Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoltanIgor
aktív tag
A képen azért eléggé sok az almát körtével jellegű összehasonlítás. Igazából talán egyedül a Flintlock és a Wukong párhuzam jó a két játék stílusát, műfaját tekintve.
Ugyanakkor meg azt sem merném kijelenteni, hogy a Dragon Age IP "vastly more popular", mint a WH40k, nagyon erős csúsztatás ez is, konkrétan kizárt, hogy igaz.
-
Crus
őstag
-
Crus
őstag
-
Crus
őstag
Emlékszem amikor 4k-ra váltottam, az első erre a célra vett kártyám egy 3060TI volt, de már azzal kb. mindenben vastagon 4k 30 felett voltam... volt lehetőségem hamar visszavinni, 3070TI lett egy ideig aztán, az nyilván már jóval inkább volt erre alkalmas.
Amit ki akarok ebből hozni, ami nem megy, azt nem kell erőltetni. A PS5 és a PS5 Pro sem 4k konzol. Ennyiért nem is kell, hogy azok legyenek, de a hazudozásért egy nagy rúgás kéne a CEO fejébe...
-
Crus
őstag
-
Crus
őstag
Forrong attól is, hogy nagyon könnyűnek találja a legnehezebb fokozaton is, valamint a párbeszédektől kész van. Abszolút nem veszi magát komolyan a játék. Erősen gonosz irányt is szokott tolni, gyak. nem tud. Aztán azt se érti, hogy a mellékküldikkel mi van, mer' nem nagyon van... igaz még csak 9 órát tett bele.
-
i2k
őstag
[link] - Final Fantasy VII Rebirth Gets PS5 Pro Patch, Check Out New Versatility Mode In Action
Mondom, érik az a PS5 Pro
VIDEO//kell-e mondanom?: a HDR** miatt olyan a kép normál monitoron, amilyen.
//** = ami szerintem jó nagy kiszúrás a YT-videókat nézegetők baromi nagy százalékával, mert nem mindenki költ ilyesmit tudó hardware-re. -
i2k
őstag
[link] - Akkor csak Neked, csak most - erről is maradtál.
Gurulj le a "Load Comments"-ig. Állítsd "Oldest"-re, és nyisd le Masked Dog 17 órával ezelőtt linkelt képeit és kapaszkodj meg valami szilárdban - a 3 kép egy Kódex bejegyzés screenshotja (értelemszerűen: ingame görgetni kellett).
Eldurran az agyad. -
-
Kylesa
aktív tag
No problem.
Nem, nem láttam semmilyen trailert, képanyagot.
Én direkt nem néztem a játékból semmiféle marketing anyagot, nehogy kiderüljön számomra bárki személye is, aki visszatér. De hát ha egyszer - ahogy állítod - azt is lelőtték, hogy Morrigan visszatér, akkor nincs mit tenni. Ekkora ostobaságot elkövetni amúgy... rengetegen csak őmiatta játszanának az új résszel (lévén Ő a DA frencsájz egyik legalapvetőbb karaktere - szerintem), hogy HÁTHA visszatér, de ha egyszer fixen tudják a játékosok, hogy Morrigan újra itt lesz, akkor már minek vennék meg? Megnézik a hozzá kapcsolódó cutscene-eket YT-n, aztán ennyi. -
Zó
aktív tag
A normál nehézségi szint nem tudom, hogy releváns-e, az Originst is csak hardon játszottam, és miután meglett az arcane warrior specializáció, azzal szinte mindent szólózni lehetett. Persze előrendelőként a Blood Dragon Armorral lehetett csalni, mert a patchek csak új játék kezdésénél balanszolták ki azt a túl tápos páncélt. Igaz, azt többnyire Oghrennel hordattam.
Az FF7 Remake-ben egyébiránt folyamatosan azt éreztem, hogy 90%-ban az általam irányított karaktert támadják, lehet, hogy ez itt durvább, de azt nem érzem jó ellenpéldának, a Rebirth persze lehet az.
-
VoltanIgor
aktív tag
Na, ez tök korrekt elemzés, köszi. Ez alapján se kell akkor zuhogó nyállal rohannom érte - valóban van itt elég baj a woke dolgok nélkül is.
Ez alapján akkor a gyanúm beigazolódni látszik, ha lehántjuk róla a hiszti-mázat, akkor marad egy közepes, vagy annál kicsit rosszabb RPG. Húszévesen valszeg ráraktam volna a "majd egyszer" listára, de ma már nem fogok bánkódni azon, ha kimarad...
Thx! -
Crus
őstag
Már bűnhődik. Néha kilépeget neki a játék és lassan kicsúszik a refundból... akarta már refundolni, de lebeszéltem róla, mondván próbálja meg úgy végigtolni, hogy a legkevesebb woke témát választja és majd számoljon be. :-)
Amúgy AC Odyt tolom a csajjal és a játék eddigi 14 órája alatt vagy 4x lett volna afférom nővel... az egyik öregasszonyt(!!!) végül ágyba is vittem. Jó ez a wokeizmus fullba lehet tolni a kretént.
-
i2k
őstag
Olyan szinten el vagyok árasztva pótolható (és jól felfogott Játékos szempontól nagyon pótolandó) címekkel, hogy mire ez a cím akárcsak képbe is kerülhetne (letöltés), már a játéktörténelemből is kiírják.
Csak a teljesség igénye nélkül, ezek futnak kedvemtől függően az elmúlt ~1 hónapban:
- The Witcher 3 - ezt nagyon imádom
- Elden Ring
- Dragon Age: Origins - ezt nemrég vettem elő ugye, a Geilguard apropóján
- RDR1 - tegnap belenéztem, ~4 órára be is szippantottIgen, kaotikusan játszom. Nem tudnék csak 1 játékkal játszani egy huzamban. Vallatni lehetne ezzel a metódussal.
~~~~~~~~~~W.Wilson: Semmi gond
-
Crus
őstag
De azért pont a minap nyafizott nekem egy sort, hogy nagyon sok most a kiadás "nincslóvé".
A kép tökéletesen mutatja a VALÓDI igényeket! Nekem amúgy elképzelésem sincs, hogy egy játékfejlesztő és egy kiadó miért megy a saját érdekei ellen? Esküszöm még valami CE kiadáson is gondolkodtam volna (sokadmagammal!), ha nincs benne ez az ostoba propaganda, ami annyira kell egy (semi)dark fantasy játékba, mint gránát az ánuszba.
A DA korábbi részeiből, MINDIG a fullos kiadást vettem meg, jellemzően pre-order... és eljutottunk oda, hogy még wishen sincs! Biztos ez a helyes út? Biztos???
És hagyjuk ezt a "bigott vagy" baromságot, ugyanis a TLOU Part II életem egyik legjobbja, alsó hangon milliós kollekcióm van a játékból.
-
Crus
őstag
Nálam a legfontosabb preferencia: alapvető műveletek esetén kussoljon a gép, amikor viszont kell a powa, akkor viszont nagyon tegye oda magát. Ezt eddig mindig le tudtam hozni. Az i9 viszont ennek az elképzelésnek soha nem az eleme, ráadásul eddig mindig totálisan felesleges volt.
Az influenzások szintetikus teszteken mutogatják a grafikonokat, ami a valós felhasználástól egy gamer esetében mocsok messze van.
Sose felejtem el azt se ezeknek a marháknak, amikor kijött a 4070TI tesztje és a sárga földig lehúzták, aztán a népek bementek a bótba' megvették és élvezték velük nagy pompában a játékokat, aztán születtek az anyázós kommentek a flusok videói alá... Kis túlzással élve, Day1 vettem én is a 4070TI-t, abszolút nem érdekelt, hogy mit ugatnak róla ezek a nyomorultak és baromira szerettem míg használtam. Az egyetlen brutál gondom az volt vele, hogy a gyári(!) 12VHPWR kábel kb. 1.5 év után vasárnapról hétfőre totál állásában elkezdte magát megadni és a hiba detektálása rohadtul nem volt egyszerű, végül olyan 25k totál büdzsébe fájt mire megoldottam a gondot, méretre gyártott egyedi kábellel. Persze... garba elküldhettem volna az egészet, de akkor min. 1 hónapig nincs VGA.
-
Crus
őstag
0% értelme van rá váltani, mert a játékok továbbra se elsősorban CPU igényesek. Embert nem tudnék mondani, akinek ezt ajánlanám, vagy a legcsekélyebb értelme lenne. Jelenleg az átlagpolgárok zöme 12th gen procikkal szerelt gépeket vesz jelenleg és kisebb százalékban 13th gennel szerelteket... az már nagy szó, ha 14th gen szóba kerül. Persze én csak a hazai viszonyokról tudok regélni...
-
i2k
őstag
A Sony úgy döntött, hogy nem áll le a Live Service gémekkel.
Hulst folytatta: "A kreatív kísérletezés és az új szellemi tulajdon kifejlesztésének előnyeiben hiszek. Ugyanakkor a fenntartható pénzügyek révén történő növekedés, különösen a nehéz gazdasági környezetben, kritikus fontosságú. Továbbra is biztos vagyok abban, hogy egy rugalmas és képes szervezetet építünk, amelynek fő mozgatórugója a felejthetetlen szórakoztató élmények megteremtése a játékosok számára."
-
_drk
addikt
Ne túlozz! Kb 30 hsz törölve is lett. Nagy a flame, vagyis szerintem ez még nem az, de a modik majd tudják ez PS5 pro, saját topikjában akit nem érdekel mennyibe kerül és mit kap érte hagy vegye.
A DA meg ott is szét lesz szedve.Amúgy annyira jó ez az egész mizéria, hogy nekem anno az Origins félbe maradt és egyre jobban jön meg a kedvem újra kezdeni.
-
Crus
őstag
Van egy ősRPG-s haverom. Tegnap kicsit beszéltem vele erről, mivel ő nem követi ennyire a híreket, mindig lemaradva tolja az RPG-ket. Tehetős, de nem túl jó az élete, a nejével komoly gondokkal küzdenek + melóhelyén is sok a gond. Neki az RPG-k (szerepjáték!) szó szerint menekülés.
Csak ennyit kérdezett: "Milyen jogon tették ezt velünk? Most hová meneküljek?"
-
csuvicsuva
addikt
Sajnálom, pedig nagy kedvencem volt a stúdió úgy, hogy az ős klasszikusaikkal nem is játszottam (valahogy akkoriban féltem a nagyon hosszú, nagyon összetett cRPG-ktől, ma meg már nem merem őket elkezdeni kábé ugyanez miatt), a KOTOR-nál szálltam be, és azt is tudtam, hogy a régi arcok már régen leléptek. Az Inquisition DLC-i máig váratnak magukra, mert jóval az első napos alapjáték befejezése után szereztem be őket, utolsó az Andromeda volt, az Anthem már meg sem mozgatott...
Majd EA Playben biztosan kipróbálom egyszer, de lehet, hogy a 10 órás trial is elég lesz, ha lesz belőle egyáltalán. Bár gondolom valamilyen formában kapcsolódik a történet a kopasz elfes DLC sztorijához, úgyhogy azért azt csak illene megnézni előtte.
-
Crus
őstag
Ezt most én se vágom... ha játszottál a korábbi részekkel, pontosan tudod, hogy a qunarikről van szó. Na most én itt azt hoznám fel ordas nagy hibának a Veilguard kapcsán, hogy a korábbi részekben ez a karakter JOBBAN nézett ki, menőbb, coolabb volt. Nem nőiesebb, mert az senkinek eszébe se jutott, hanem inkább félelmetesebb.
-
Zó
aktív tag
Az alsónak konkrétan szarvai vannak, nyilván nem ember (tippre qunari). Inkább az tűnik fel, hogy túlságosan is emberszerű, azon belül valami nőféle akar lenni, és nem eléggé "szörny". De most komolyan, a WoW orkhölgyei nőiesebbek voltak, kitetted a poszterüket?
A jó nős trenddel szembeni ellentrend egyértelműen látszódik most, de ez egy értelmetlen összehasonlítás.
-
Crus
őstag
Gari téma: Törvény kötelezi őket arra, hogy mikor, hogy járhatnak el. Ha nem úgy járnak el ahogy kell, a működési engedélyül bánhatja. Szóval, a barátságos IT boltos, aki garban mindent intéz gar. időn belül az nem kuriózum, hanem általános. Amelyik nem így tesz, az nem sokáig marad a szaGmában.
Strange amit írsz... beléptem az ország 3 legnagyobb nagykerébe, mindegyiknél vannak dögivel raktáron nem "K"-s procik is. Az már más kérdés, hogy a boltos kiskernek ott helyben mi van a raktárában a polcon és mit akar k. elsózni.
Nem az árkülönbözet miatt írtam... nekem is lehetne i9-em naná, de nekem a csendes de odacsapós működés volt a lényeg és sosem ticsungolok', mer' ha elfogy a powa' venni kell új procit (nem mostanában fogy el egy 12700 és egy 14700 ereje se). Meg persze az is a lényeg, hogy amikor ajánlatot írok éppen, akkor ne zabáljon csak a proci 125W-ot, mert minek?
-
i2k
őstag
* FRACTAL DESIGN Pop XL Silent Fekete TG - 47 490 Ft
* FSP Hydro K Pro 850W PCIe5 - 32 690 Ft
* ASROCK B760M-HDV/M.2 - 39 690 Ft
* INTEL Core i9-14900K 3.20GHz LGA-1700 BOX - 214 989 Ft
* NOCTUA NH-D12L - 48 090 Ft
* KINGSTON FURY 64GB Beast DDR5 5600MHz CL36 KIT KF556C36BBEK2-64 - 75 490 Ft
* INNO3D X3 OC GeForce RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X DLSS3 + GeForce RTX Bundle - Star Wars Outlaws - 460 891 Ft
* KINGSTON 512GB KC3000 M.2 PCIe M.2 2280 SKC3000S/512G - 22 890 Ft (OS, PROGIK)
* KINGSTON 2TB KC3000 M.2 PCIe M.2 2280 SKC3000D/2048G - 57 189 Ft (GAMING)
- Kérek összeszerelést 8 990 Ft
- Kérek BIOS frissítést 3 490 Ft
- Kérek tesztelést 2 490 Ft
Összesen: 1 014 379 FtCrus, ne kapj frászt az árak miatt
- 1 milliós a kerete Bálintnak.
-
VoltanIgor
aktív tag
Amúgy olvasod is, amiket Crus írt?
K procit csak akkor vegyél, ha mindenáron tuningolni akarod, de ezeket nem igazán érdemes, főleg hogy utána aztán már végképp folyékony nitrogénbe rakhatod kb ha hűteni akarod.
K-s procinak egy előnye van átlag felhasználónak, hogy értékállóbb, mint a többi, én is ezért vettem, de amúgy egy sima is totál elég lett volna, következő már nem lesz k-s.
-
Crus
őstag
Aki gamer én mindenkinek csak azt tudom mondani, hogy GPU-t kell venni, a CPU másodlagos, meg az, hogy 5600 MHz vagy 6000 MHz az eléggé ruszki kalkulátor témája.
De hová lesz korlátozva az i9, amikor semmivel nem tudod kihasználni? Már a bencheken kívül. Minden más alatt csak homokozni fog, K-s proci esetén meg base frekin még sokat is zabálni, meg melegedni és ezáltal zajosabb gépet eredményezni.
A 64GB memória az futureproof igen, azzal sok gondom nekem nincs.
Lehetetlen, hogy egy i7-14700 ne legyen elég min. 5 évig. Képtelenség. Nálam egy 4080 Super Noctuát mozgat és a legeslegdurvább CPU terhelés amit játékok alatt rommá terhelve láttam az 45% volt, de az is csak bizonyos helyeken. Az összes játékban jóval kisebb CPU terhelés a jellemző, kb. 10-20% max.
Cserébe most, hogy ezeket a sorokat ide beírtam, annyira csendes a gépem, hogy sípolnak a fülemben az idegek, mert nincs jel... nem túlzok.
-
Crus
őstag
Az i9 nyilván egy bődületes ökörség.
14700k.... bizony jó is az amikor PH fórumozás közben 125W-ot eszik csak a procid, mert "K"-s procit vettél, cserébe viszont sokat fogsz majd tunigonolni a "K"-s procival, hiszen CPU limites minden is. (Hint: nem.)
Fincsi lesz majd a hangját is hallgatni, hiszen nagyobb hűtési teljesítmény kell már a base frekihez is...A lap nyilván megfelelő. És nyilván van ezen is optikai kimenet.
(Fogalmam sincs kik azok akik ezeket az elmebeteg infókat adják neked, de rájuk férne lassan egy kiadós körmös.)
-
Crus
őstag
Alapvetően egyetértek veled, de én most próbáltam nem annyira szigorú lenni, mert !!!1997-ben!!! láttunk utoljára jópofa Alien filmet! Majdnem 3 évtized basszus... már qrvára kellett valami, ami legalább egy kicsit méltó az elődökre és a Romulus a hibái ellenére is méltó erre.
-
Crus
őstag
Az utolsó 20 perc nekem is sok volt, egyértelmű és túlságosan direkt lopás a 4. részből, de összességében megbocsátottam neki, mert a Prometheust és a Covenantot sikerült úgy elcseszni, hogy előbbi panteonban menetelhetett volna, ha nem szúrják el ízléstelen közhelyekkel, és trashorror ostobaságokkal.
-
DaVE-1
senior tag
[Elkészül az Alien: Romulus folytatása, valamint KÉT új Predator-film is érkezik a közeljövőben]
Predátorokat sokkal jobban érdekelnek
-
-
Crus
őstag
Az integrált wifis lapokban az a király - már azon kívül, hogy megkérik integrálva rendesen az árát -, hogy probléma esetén nem cserélhető, lehet letiltani és venni bele dedikáltat.
Szvsz brutálisan korai még 15th gengben gondolkodni. Ráadásul tegyük fel, hogy hoz +25%-ot... szuper. Ki és hol használja ki?
- Hát de szőrmárkban majd meg a szintetikus tesztekben... igen... azt lefuttatod a lap életében mondjuk 3x és soha több nem terheled semmivel 100%-ra a procit -
Emlékszel arra, amikor azt mondták, hogy a DDR5 tápköre a RAM modulokon lesz (3,3V és 5V átalakítás), így olcsóbbak lehetnek az alaplapok?
Naszóval, ez így is történt.
*De amúgy az utóbbi 5 évben megkétszereződött a réz ára, a PCB árak általánosan 1,5x, a csak kis réteg által igényelt 2,5G... 5G...10G vezérlők (csak a chip) darabja 10...100$, a DDR és PCI-E 4.0/5.0 huzalozása és árnyékolása +20% befektetett fejlesztés, ésatöbbi...
Az első pár hónapban még rajta van az újdonság felára is, de sajnos sokkal olcsóbb nem lesz, max 50$. Az egyel régebbi generációt érdemes nézni, vagy AM5 + 7800X3D miután kijött a 9800X3D... -
-
Apple pályára lépett a cég már jóideje, elhiszik és el akarják hitetni, hogy van olyan erős a márka és a márkahűség, meg az állítólagos "kiemelkedő minőség" és szolgáltatások, hogy viszi az eladásokat továbbrais.
És amíg nincs visszaesés bevételben, addig tolják a plafont felfelé. -
Crus
őstag
330.000 Ft-os alaplap esetén ott valaki valamiről valamit nagyon nem tud.
Elképzelésem sincs, hogy egy gamer mi a xart akar kezdeni egy 330 ezres lappal, már azon kívül, hogy a tudat... a gamerek... sőt... szakmabeliek zömének sincs fogalma arról, hogy az pár 100 beállítás a BIOS-ban mit is jelent konkrétan, így megveszik a méregdrága lapot, beállítják az XMP-t, oszt' a büdös életben többet nem járnak arra.
Tudatosvásárlásnemrulez.comIdén lett volna lehetőségem Z690-ről Z790-re váltani és nem tettem meg, pedig hót' u.a. a Prime széria volt. Miért nem? Mert nagyon alaposan átbogarászva mindent, szemet szúrt, hogy az integrált audio egy fokkal gyengébb, mint ami a Z690 lapomon van. Ellenben mind a 2 lap gyönyörűen támogat mindent is.
-
Crus
őstag
Jó cucc! 2-3 óra játék után hagytam abba, azóta rá se néztem. Egy Netflix sorozat hozzá képest gyenge kezdő... mindent sikerült beletenni, amiért lehet utálni ezt az egész nem írom le milyen őrületet.
#148322 i2k: Hogy mit? Hát pl. tönkre lehet tenni propagandával. Rettenet minden ezredmásodperce, ahogy a fehér hetero férfi csak egy szerencsétlen kis lúzer még akkor is, ha éppen Peter Parker, bezzeg a kisebbség(?), azok aztán az alfa és az omega, a Lokomotív GT ergyaságokról egy ilyen játékba erőltetve már nem is beszélve...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest