Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz anatron #31220 üzenetére

    Arra nem vállalkoznék, hogy állást foglaljak, kinek van igaza ebben a vitában, de azért az ED sem veheti félvállról a dolgot, mert ezen oldalaknak nagyon fontos szerepük van, mivel komolyan hozzájárulnak a játékélményhez, ezáltal a vevők megnyeréséhez az újabb kiegek megvételére. Arról nem is beszélve, hogy a reddit hangulatát sem érdemes szítania Brabenéknek. Valamelyik ismerősömtől hallottam(bár ez elég bizarr összeesküvés elméletnek hangzik), hogy mivel az inara-nak, meg a többinek igen komoly látogatottságuk van(ami ugye a neten pénzt is jelenthet), az elsorvasztásukkal hosszabb távon Brabenék akarják átvenni a terepet. De szerintem ez egy hülyeség, és vasárnaptól visszaáll a régi rend(persze kisebb adok - kapok azért biztos lesz még)

    Micsurin - Igen, a Clipper szép ... már amennyire egy bádog locsolókanna csak szép lehet ... mondjuk egy császári kertész rabszolgának, de ha harcolni akarsz, és nincs Corvetted, akkor csakis az FDL jöhet szóba!
    Persze nem az alapgép, úgyhogy előbb pakold fel, járd körbe a mérnökségeket, és a csalirakományos HazRES vadászatokon kívül nem lesz ellenfeled :K

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák