Új hozzászólás Aktív témák

  • Munkas

    aktív tag

    válasz 5150head #47800 üzenetére

    A Fed rank grind korábban is szívás volt. Egyszerűbb halasztani a Korvettet, annyira nem jó hajó, hogy ne lehetne nélküle élni. Én hajdan a Sol-ért meg a Gunshipért farmoltam, de azokhoz jóval alacsonyabb szint kell.
    Úgy van kitalálva a játék, hogy célszerűbb egy ideig azonos dolgokat csinálni (egyszer bányászunk, aztán felfedezünk stb.) ezért azember agya könnyen rááll, hogy farmolni kell. De célszerűbb úgy csinálni, hogy azért ne legyen unalmas. Amikor nem élvezetes, akkor jobb dolgozni játék helyett. Az is ad kb. olyan alacsony intenzitással adja a sikerélményt viszont még fizetnek is érte :)
    Ha time run stílusban csinálod, a Colonia jó hajóval 2 óra, egy nap alatt ki lehet nyitogatni a mérnököket, megnézni az érdekesebb dolgokat, és 2 óra vissza.
    Carriernek szerintem semmi értelme (amúgy kell hozzá kb. 6-8 Mrd, hogy felszereljük, és hosszabb időre elegendő pénzt is hagyjunk a számláján). Minden rendszerben van olyan, amit magunknak is csinálnák és ugyanúgy használhatjuk. A sajátunknak hely úgyse lesz hely a jobb rendszerekben, utazni meg szörnyen lassú vele.
    A pénz pedig talán a legkönnyebben farmolható. Sőt gyakran inkább melléktermék. Ha ráfordul az ember napi 1 Mrd nem nagy szám.

    Nekem inkább a fordítottja a bajom a játékkal. Némi irodalmazással és tervezéssel egy hét alatt nulláról kb. bármit el lehet érni, mindent, minden ellenfelet le lehet győzni, bármit meg lehet csinálni.
    Én kezdőset is játszottam többször is, letörölve az egyik acc-ot, általában pár 100 Mcr-ig, ilyen-olyan (magamnak vállalt) megkötésekkel, hogy érdekes legyen.
    C=64-en azért sokat kellett játszani mire tudtunk venni egy military laser-t. Itt két nap játék után bármelyik lézert megvehetjük.

Új hozzászólás Aktív témák