok milyen szervezetnek, hova érdemes levelet küldeni ha meg akarom szopatni ezt a szar céget.
[ Szerkesztve ]
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
FrezeR
senior tag
Na hát ez remek akkor ajánlott levélre is tesznek magasról?
Mit lehet tenni ilyen esetben? Az NHH mennyire törődik az ilyen ügyekkel? -
elttiL
senior tag
Üdv Mindenkinek! Én most mentem az Externethez /előtte ide nem olvastam be/. Az én történetem:kértem 2.5 MBit-et, mert jó áron volt, sikerült kijárniuk /T-comnák, ez egy pluszpont,/ hogy új előfizető legyek, és ne kelljen várni 3 hónapot/mivl előző Invitelt szolgáltatóváltással akartam megszünttni, de le is mondtuk levélben, így már nem lehetett szolgáltatóváltás/..
Mondták, hogy ahogy aktiválják, az email címen, amit megadtam megadják a felhasználóneve/jelszót, várjak türelmesen ez volt 23-án, vártam, 31-én szombaton telefonáltam, hogy ez van, mondja a műsaki ügyintéző, hogy aktiválva van, adjak mobilszámot, küldi sms-ben.. és már lett isnetem /én telefonáltam kódést, nem ők adtak/, hivatalosan azóta se kaptam meg a kódot emailben. számla jött a február hóról, + jan 24-31 időszakra /713 HUF/, levél ment, hogy nem tartom jogosnak. most várok.
Kérdésem: webtárhelyhez, mailcímekhez hogyan fogok hozzájutni? azt olvastam náluk, hogy mindenhez kell külön kód /kód van az adsl-hez, van egy pinszám 8 jegyű, van az online ügyintézéshez egy kód, van a webtárhelyhez egy kód, wan a mail-okhoz egy kód; nem sok ez egy kicsit?? Ezen a fórumon de nagyon elől mintha azt olvasztam volna, hogy nekem kell egy levelet küldenem, hogy milyen email címeket akarok. igaz ez?? egyébként nekem email-okra válaszoltak már párszor. de az utóbbira lehet nem fognak, mert kicsit morci voltam benne."küldjék el (már végre) "Az Invitelnél milyen egyszerű volt ez: online szerződési ürlapban kapásból bent volt, hogy milyen felhasználónevet, milyen jelszóval, milyen email címeket /akár 5-öt/ akarok , milyen jelszóval; aktiváláskor minden élt klafán/, ezeknél meg....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
nekem anno a Matáv tartott be, nem ismertek el semmit, (telefon bekötés) letagadtak határidőket. panaszt tettem az akkori NHF-nél. Megbírságolták őket és kötbért kellett nekik fizetniük. 2 napon belül bekötötték.
-
elttiL
senior tag
Jaj fogom a fejem, utánaolvastam az externetes rémtetteknek /mongyuk a ph!-n volt egy link ADSL-re, onnan keveredtem hozzájuk /
Utána olvasok hardvernek, szoftvernek, de hogy a szolgáltatónak is utána kellene nem gondoltam....
[ Szerkesztve ]
-
elttiL
senior tag
válasz #32577792 #2745 üzenetére
ja, de már kezdődik a kálvária... az email címeket megkértem email-ben, a tárhely hozzáférés kódját megadtam nekik, ne kelljen külön generálniuk. kapásból túlszámlázák az első számlát, ezért aggodalmaskodok..... most, hogy már be tudok lépni az ügyfélszolgálatra látom, hogy 23-én (januéár) aktiválták, én akkor kértem, hogy adjanak végre kódot, csak éppen b@sztak, én telefonáltom, és mondták hogy aktív sms-ben adtak kódot, és ezt a jan 24-31 időszakot kiszámlázták 1 oldalas faxot küldtem nekik.
[ Szerkesztve ]
-
-
kano
nagyúr
Most mondom, hogy az ajánlott nem jó, a bíróság nem fogadja el bizonyítéknak (nem bizonyítható, hogy meg is kapták). Hidd el, tapasztalatból mondom. Hívd fel őket és, ha szemetek akkor nem fogadják el, ha nem akkor egyszerűen azt mondják, hogy dobd el a csekket(nekem az utóbbi volt). Nem tesznek magasról az ajánlott levélre, de az ajánlott levél az egy jó nagy át**szás a "kedves" posta részéről. Semmire sem jó. Felelősséget ugyan úgy nem vállalnak érte és zárt postaláda útján is kézbesíthető.
CSAK TÉRTIVEVÉNYES LEVÉLBEN MONDJÁTOK LE!!![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest