Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gilthanas
aktív tag
Urak,
Találkozott már valaki olyannal, hogy a Joystickot átdugta egy másik usb portba, minden beállítása alapértelmezett lett, majd miután újra beállított mindent, a joy forgása és a pitch up, down nem volt olyan, mint azelőtt? Értem ezalatt, hogy eddig ha picit elforgattam rögtön mozdult finoman egyenletesen a hajó, de most nagyobb a holt tere a sticknek, és durvábban mozdul a hajó. A beállításnál nullán van a holttér beállítása, ahogy régen. A windowsos vezérlő kalibrálásnál viszont tökéletesen érzékeny a legapróbb mozdulatnál is egyenletesen mozdul a kereszt, de a játékban nem. Van valami beállítás a játékon belül ami ezen segíthet? Mert ugye defaultra visszaállt és lehet valami meg elállítódott.
köszönöm
Egy gödör ásásán kívül kevés dolog van amit rögtön legfölülről lehet kezdeni.
-
Dzsek
tag
Ez lenne az én kicsikém: próbáltam úgy összerakni, hogy felfedezni, kereskedni és harcra is jó legyen - utóbbihoz adalék, pvp nem igazán érdekel, csak NPC-kel viaskodom.
Kérdésem, hogy ti mit szóltok hozzá?
[Asp]
U: 0C Kill Warrant Scanner
U: 0I Chaff Launcher
U: 0I Heat Sink Launcher
U: 0I Point Defence
S: 1E/G Beam Laser
S: 1G/G Multi-cannon
M: 2F/G Multi-cannon
M: 2F/G Multi-cannonBH: 1I Military Grade Composite
RB: 5A Power Plant
TM: 5A Thrusters
FH: 5A Frame Shift Drive
EC: 4D Life Support
PC: 4A Power Distributor
SS: 5D Sensors
FS: 5C Fuel Tank (Capacity: 32)6: 6E Cargo Rack (Capacity: 64)
5: 5A Shield Generator
3: 3A Shield Cell Bank
3: 3E Cargo Rack (Capacity: 8)
3: 3A Fuel Scoop
2: 1C Detailed Surface Scanner
2: 1C Advanced Discovery Scanner
---
Shield: 135,53 MJ
Power : 15,07 MW retracted (74%)
19,23 MW deployed (94%)
20,40 MW available
Cargo : 72 T
Fuel : 32 T
Mass : 442,2 T empty
546,2 T full
Range : 25,97 LY unladen
22,55 LY laden
Price : 36 869 091 CR
Re-Buy: 1 382 591 CR @ 96.25% beta insurance"Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék. S ha hosszasan tekintesz egy örvénybe, az örvény visszanéz rád." - Friedrich Nietzsche
-
gigafun
senior tag
Szerintem jó, csak két dolgon változtatnék.
6-os pajzs és 5-ös SCB.
Nekem most "csak" 6C a pajzsom, és egy Elite Dropshippel is merek szemtől szebe küzdeni, az 5-ös SCB pedig egy patronnal feltölti, ha kell.
Ráadásul szerintem már a 6C is erősebb, mint az 5A pajzs, és csak 1,7 milla, nem 5,1. Csak nehezebb, de nekem még felfedezésnél is elég a 20 Ly hatósugár. Ha majd lesz pénzem 5A FSD-re, akkor lesz 25 Ly.[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz orientcx #7200 üzenetére
Valóban jó lenne, de ha mindent 100%-ban kiszámíthatóvá tennének, akkor lehet, hogy túlságosan leegyszerűsítené a játékot ez a fajta kiszámíthatóság. Szerintem ha valamin javítani kéne, az inkább a beépített kereskedelmi rendszer. Legalább ott ne legyen lutri, ha valamit szállítunk és eladunk. Főleg, amikor veszteséges lesz egy fuvar, hiába néztünk utána minden szempontnak és paraméternek.
(#7201) gigafun
Előszőr én is meglepődtem ezen a bétában. Viszont arra nem emlékszem, hogy konkrétan leírták volna, az NPC-k is max. 4 fős wingekben repülhetnek. Csak a játékosokra vonatkozóan szerepelt ez a megkötés.(#7202) Gilthanas
Milyen joyról van szó? Végül is lecserélted a T.Flight Stick X-et másik vezérlőre? Alaplapi USB csatlakozót használtál, (hosszabbító nélkül) mindkét esetben? USB2 vs. USB3 váltásnál is előfordulhat probléma. -
_Kondor_
tag
válasz Gilthanas #7202 üzenetére
X52nél elég gyenge a driver, egy USB 2 - USB 2 váltást (mindkettő hátlapi egymás mellett) sem visel el.
Ilyenkor teljesen előröl kell újra telepitnei a drivert, először uninstall, aztán regisrtryből kitörölni a megfelelő bejegyzéseket, majd telepités. (http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=84295) Próbáltam több verziót, de mindegyiknek volt valami gondja, végül a legfrissebbnél maradtam.
Még olyat is csinál, hogy csak akkor hajlandó minden gomb a funkciójának megfelelően működni, ha elötte elinditom a saitek profile szofter control panel funkcióját. Mire erre rájöttem... Egy nagy fos a driver, magával a joyal szerencsére nincs gond.
X55-el Warhead kolléga is küzd.
Ha használnám eleget, lehet, hogy elgondolkodnék a CH termékein, elvileg ipari alkalmazásokban utaznak, és valószinüleg a joyt is ezekből az alkatrészekből rakják össze, nem lehet rossz. http://www.chproducts.com/13-28464-Home.php
Csak nálunk nem lehet kapni.Persze sokat segitett volna, ha leirod milyen joyod van.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsek
tag
válasz gigafun #7204 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Fontos a 72-es cargo nekem, azzal még viszonylag szép summát tudnék hurcolászni, de mindenesetre kipróbálom majd azt is, amit mondasz
"Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék. S ha hosszasan tekintesz egy örvénybe, az örvény visszanéz rád." - Friedrich Nietzsche
-
rtitusz
őstag
A 'Lugh' rendszerben van most Low és High Intenity Conflict Zone is. Benéztem. Kerestem 10 ezer kreditet, de a javítás és lőszer többe került. Nem nagyon érte meg.
-
baphomet
senior tag
Ha mindenesnek akarod, akkor tényleg ez a legjobb setup. Be kell áldozni a 6 pajzsokat a cargo oltárán. Az A5-ös nem olyan rossz már azért, kb. egálban van a C6-al, legalábbis eszerint.
Én a fegyvereknél a 2 közepes beam + 4 kis multi, vagy 2 közepes multi 4 kis beam felállást javasolnám, kiegyensúlyozottabb úgy a sebzés, és, ha kifogy a lőszered, még mindig marad elég tűzerő hazáig.
A szenzorokra sokan mondják, hogy hatással vannak a gimbaled fegyverek célzásának gyorsaságára / pontosságára. Én is úgy érzem (bár lehet, csak placebo hatás ). Esetleg próbálj ki egy jobbat, hátha.
-
pakriksz
őstag
válasz _Kondor_ #7206 üzenetére
nem az x52 driver a gáz, hanem a vindóz a hulladék. Ezt a váltást annak kéne kezelni.
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
gigafun
senior tag
válasz baphomet #7209 üzenetére
Már nem tudom, ki írta nemrég, de vele tudok egyetérteni a fegyverekkel kapcsolatban. A két small beam laser is elég hamar lebontja a pajzsot, viszont egy Dropship, vagy Anaconta páncélja igencsak igényli a kinetikus tűzerőt. Ráadásul kevesebbet fogyaszt. De nem egy akkora beruházás, hogy ne lehetne bármikor változtatni rajta, úgyhogy ki lehet próbálni, mindkét (3?) variációt.
A pajzs kérdésében egyetértek, ha inkább a kereskedést részesítjük előnyben. -
gigafun
senior tag
válasz pakriksz #7211 üzenetére
Nekem is Saitek van, ráadásul egy Cyborg Evo Force, ami már legalább 7-8 éves, és nincs vele ilyen gond. A Windows(8.1) is jól kezeli ki-be dugdosást. (senki ne értsen félre )
De ahány rendszer, annyi hiszti. Nem szeretem az almás termékeket, de az nagy előnyük, hogy a software az adott hardware-re van optimalizálva -
Gilthanas
aktív tag
Szia,
Sima, Thrustmaster flight X stick.
USB 3 ból dugtam USB 2-re akkor beállításokat nullázta, majd visszadugtam USB 3-ra. Előlepi USB 3-on van egyébként, és eddig nem volt bajaA windowsban tökéletesen működik ez zavar össze.
Lehetséges, hogy máshol kéne az Elite-ben Roll-t és a Pitch up-ot beállítani? Azt hiszem több helyen is be lehet én a felülről az első lehetőségnél állítottam be. Vagy az mind1?Kondor köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz Gilthanas #7215 üzenetére
- Az előlapi USB csatlakozók nem igazán megbízhatóak Ha egy kicsit is ingadozik a feszültség, akkor játék közben lekapcsolhat a joy, vagy egyéb anomáliákat okozhat! Javaslom, hogy a hátsó, alaplapi csatlakozókat használd. Az USB2 szerintem megbízhatóbb a régi eszközöknél. Ha meg tudod oldani, akkor maradj ennél.
- Nem mindegy, hogy melyik opcióra teszed a tengelyeket! Nálam így vannak beállítva:(#7217) _Kondor_
Lassú voltam Mire belogoltam képet menteni...[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Elite: Dangerous Wings 1.2 (Wings content update) incoming
"Hi everyone,The Wings content update (Elite: Dangerous 1.2) will be available for download shortly. The Galaxy servers will be down from 3PM GMT for approximately 2 hours to let us apply the update. Thanks again to everyone who took part in the beta test.
Here's the change log in full... Some good reading for the two hours where the servers are down:
New Content/Features:
- Wings functionality added
- Added playable ship: Fer-de-Lance
- Added playable ship: Vulture
- Comms interface overhaul
- Added AI Groups
- Added ability to reboot destroyed sub systems (modules)
- Flyable debug camera with limited range added (CTRL+ALT+SPACE)Stability Fixes:
- Fix issue in low level animation code
- Prevent crash trying to get kinematic outputs from non live ships when spawning limpet debris
- Prevent crash when shadow lights are being shut down
- Fix crash in beam weapons
- Fix a crash when trying to create asteroids in transition locations
- Prevent crash on Anaconda creation with damage regions not correctly initialised
- Fix for asteroid ring soft-lock
- Fix for unreleased dynamic material set on shutdown
- Crash dereferencing an invalid interface on shutdown fixed
- Fix for crash on entering WOLFPACK TACTICS and SUPPLY STRIKE tutorials
- Prevent crash when there is a null surface for a planet
- Fix for game crashing whenever we mouse-over an AFM in outfittingTweaks & Fixes: ..."
(#7216) rtitusz
Vigyázzatok az új hajókkal! Tegnap este még volt egy durva bug, amit azóta nem javítottak a bétában. Hibásan jelzi ki a hajó hőmérsékletét a hud! 66%-nál (valójában 100% ekkor) már jön a kritikus hőmérésélet figyelmeztetés, 85%-tól pedig sérül a hajó! Remélem, hogy az éles verzióban már javítva lesz, de ha mégse, akkor harc közben megsüthetjük a frissen vásárolt hajónkat![ Szerkesztve ]
-
Dzsek
tag
No, sikerült megszülni a dolgot, ezekkel a modulokkal "veszem meg" az ASP-met. Szerintem kereskedésre kiváló lesz és talán a gyűrűknél, conflict zone-okban is jól fog menni a gyilok.
[Asp]
U: 0C Kill Warrant Scanner
U: 0I Chaff Launcher
U: 0I Heat Sink Launcher
U: 0I Point Defence
M: 2F/G Multi-cannon
M: 2F/G Multi-cannonBH: 1I Lightweight Alloy
RB: 5B Power Plant
TM: 5A Thrusters
FH: 5B Frame Shift Drive
EC: 4D Life Support
PC: 4A Power Distributor
SS: 5D Sensors
FS: 5C Fuel Tank (Capacity: 32)6: 6E Cargo Rack (Capacity: 64)
5: 5C Shield Generator
3: 3A Shield Cell Bank
2: 2E Cargo Rack (Capacity: 4)
2: 2E Cargo Rack (Capacity: 4)
---
Shield: 119,07 MJ
Power : 13,45 MW retracted (72%)
17,61 MW deployed (94%)
18,70 MW available
Cargo : 88 T
Fuel : 32 T
Mass : 414,9 T empty
534,9 T full
Range : 22,82 LY unladen
19,06 LY laden
Price : 16 851 045 CR
Re-Buy: 631 914 CR @ 96.25% Beta insuranceAztán majd szép lassan építem tovább Mit gondoltok?
"Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék. S ha hosszasan tekintesz egy örvénybe, az örvény visszanéz rád." - Friedrich Nietzsche
-
-
Gilthanas
aktív tag
válasz _Kondor_ #7217 üzenetére
Koszonom szepen Neked is Duvi! Akkor ez lesz a problema mert nalam a left righ up down ra volt a joy beallitva nem a jaw axisra. De az a fura, hogy szerintem korabban sem azokra volt allitva es ment. De lehet rosszul emlekszem alig varom hogy otthon kiprobaljam
-
gigafun
senior tag
Aki az update-re vár, annak érdemes addig frissíteni a launchert.
Én meg közben tegnap beállítottam a G27 pedáljait oldalkormánynak. Baromi szokatlan, de hihetetlen precíz potik vannak benne, úgyhogy jó lesz csak még kell pár óra repülés, hogy megszokjam. Pillanatnyilag a gáz- és fékpedált használom, mert a Logitech drivere csak azt közösíti, viszont van egy tartalék G25 pedálkészletem, azt fogom úgy átdrótozni, hogy megcserélem a féket a kuplunggal, így a két szélső pedállal kényelmesebb lesz. Ráadásul a G27-nek volt egy újdonsága, mégpedig az, hogy a gázpedál kicsit lejjebb van, mint a másik kettő, a G25nél viszont egy síkban vannak, úgyhogy erre a célra még jobb is lesz az.
Majd csinálok egy-két videót is, háztha valakit érdekel.[ Szerkesztve ]
-
gigafun
senior tag
Jajj, ezek a Ángliusok. Mindjárt fél hét, és még mindig semmi.
-
gigafun
senior tag
Downloading!!!
-
orientcx
őstag
válasz rithus 7229
hát szerintem még vissza mehetsz az edzőterembe egy-két hónapra, mire ez letöltődik, addigra olyanra gyúrhatod magad, hogy szegény Swarci sírva fakad az irigységtől
nálam most jár kb 2/3-nál (persze én edzés helyett inkább nyomok egy pörköltet, és ha addig zabálok, amíg töltődik, akkor engem nem a Swarzenegger, hanem Smuck Andor fog kinevetni[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
gigafun
senior tag
válasz orientcx #7232 üzenetére
De akkor rtitusz-nak tényleg Vulture kell, mert nem fér majd be a válla a Viperbe, te meg vehetsz egy Pythont, vagy mindig előretolja a hasad a botkormányt.
Jajj az öt perc! Nem bírom ezt a feszültséget.
Egyébként hogy tarthat nálad ennyivel előrébb? Biztos nem kezdted előbb, mint én. Percenként csekkoltam, hogy van-e már valami.[ Szerkesztve ]
-
orientcx
őstag
válasz rtitusz #7231 üzenetére
Egy óra? Nekem 15 percet ír(igaz, már három perce)
Hops, most meg már 20-at, na ez aztán az Einstein-i relatív idő modellezés, ezek a fejlesztők aztán minden kis részletre odafigyelnek
mire ezt leírtam, addigra 10 percet mondu.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
orientcx
őstag
válasz gigafun #7234 üzenetére
Most még nem vagyok kövér, de ha így megy tovább, akkor leszek
de akkor egy painther clipper fogja hordozni csak a pocakomat(a többihez már tervezik a járművet(nem lesz nagyobb, mint két-három űrállomás)u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
orientcx
őstag
5 perces csitt ide, 5 perces csitt oda, de KÉÉÉÉÉSZ van!
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
duvi
nagyúr
Ha valakit érdekel a Vulture ára: 21.925.615 CR
-
Tharus
csendes tag
Hogyan lehet felvenni ebben a játékban barátokat? Együtt lehessen repülni és küldizni.
-
duvi
nagyúr
Menü/Friends and group management Ezután már a chat menüből behívhatod Wing-be.
[ Szerkesztve ]
-
gigafun
senior tag
Köszi. Akkor inkább egy közepesen táplált áspis, mint egy soványka keselyű.
(#7241) orientcx
Ne ilyen porfészken keresd, inkább valami sznob rendszerben.Ha mindent összekaparok a spájzban, akkor épp tudok venni egyet, de akkor már benzinre se marad, hogy felgyújtsam magam, ha összetöröm az új járgányt és még a Cascora sincs lé.
[ Szerkesztve ]
-
orientcx
őstag
válasz gigafun #7239 üzenetére
A pénz nem lesz gond, eladom a frissen növesztett hájam, kapósabb lesz, mint az animal meat(na ez egy kicsit undi volt)
A keselyűért meg a 22 milla nem is olyan durva, már-már baráti(csak aztán győzzétek felpakolni cukiságokkal
-
duvi
nagyúr
Fer-De-Lance ára: 102.567.040 CR
Sajnos mindkét hajó esetében beigazolódtak a jóslatok
Ennyit egyik hajó sem ér a kategóriájában
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest