Új hozzászólás Aktív témák

  • nubreed

    veterán

    válasz grHawk #27617 üzenetére

    Több repülhető űrhajó mindig jobb lenne, annak én is örülnék.
    Én megértem azt, hogy nagyon sok mindent alárendel a Frontier az eredeti Elite-en felnőtt és szocializálódott játékostömeg akaratának, de azért jöhetnének futurusztikusabban kinéző hajók is végre. Mert a jelenlegiek, eléggé egy kaptafára készültek. Attól még én is akarok egy Corvette -et, azért hajtok most a játékban.
    Jó lenne ha a holografikus felület eltérő lenne hajónként vagy legalábbis némi változatosságot mutatna fel, még ehhez a témához.

    Ezenkívül én a következőket látnám a közeljövőben (mondjuk egy éven belül) vagy később a játékban:
    -First Person mód, körbejárható állomások, közösségi terek az állomásokon ahol a többi játékossal illetve NPC-kkel lehetne interakciókba lépni és ezek adnának is különböző küldetéseket. Tekintélyes mennyiségű megszerezhető FPS fegyverrel, természetesen egymásra is lehet innentől kezdve vadászni FPS módban is.

    -Több tipusú és, futurisztikusabban kinéző SRV, mert a mostaniak kinézete számomra szánalmas, vicces, egyszerűen nem fér a fejembe, hogy jöhettek ki ilyen dizájnnal 3300 -ban...

    -Célzottan olyan küldetések, ahol capital shipekre kell "vadászni", szembeszállni velük. Persze nyilván nem egyedül. Nem csak úgy random módon ahogy most van, hogy nagy ritkán mutatóba beugranak egy CZ-be.
    Ja és lehessen birtokolni is capital shipeket és persze repülni is őket.

    -Alienek, alienek, alienek! Gonosz alienek, akik állandó konfliktusban vannak az emberi fajjal, ehhez kapcsolódó küldetések.

    -Atmoszférás bolygókra való leszállási lehetőség, későbbiekben valamiféle élő világ ezeken a bolygókon, még később komplett, élő, lélegző városok, mindenféle idegen fajjal vegyítve.

    -Több tipusú űrállomás, nem csak benti dokkolási lehetőséggel, de valahogy kinti leszálló padok is kellenének, de nem úgy, ahogy jelenleg az outpostokon van, ezek sokkal de sokkal nagyobbak lennének. Itt dokkolhatnának large shipek is és az ilyen típusú állomások egyik részén capital shipyard is lehetne. Még idejönne az aszteroidákba vagy más nagyméretű "űrsziklába" vájt űrállomás.

    We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

Új hozzászólás Aktív témák