Új hozzászólás Aktív témák

  • duvi

    nagyúr

    válasz Kidus #29544 üzenetére

    "Kozben azt neztem, meg olvasgattam, hogy megoszlanak a velemenyek arrol, Cobrat vagy Vipert erdemesebb-e venni, igazsag szerint sok kulonbseget nem latok a ketto kozt,"

    Első látásra lehet, hogy nem sok különbséget találsz a két hajó között, de ha alaposabban áttanulmányozzuk akkor bizony előjönnek a lényeges különbségek.
    - Alapból a Viper egy combat hajó, ezért erősebb a pajzsa mint Cobráé.
    - Végsebességben a Viper a jobb, de boostolva már a Cobra a nyerő.
    - Vipernak csak egy internal modulhellyel van kevesebb, de ezek a modulok méretben is kisebbek mint a Cobráé. Éppen ezért tonnában kifejezve hatalmas különbség van a két hajó között a Cobra javára. Pajzs nélkül 22 tonna a Viper és 60 tonna a Cobra maximum cargoja!
    - Árban Viper a nyerő, mivel a Cobra alapára majdnem a háromszorosa.
    Fejlődés szempontjából a Cobra sokkal hatékonyabb, mivel multifunkciós hajóként bármire használhatod. Viperrel nem nagyon érdemes erőlködni. Egyértelműen combatra lett kifejlesztve, ezért főleg harci feladatokra való. Amennyiben szeretsz és tudsz is harcolni, akkor érdemes kipróbálni. Viszont a megfelelő tudás és gyakorlat hiányában gyorsan elégetheted a teljes vagyonodat a biztosítási díjak kifizetésével ;) Hajók tulajdonságainak a részletes tanulmányozásához és a neked tetsző fittek összeállításához, ajánlom a coriolis.edcd.io oldalát. Sok bosszúságtól megkímélheted magad, ha vásárlás előtt itt állítod össze a kiválasztott fitteket. Az itt látható árak az egyetemes alapárak. A kínai rendszereiben 15%-al olcsóbban tudsz vásárolni, mind hajókat, mind modulokat!

    (#29546) Cooper911
    Írtam privátot Orinak, de sajna eddig nem válaszolt :( Remélem, hogy nincs semmi baja!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák