Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sickboy25
addikt
ugyan ezt a fajtát, de a 3 ledes verzióját. Ezzel stabil lesz, bár ha teheted a routert is cseréld le próbaként, mert nekem úgy lett jó. Modem cserével elértem a fix sebességet, a szakadások meg router cserével megoldódtak.
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
-
Boborjan
csendes tag
Üdv!
Jelenleg egy ADSL Otthoni Tango 2 Mbit-es csomagom van, aminek a hűségidőszaka holnap fog lejárni. Már 1 hónappal ezelőtt bejelentettem az igényemet egy 5 Mbit-es Golf csomagváltásra, amit szépen el is fogadtak. Ma jön az e-mail, hogy műszaki okok miatt nem tudják létesíteni az új kapcsolatot, ezért az igényelt sávszélesség módosítást törlik a rendszerükből! Vajon mi lehet az a műszaki ok? Járt már így valaki közületek? Mit lehet ilyenkor tenni?
-
mezis
félisten
Esetleg nézd meg egy DOS ablakból, hogy szakadáskor meddig jut el a jel: "tracert" és a szolgáltató DNS címe. (tracert 212.40.96.171).
Ha valameddig eljut, akkor nyert ügyed van, a telefonközpont és a szolgáltató között van a hiba.Egyébként én ilyen esetben váltottam szolgáltatót. (Annyira mellébeszélt a szolgáltató, hogy már untam.)
mezis
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Megtudná nekem mondani, hogy 2009-ben mikor, és hogyan változtak az externet ADSL díjai ?
Illetve mikor szűnt meg a 4 Mbit/sec csomag, vagy mikor változott 5 Mbit/sec-ra ?
Üdv.
Astra
-
-
Sickboy25
addikt
válasz AstraCDX #3364 üzenetére
hi
úh hát ilyeneket talán csak viszonyításképp tudnék mondani.
Én a 2,5 megásra fizettem 4100 Ft -t úgy emlékszem. Most 10 megásom van 6100 Ft-ért , de az 5 megás sem lett volna 3800 Ft-nél több, ha jól emlékszem.
Remélem valamit tudtam segíteni!
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
törölt tag
csinált valaki mostanság hosszabbítást úgy, hogy még volt hátra 2-3 hónap a hűségidejéből? mert nekem május végén jár le, de már ott a csomagváltási lehetőség, el is kezdtem, de a végén arra figyelmeztet, hogy majd akkor lép életbe az új díjcsomag, ha a meglévő lejárt
-
Sickboy25
addikt
válasz #32577792 #3366 üzenetére
nekem is volt még két hónap, de rámentem arra a hosszabbítási menüpontra. Nekem is kiírta, de mégis 2 nap múlva megemelték. Majd Kiszámlázták a 10megás és 2 megás számláját, természetesen csak a különbözetét kellett fizetnem.
-
tomy_cz
senior tag
Sziasztok!
Január 15.-én megrendeltem a szolgáltató Golf csomagját, amit két napon belül aktiváltak is, örültem is, micsoda "kényelem", hogy minden probléma nélkül képesek ezt a "nagyon bonyult" dolgot véghezvinni. Szépen felgyorsult a netem, ahogy kell, azonban tegnap reggel kaptam egy értesítőt, hogy megy a Golf csomag. Ok, mondom észrevettem..., nem foglalkoztam vele, hogy kicsit (fél hónapot) késett az értesítés.
11 körül...nincs net. Próbálgatom, semmi. Felhasználói név és jelszónál kibukik mindig.
Felhívtam őket telón, mondja a srác, csináljak új kapcsolatot meg minden, de semmi,... a net továbbra sem megy. Mondja, hogy látja, hogy próbálok csatlakozni, de, hogy miért nem tudok azt nem tudja.
72 órás javítási idő közlésével, ért véget beszélgetésünk.Mit tehetek? Azon kívül, hogy esetleg nyaggatom, őket (emailre reggel óta nincs válasz).
Ha esetleg nem tartják, a 72órához magukat, akkor mit lehet eszközölni velük szemben?Remélem, minél hamarabb megoldják a problémát, bízom benne, csak gondoltam kérek tőletek egy kis infót.
Előre is Köszi.
Üdv.[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz
-
mobbo
senior tag
tegnap (!) jött levél tőlük mailben, hogy valami akármi miatt febr. 28ig bezárólag valamikor véletlenszerűen meg fog változni a belépésnél a login nevem, a jelszó marad
ma délután elment a net és az új login névvel tudtam csak belépni!!!
ha valakinél lenne hasonló, számítson rá és nézze meg a mail-jeit -
tomy_cz
senior tag
válasz tomy_cz #3373 üzenetére
Megoldódott...tegnapelőtt az ügyintéző nem tudott tenni semmit, ma egy másik megcsinálta.
Érdekes..., midenesetre örülök, hogy jó.
Kaptam egy új login nevet, és ezzel megy, úgy néz ki csak enyit kellett volna tenni a másik szakinak is.[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz
-
kukelyk
csendes tag
Ezt néztem ki magamnak:
Xpress Alfa - 3 Mbit
Mit mondtok, belevágjak, vagy inkább lebeszélnétek?
Sajna Digi és UPC nincs a környékemen.A maximális le/feltöltési sebesség 3072/384 kbps mennyire gyakran jön össze?
Milyen gyakran esik vissza a minimum szintre:
garantált le/feltöltési sebesség 192/64 kbps? -
mezis
félisten
válasz kukelyk #3376 üzenetére
A mobilinternet sebessége helyfüggő. Nem is annyira a térerő miatt, hanem az egyéb technikai kiépítettség miatt. Vagy hívsz valakit, hogy nézze meg ott, ahol használni szeretnéd, vagy egy olyan csomagot választasz, amit egy hónapon belül fájdalommentesen vissza lehet mondani.
mezis
-
mobbo
senior tag
válasz kukelyk #3378 üzenetére
nézegetem az árakat de nem vágom mitől jobb az xpress mint a sima adsl, 5mbit-nél már a sima adsl az olcsóbb, de a kisebb csomagoknál is kb egy árban vannak
ráadásul most drágábbak a csomagok mint tavaly ősszel, pedig azt hittem lefele mennek az árakvagy te nem tcom területen vagy azért ezt nézted?
-
kukelyk
csendes tag
Tcom területen vagyok, most fizetek a telefonért 3200-at, az 1Mbites ADSL-ért 4500-öt.
A ping 120-150 között mozog a speedtest.net szerint.
Ennél csak jobb lehet bármi.
Az a kérdés, hogy melyikre váltsak, hogy a telefont lemondva az 1Mbit legalább maradjon, minimális költséggel... -
mobbo
senior tag
válasz kukelyk #3380 üzenetére
ha jelenleg a tcom halozatat hasznalod barmire valtasz ami ezt hasznalja nem fog valtozni a ping/sebesseg, ezt a tcom-os szerelokbol kellene kikonyorognod, hogy nezzek meg miert ilyen lassu
ha az externet sajat hardvereire kerulsz lehet hogy javul a helyzet, igy az xpress jo lehet (ha nem tcomos reszen van valami problema, ergo ujra csak a tcom-os szerelokkel kellene elobb beszelni)
beszeltel mar veluk? megneztek mar a vonalad? melyik szolg.-nal vagy most?
-
-
r-chee
őstag
Mivel a mostani szolgáltatóm megemelte 8100HUF-ról 10600-ra a 8Mbites netem díját, nézelődtem az extrenet-nél, és 15Mbites ADSL-t kapnék 8-9E HUF körül. Kérdésem arra irányul, ha a mostani 8Mbps valójában csak 6,7Mbps, akkor a 15Mbps-os net menne-e vajon min. 13Mbps-os sebességgel?
Nem ismerem a T-Com gerinc- és alhálózatainak állapotát, technikai színvonalát, de a mostani valódi sebességből kiindulva nem lehetnek olyan marhaszuperek. Szal nem tudom, nem koppannék-e a végén.[ Szerkesztve ]
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
mezis
félisten
A sebességet valószínű, hogy a telefonvonal minősége és a központ hardvere korlátozza.
Kérj vonalvizsgálatot a jelenlegi szolgáltatódtól, meg próbáld meg eléretni velük a 8 MBit-et.
(Ha nem megy, akkor az EXTERNET-nek sem fognak tudni nagyobb sebességet produkálni, hisz valószínű, hogy ugyanazon a "vason" jutna el a kapcsolatod az EXTERNETékhez is.)mezis
-
barnam_
nagyúr
Örülök mint majom a farkának
Tegnap váltottam át az online ügyfélszolgálaton 5Mb-s csomagra, most vettem észre hogy a feltöltés 20 helyett már 60 kbyte/s Bár az online üfsz.-on még létesítés alatt van kiírva.
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Ez jött nekem mail-ben :
"Javasoljuk, hogy mielőbb hosszabbítsa meg hűségszerződését további 1 évvel, ez esetben ugyanis a jelenleg érvényben lévő hűségidőszak lejárta utáni előfizetési díjánál kedvezőbb havi díjat tudunk Önnek biztosítani."
Ez valós dolog ?
Ahogy benéztem a online üsz oldalra, a szerződéshosszabbítási menüpont alatt csak a listaárakat láttam, semmi kedvezményt .
Akkor most mi van ? Az ígéret mögött hazugság van, vagy hol van a kutya elásva ?
Élt már valaki ezzel a lehetőséggel ? Kapott kedvezményt, avagy sem ?
Mi ennek a gyakorlati oldala ?
Üdv.
Astra
-
mezis
félisten
válasz AstraCDX #3387 üzenetére
Még nem döntöttem melyiket válasszam. Az 1 MBites/prepaid-es szerződésem hamarosan lejár. Néztem a honlapon és azt találtam, ha havonta fizetek ezután, akkor 2969 Ft/hó lesz a díj, ha meg egy évre előre, akkor 3330 Ft/hó. Eddig úgy néz ki, hogy felveti őket a pénz de akkor szolgátathatnának ingyen is. Vagy arra számítanak, hogy lusta leszek kitölteni a bankomnak egy rendszeres havi átutalást ? Nem leszek lusta és nem kerül olyan sokba az az átutalás. Lehet, hogy hétfőn felhívom őket telefonon, mert már küldtek is számlát erről a 2969 Ft-ról, melyben azt írták, hogy ha egy évre előre fizetek további rettenetes kedvezményeket élvezhetek. Remek lesz, nemde ?.
[ Szerkesztve ]
mezis
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Ez tehát egy hazugság : "a jelenleg érvényben lévő hűségidőszak lejárta utáni előfizetési díjánál kedvezőbb havi díjat tudunk Önnek biztosítani."
A telefonos ÜSZ semmit sem tud erről az e-mail-ről, és csak a listaárakat hajtogatja .
Nem értem akkor kinek mi volt a célja ezzel a levéllel .
Csomagot kényszerüen váltanom kell, mert a 4M megszűnt, 5M van helyette, de ezzel semmi gond nincs .
A szégyenletes az, hogy különbség van az új, és a lejárt hűségidejű előfizetők szolgáltatási díjai között .
Igen érdekes kérdés ; ki az értékesebb ? Az új, vagy a lejárt hűségidejű régi előfizető ?
Szerintetek ?
Üdv.
Astra
-
Kicker
őstag
sziasztok, az alábbi kóddal hibaüzenetet kapok levél küldéskor, a bejövőkkel nincs gond.
"A kiszolgáló váratlanul megszakította a kapcsolatot. Ez adódhatott a kiszolgáló, a hálózat, vagy a hosszú ideig tartó tevékenységhiány miatt. Tárgy 'Andinak', Fiók: 'mail.externet.hu', Kiszolgáló: 'smtp.externet.hu', Protokoll: SMTP, Kiszolgáló válasza: '451 See http://pobox.com/~djb/docs/smtplf.html.', Port: 25, Biztonságos (SSL): Nem, Kiszolgálóhiba: 451, Hiba a szoftvercsatornában: 10053, Hibaszám: 0x800CCC0F"
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
törölt tag
sziasztok
pár napja állandóan szakad ez a fos
hogy tudom megnézni, hogy hol a hiba? a trékom vagy az externet hálózatában? -
rum-cajsz
őstag
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Egyből lesz 3 kérdésem is:
- Ha neten bejelenzkezek az extenretre és ott csomagot váltok kb. mennyi idő, hogy a gyorsabb sebességre váltson?
- Routeren ugye semmit sem kel állítani, hogy gyorsabb legyen?- Ez a Dialcom Bridge 1600 még jófajta modem, 4-5 éve kaptam a TréComtól, egy ingyenes ADSL teszthónapra, azóta is ezt használom...
Köszi: RR.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest