Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz Mister_X #36205 üzenetére

    Lehet, hogy én használtam rosszul a scannert, nem tudom megmondani. De az SRV-vel egy teljes tank benzint elutaztam és semmit nem találtam.

    Egy videóban, egy tutorialban és az összefoglalóban sem volt benne, hogy az srv sebessége is számít a kereséskor. A másik bolygón gyorsan mentem, csak néha lassítottam le, párszor pedig megálltam. Ezzel szemben ahol találtam ott mentem kb 10 métert, megálltam. mentem 25 métert, megálltam, mentem 40 métert, megálltam, és így tovább. Ezen felül a sebességet a hang magasságához kell belőni, ha közel van és gyorsan megyek akkor egyszerűen elmegyek mellette de úgy, hogy le sem spawnol a material container (kilőhető kő). Amikor így tettem a sík terepen a semmiből bukkant elő a kilőhető kődarab. Visszanéztem előzményekből: 5 videót, és 9 fórumtopikot néztem meg ezzel kapcsolatban és sehol nem említették ezt. Persze lehet, hogy nem is így kell keresni és nekem csak véletlenül segített az, hogy az irányt és a sebességet a hangmagasság és intenzitás alapján választottam meg de 3 óra felesleges bolyongás után csak ez segített, addig hiába rongyoltam a wave scanneren felbukkanó patternek felé, azok egyszer csak eltűntek a radarról.

    Egyébként horror ez az egész, a legutálatosabb dolognak tartom az egész játékban.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák