Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
raskolnikoff
őstag
Antonio!
Így van ilyet én is láttam és engem is érdekel. Az a tanácsom hogy írj nekik emailt. én már tök sokszor írtam mindenféle ügybe és tök készségesen válaszoltak mindenre.
Viszont van vmi ami jobban érdekel. Tavaly karácsonykor láttam hogy az 1 Mbites 200 HUF-al kerül többe mint az én 512-m. Azóta már ismét 8990-be kerülne és csak a szolg- vált. díjcsomagosra tudnák váltani (ezé az előbbi ár).
Ha bármi megoldás van azon az egy éves határidőn benyújtott kérelem kapcsán, várom az eredményeket. Szívesen megemelném 1-2 Mbitre egy jó árajánlat mellett...A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
raskolnikoff
őstag
Hi!
Nektek nem lassult be jelentős mértékben a netetek? 4Mbit helyet nekem már vagy 1,5 hete kb 1,8 körül van és elég gáz.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
raskolnikoff
őstag
-
raskolnikoff
őstag
Hát sajna ez így van. Nekem eddig semmi rossz tapasztalatom nem volt. Komolyan. Csak csodálkoztam hogy hogy a fenébe hogy ennyi embernek gondja van a nettel...persze tudom hogy ez nem az externettől függ, de én valahogy meg voltam nyugodva hogy semmi baj, jó helyen vagyok. De most...a t-fos meg ahogy javítja a magánemberek dolgait---tudjuk milyen
[ Szerkesztve ]
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
raskolnikoff
őstag
Érdekes hogy ennyi probléma van. Nekem 3 éve van externet és összesen ha 2x volt karbantartás miatt kiesés. Illetve most karácsonkor volt egy iszonyatos ingadozás sávszélben, de ez sem az ő saruk volt, mint kiderült hanem a téjkomé.
-
raskolnikoff
őstag
Most volt egy kis szarozás a számlákkal...kiküldtek vmi nagyobb számlát a kelleténél, befizettem majd kijött egy minuszos csekk és az eredeti összegű csekk.
egyébként upc megfontolandó bár ott meg sok a panasz...pont annyi mint amennyi itt nincs
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest