Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    Hát ez jópofa. Kell még kb 6 milla egy normális Pythonhoz, ennyit még hajlandó vagyok kereskedni, az Asp-al ez hamar megvan
    Illetve csak lenne. Épp elhagytam az állomást, egyszer csak az info panelem megőrül, össze-vissza mindenféle kiriksz, no meg kraksz, elmegy a hang. Visszatöltöm, a rakomány már sehol, viszont van egy 44k-s fine az állomástól(a rakomány 120t mineral extractor, ezt nehéz lenne illegal-nak minősíteni) Gondoltam, valami bug, egyszer kibírom, kb 50k, legyenek vele boldogok, cégünk ajándéka.
    Vissza az állomásra, újra felpakolok, simán el is jutok a célállomásra, cucc elad, 120t arany fel, kidock, majd ugyanaz a jelenség, info panel kriksz-kraksz, áru el(de ez már több, mint egy milla), a jó hír viszont az, hogy most csak 9k fine-t kaptam, de most a federal-tól. Itt most feladom egy időre, mert mikor elkezdtem, kb 6 milla hiányzott a Python-hoz,most már hét és fél. Még egy kicsit dolgozgatok az ügyön, és egy sidewindert is csak hitelre fogok tudni venni(tényleg, nem tudja valaki a cofidis számát?)

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák