Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    Én általában az ED pártján szoktam állni, sőt, még a bosszantó hibákat is hajlamos vagyok kissé talán túlzottan is nagyvonalúan, és elnézően kezelni, sőt, akár még az "elfogult" jelzőt is vállalom de az "elvakult"-at már nem. Vesa kolléga kettővel fentebbi kommentjét ugyan igazságtalannak, és drasztikusan túlzónak találom, de itt most igencsak vegyesek az érzéseim. Az, hogy egy-egy ilyen kiskapu belecsúszik egy ennyire összetett programba, az nem felróható neki, inkább az lenne a csoda, ha nem bukkannának fel ilyen gikszerek időről időre. DE!!! abban a pillanatban, amint ebből a kiskapuból szélesre tárt nagykapu válik, az ED már nem hivatkozhat a játékosoktól elvárható tisztességre. Egy ekkora bakit AZONNAL!!! kellene orvosolni, amint tudomást szereznek róla, nem pedig öri-harival fenyegetőzni. Talán nagyképűség nélkül állíthatom(pedig Fed szájvitéz vagyok, nem könnyű nagyképűség nélkül állítanom barmit is :N :B ;)), hogy egy igencsak jól összerakott Corvette-ben ücsörgök(a többi hajómról nem is beszélve), nem kevés játékórát rááldozva, és rohadtul nem örülök annak, hogy sokan ilyen módszerekkel pár óra alatt egy legalább olyan, vagy tán még jobb gépet pakolhatnak össze.
    DE!(mááámegint egy de:U) egy ilyen durva előnyöket kínálgató bugnál nem lehet a CMDR-ek tisztességére apellálni. Itt már túl nagy a kísértés. Be kell hogy valljam, ha anno a mérnökök érkezésekor ilyen lehetőség lebegett volna előttem, hát nem merném tűzbe tenni a kezem, hogy nem piszkáltam volna meg én is a hajót egy ilyen "megkerülős csellel". Viszont ha az általam korrekt módon felgyúrt Corvettemből nézem a dolgot, akkor nem tartom fairnek, hogy mások egy laza délutáni pötyögéssel ugyanezt el tudják intézni. És ez ügyben az ED-nek kell lépnie, de haladéktalanul. Egyrészt a luk betömésével, másrészt az ilyen módszerrel készült fejlesztések lenullázásával. Annyira mondjuk nem lennék vérszomjas, mint grHawk szaktárs, miszerint nyilvános lefokozás, ban, tíz éves onion head megvonás, életfogytig biowaste szállítás Robigo-ból Colonia-ba meg ilyesmi, sztem elég, ha a tuningot levakarják az illetők cuccairól, mert azért itt túl nagy volt a kísértés.
    Az persze megint egy másik dolog, hogy nem tudom, honnan fogják tudni, kik azok, akik csalással jutottak előre, nem lepne meg, ha ezt a szöveget csak amolyan ijesztgetésképp mondanák, hátha ezzel néhány játékost vissza tudnak tartani a dologtól.
    ésmááá megint rövid vóóótam, és tömör... :U

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák