Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dzsek
tag
válasz raymi16 #7277 üzenetére
Én már igen, de nem nagy szám.
https://www.youtube.com/watch?v=OOaIABaBCQs&list=PLZ18BDs6xKhJTwD_-r_edF4a2IadHWnNO
"Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék. S ha hosszasan tekintesz egy örvénybe, az örvény visszanéz rád." - Friedrich Nietzsche
-
goya999
tag
Jól látom,hogy ennek az új Vulture hajónak igen soványka az energiaellátása?
-
duvi
nagyúr
válasz gigafun #7304 üzenetére
A javítások költségét szándékosan csökkentették, mert (főleg a nagyobb hajóknál) a játékosok irreálisan soknak tartották.
(#7306) goya999
Igen. Ezt írtam is a béta tesztről készült beszámolóban:
"Sajnos vannak hibái is, mint a legtöbb hajónak. Az első az energiagazdálkodás. A4-es Power Plant modulja van (15,60MW), ami sajnos nagyon kevés a megfelelő mennyiségű energiához, főleg az újonnan érkező modulok használatával. "[ Szerkesztve ]
-
gigafun
senior tag
-
baji
tag
Nálam az 1.2 óta sc-ben néha játszhatatlanul beszaggat. Más is tapasztalt ilyet?
https://makerworld.com/en/@Bayi
-
duvi
nagyúr
válasz goya999 #7309 üzenetére
Nagyon jó kis hajó lenne a Vulture (nekem jobban tetszett mint FDL), de az energiahiány megöli E mellé még ott van kabin sérülékenysége, amit nem tudom, hogy a béta óta javítottak-e? Nagyon remélem, hogy átgondolják a fejlesztők ezeket a problémákat és kapunk egy ráncfelvarrást az új hajókra!
(#7310) baji
Én nem tapasztaltam ilyen problémát[ Szerkesztve ]
-
baphomet
senior tag
"A javítások költségét szándékosan csökkentették, mert (főleg a nagyobb hajóknál) a játékosok irreálisan soknak tartották."
Amit az FD most frappánsan prezentált felénk, hisz az egyik tegnapi Galnet bejegyzés arról szólt, hogy egy független nyomozótestület kiderítette, hogy Szerelők Galaktikus Szövetsége árkartellbe tömörülve, mesterségesen tartotta ilyen magasan a javítási árakat, amelynek mostanra sikerült véget vetni.
Kezdenek belejönni.
-
_Kondor_
tag
válasz rtitusz #7315 üzenetére
Community event.
Gal-Neten érkezik a hir, hogy valahol történik valami, és a független kapitányok segitségét kérik. Odamész, buletin board-on csatlakozol az event-hez, aztán csinálod a feladatot. A végén pénzjutalom az elért egyéni teljesitményed függvényében, ill van egy globális jutalom amit mindenki megkap, és annál nagyobb minél jobb az összesitett eredmény.
Ha vége az event-nek, le kell adni a küldit. -
rtitusz
őstag
Lehet, hogy változni fog a két új hajó ára?
-
duvi
nagyúr
Új résszel bővültek a hivatalos tutorial videók:
Elite: Dangerous Pilot Tutorials - Wings[ Szerkesztve ]
-
rtitusz
őstag
Megszerettem az új debug kamerát.
-
duvi
nagyúr
válasz rtitusz #7322 üzenetére
Nagyon szép! Csak ne felejtsétek időnként átkonvertálni a sok bmp képet jpg formátumra, különben a jó isten helye se lesz elég a sok screenshotnak! Nem is értem, hogy eddig ezt miért nem javították Aki SSD-ről játszik, az csodálkozni fog egy pár hét múlva, ha nem konvertál és mozgatja át a képeket.
-
rtitusz
őstag
A játékot csatoltam a Steam könyvtáramba, onnan indítva elérhető játék közben is a Steam Overlay, a képeket is azon keresztül lőttem. Alapból .jpg-et ment, de sajnos csúnyán tömörít, át fogok állni a gyári f10-es képmentésre, majd magam tömörítem. Amúgy is bele kellett nyúlni a képbe, mert túl sötét volt, meg J.J. megkért, hogy rakjak rá lens flare-t.
[ Szerkesztve ]
-
RichieTri
senior tag
Előre vetíteném, hogy egyelőre csak ismerkedem a játékkal. Viszont már most tuti, hogy ha kiadják X1-re első napos vétel lesz nálam...
Ezért elnézést ha láma kérdésekkel tarkítom a topikot.Néztem videókat ahol scannelnek rendszereket. Ki van emelve, hogy csak a legelső info ér pénzt.
Kérdés: én elmegyek lescannelek egy (eddig) ismeretlen rendszert. Utána akárki más elmegy és megpróbálja lescannelni akkor az neki már nem fog érni egy petákot se...tehát a játék egyből szinkronizálja a dolgot. Ergo amit valaki felfedezett az utána már mindenki másnál is fel lesz fedezve---> tehát így tud "tágulni" az ismert univerzum határa.VAGY.
ha elmegyek az xyz-123 rendszerbe lescannelem, nálam már ismert lesz... és utána akárki más elmegy oda akkor ő is lescanneli ismeretlenként mert ő még nem volt ott?köszi
live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
rtitusz
őstag
Csak én nem látom szervert, vagy globálisan magállt?
RichieTri, ha jól tudom, bónuszt kapsz egy rendszer/bolygó elsőkénti felfedezéséért, tehát ha nem első vagy, akkor is kapsz pénzt, csak kevesebbet.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
Jah, én is így jártam. Hetek (hónapok) óta most logoltam be először, erre kiírja, hogy 15 perc és lelövik a szervert. Folyton így járok.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
baphomet
senior tag
válasz gigafun #7327 üzenetére
Visszahúzom a belem oda én is, hátha pont én kellek a T8-hoz.
Küldetéseket csináltam volna az Isinor permitért, de mint kiderült a "valuable salvage convoys" will be added as of 1.2", jelent egy T9-et néhány tonna Antiquities-el a rakterében, és Anaconda kísérettel. Hát ezért nem érdemes küldetéseket farmolni a bejutásért, ráadásul olyan frakciónak, amelyik olyan szegény, hogy szökőévente tud adni egyet-egyet.
Akkor inkább hulljanak a tanmarki kalózok, és Onion Headet mindenikek! Legalize!
-
RichieTri
senior tag
értem, ezek szerint nem mindenkinek van egy univerzuma és abban garázdálkodik, hanem egy univerzum van és abban van az összes pilóta.?!
csak akkor mi a különbség az open play a solo és a többi játékmód között?live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
raymi16
tag
Megosztom már én hogy mi is történt velem!
Úgy gondoltam, biztonságosabb lenne soloba nyomni a dolgokat a fórumon olvasottak után, meg is rakodtam a rakteret értékes ércekkel (4 db ATTTTYAVILÁG ) aztán irány eladni jópénzér. Na mármost ahogy SC módba kapcsoltam, nem telik el sok idő, ki is rántanak de úgy, hogy esélyem se volt. Hotas úton van nekem is már! Pillanat alatt a "szélvédőt" szétkapta, na maradt még kis idő meglépni ami sikerült is, és már az állomástól 1 fénymásodpercre voltam, mikor megismétlődött az előző incidens. Amúgy is félholtra lőtt, ketyegett az óra és az állomástól fél percre beállt a klinikai halál. Változott valami a régebbi posztok óta a SOLO/OPEN között? Vagy csak a rakomány vonzotta ennyire őket?
Bár tudom hogy még alaphajóval furikázok igyekszem sok tapasztalatot gyűjteni és felzárkózni hogy megoszthassam a tapasztalataimat! Addig viszont tuti hogy lesz pár kérdés, mint most is hogy van-e valaki aki még szokott bányászgatni?
Illetve egy olyan rendszerbe léptem ahol van kisbolygóöv, ami viszont nem látszódik sehol. Úgy értem nem lehet megadni célpontnak. Na mármost ezeket szkennerrel, vagy pedig úgymond "csatangolással" lehet megtalálni, és véletlenül rábukkan hogy "hopp itt is van".Senki se nem csinál semmit se nem, senkinek se nem!
-
orientcx
őstag
Fordult már veletek elő, hogy tudtatok 10 percig játszani anélkül, hogy ne akart volna új telepítőt letöltetni a program?
Ráadásul meg sem moccan az a rohadt csík, pedig azt írja, hogy "working"
Most vagy az angol tudásom konvergál a 0-hoz, és keverem a "working" szót a "sleeping"-el, vagy az elite csapata importált néhány magyar útépítő szakmunkást(most várhatok, amíg el nem kopik az a csákánynyél, remélem fenyőből van, és nem bükk)
Persze mire ezt leírtam, már kész lett, de most már csak azért is megírom(irgum-burgum)u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
orientcx
őstag
válasz raymi16 #7336 üzenetére
Engem ugyanazon az úton 2x még nem szedtek ki soha, pedig néhány centit már sétálgattam odakint. Nem lehet, hogy open-ben voltál? Mert ha ott valaki a rakományodat akarja, az pár száz méterrel odébb is akarja.
Amúgy azt én is utáltam amikor már pár méterre voltam a céltól, valami kis makimajom kiráncigál. És amikor megkapta a jól megérdemelt barackot a kis buksijára, és az ember visszamászik sc-be, akkor csiribí, csiribá, megint 6-12 ls-re van a céltól(azt a tetű lassú utolsó szakaszt utálom a legjobban)u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
rexsimus
aktív tag
pimp my Cobra
új festés[ Szerkesztve ]
-
orientcx
őstag
válasz rexsimus #7339 üzenetére
Az én fontocskáimből ugyan nem fognak nyaralni menni, még a szomszéd utcába sem
--
Mellesleg valaki végre beállította a porlasztót, amennyi zaftot eddig egy gázfröccsel elfogyasztott, annyiból ma kettészelem az univerzumot(nem volt ritka a 38-40k-s tankolás, a legjobb FSD-vel. De komolyan, a motoros rollerem többet eszik(megyek is, és számon kérem, mi az, hogy százon másfél liter)u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
baphomet
senior tag
válasz RichieTri #7335 üzenetére
Nem, nem. mondjuk úgy, hogy az első a felfedezésért, a többiek a megerősítésért, további információért kapnak pénzt. Az általad még ismeretlen rendszereket fedezheted fel, illetve lehetőséged van megvásárolni is a rendszer adatait, ha arról korábban már elég felfedezési adat gyűlt össze.
A galaxis közös, akár szólóban, akár open playben játszol, vagy a jövőben konzolon. A különbség annyi, hogy szólóban egyedül vagy, nem futhatsz össze más játékosokkal, illetve konzolosok PC-sekkel, és viszont. A galaxis mindenkori állapota, viszont az összes játékos cselekedeteitől függ, mindegy, hogy milyen platformon, vagy játékmódban játszanak.
[ Szerkesztve ]
-
gigafun
senior tag
Megint jön egy update. Épp, amikor dropshipeket kezdett szülni nekem a RES.
-
orientcx
őstag
Hát ilyen nincs! Jó, belátom, hogy a valamelyik előző hozzászólásomban a 10 perc folyamatos játékra való igény az túlzott elvárás volt a részemről, de könyörgöm, így nem hogy felfedezni nem lehet, de a sarki kisboltba nem tudok leszaladni egy marék szotyiért!
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
orientcx
őstag
válasz gigafun #7344 üzenetére
Úgy kell neked, gonosz egy játékos vagy, szegény árva Dropship-ecskék lemennek virágot szedni a mezőre, te meg csak úgy odamennél huligánkodni, ahelyett, hogy segítenél neki a leckét megírni
Na ennek vége(ma már sokadjára)u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
gigafun
senior tag
válasz orientcx #7345 üzenetére
Remélem, legalább kivasalják az utakat, mert néha az én Asp-em is akkorákat döccen SCben, hogy attól félek, kifejelem az üveget.
(#7346) orientcx
Na, megyek vissza, megnézem, megírták-e a leckéjüket, és ha nem, csúnyán elverem őket.Vége a játéknak. Itthon az egész család.
[ Szerkesztve ]
-
orientcx
őstag
válasz gigafun #7347 üzenetére
Én már egy földúttal is beérném, csakmáá tuningolhassam a gépecském
Viszont ezek a kis rohadék Sidewinderek, meg Eagle-k tényleg leakadtak rólam, csak el ne kiabáljam
-
na, elindult végre[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
gigafun
senior tag
Valaki repült már Wingben tegnap este óta?
Tegnap RES-nél valaki kérdezte, nyomjuk-e wingben, mondtam ok. Küldtem a wing requestet, elfogadta, és a chat ablakban úgy is írta ki, hogy wing, kék is volt a csákó, lila volt a célpontja, de nem láttam az ikonját a HUD-omon. És a galaktikus térképen sem láttam. Persze vadászat közben sikerült beledurrantanom egy fakabátba, úgyhogy rohangálhattam a szomszéd rendszerbe bíróságra, hogy tisztázzam magam. Azóta nem volt alkalmam próbálni. Lehet, hogy bug volt és közben javították?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest