Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick3D

    senior tag

    válasz grHawk #31724 üzenetére

    Számítottam rá hogy te kötekedni fogsz. Pedig már azt hittem most kihagyod.Ahogy szokták mondani kutyából nem lesz szalonna:) Náladnál sokkal tanultabb ember véleményét is kikértem mielőtt publikáltam az írásomat mint első hosszabb review-t. Szerintem és szerintük sincs teli írásjeli hibákkal főleg nem nyelvtaniakkal.Bőven döntött is arról hogy nem elfogultan írtam azt amit írtam :) Mi több egy olyan ember számára is teljesen érthető és átlátható volt az egész szöveg aki még csak nem is játszik és nem magyar anyanyelvű.Eléggé lekicsinylő a gondolkodásod ezek alapján.

    Ezzel bezárólag le is veszem az értesítési listámról ezt a topicot. Az egy dolog hogy a közösség java oldschool ED játékos és legyen ember a talpán az a fórumozó aki újdonságot vagy modernebb játék élményt szeretne ED-ben és még minő pofátlanság a részéről ha meg is meri itt osztani. Ezt az oldalát úgy ahogy elfogadom de nem értek vele egyet.Viszont a megnyilvánulásaid szinte sorozatosan hányingert váltanak ki belőlem. Függetlenül attól hogy épp nekem válaszolsz vagy másnak. Leereszkedő és mindig mindent jobban tudó megmondó ember vagy legalábbis a hozzászólásaid ezt tükrözik és nem többet.Egyébként sem játszom továbbá a játékkal úgyhogy fölösleges is olvasgatnom a topicot.
    Remélem jót mosolyogtál a hozzáoszlásomon, ne aggódj leszel te még nagyobb képű is ;)

    Mielött elfelejteném , ha szabályt szegtem ezzel a hozzászólásommal akkor szívesen fogadom a figyelmeztetést vagy kitiltást.

    Mindenkinek további jó játékot és szép napot ! :)

Új hozzászólás Aktív témák