Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz Pro Cambarus #29867 üzenetére

    Szerintem függesszük fel ezt a vitát, mert úgy érzem, kezd teljesen parttalanná válni, és nem vezet sehova. Folyamatosan elbeszélünk egymás mellett, ezenfelül a kommentedben kezdem felfedezni az indulat csíráját(ha rosszul látom, elnézést kérek), márpedig azt semmiképp nem szeretném, hogy ez a fórum baráti hangulatának rovására menjen. Ráadásul azzal az állításoddal, miszerint a Vulture ugyanolyan hatékony lenne egy CZ-ben, mint egy FDL, a helyzeted kicsit olyan, mintha valakinek azt álláspontot kellene védenie, miszerint 2x2=3. Ugye ez így nagyon bántja a szemet, ezért inkább felbővíti az egyenletet két sűrűn teleírt táblányira(mittomén 2x2-->(₀∫²6*x²*dx)*limռ→∞(3*n²)/[(6*n⁴)+1] + stb a köbön), és ha így írja a végén a tábla aljára hogy 3, akkor már kevésbé feltűnő. De valójában a 2x2 akkor is csak 4.
    Hidd el, hiába írtad tele azt a táblát, sosem fogod tudni bebizonyítani, hogy a Vulture ugyanolyan hatékony, mint egy FDL. Ez a falat tán még a keményen dolgozó Braben féle nerfbrigádok gyomrát is megfeküdné, pedig ők nem akármilyen legények, nézd csak meg a szegény Python-al mit műveltek. Még ha azt írtad volna, hogy egy ügyes pilóta remekül tud vele érvényesülni egy CZ-ben, akkor még igazat is adnék neked.
    Mindazonáltal nem vitatnám el a Vulturban rejlő lehetőségeket, de az a madár akkor is egyel alacsonyabb ligában tanyázik.
    De mindegy, végül is még az sem tragédia, ha ebben a kérdésben nem jutunk konszenzusra, nem kell mindannyiunknak mindenben egyetértenünk, attól még biztos fogunk tudni jókat társalogni a PH-n :K

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák