Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz Munkas #44237 üzenetére

    Ami a pénzt illeti, azt az utóbbi időben valóban nagyon durván elméretezték, de itt önmagában a pénzzel nem sokra jutsz. Annyi minden van ebben a játékban(jól látod, grind is akad bőven), hogyha ebben az ED világban jól érzed magad, akkor sok örömöd lesz benne. Ha történetet vársz, aminek a végén ott a főellenség, akinek a legyőzésével te is megmenthesd a világot, akkor csalódni fogsz. Itt senki nem terelget, neked kell eldöntened, mit szeretnél.
    Megnyugtatlak, attól a legkevésbé sem kell tartanod, hogy napok alatt mindent el fogsz érni, amit akarsz, és mindent tudni fogsz, amit érdemes, de ha alapvetően megszereted az ED-t, és belemélyedsz, akkor ezt magad is tapasztalni fogod.

    Raymond - " "combat payouts buffed 4x-10x" ugyhogy eljott a te vilagod :)"

    Még hogy az én világom? Ez rágalom, én meggyőződéses pacifista vagyok. Minden creditet szorgos kétkezi munkával kuporgattam össze csavargyári éjszakai műszakokkal. Fegyverek is csak azért vannak a hajómon, hogy ha netán összefutnék valamelyik régi ismerősömmel valamelyik RES-ben, üdvözlő lövéseket adhassak le(rájuk).
    Elvégre köszönni csak kell, nem vagyok bunkó! :K

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák