Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz Döglött Róka #27224 üzenetére

    "Mindkettővel:D"
    -
    Mindkettővel? Most már tényleg kíváncsivá tettél, elárulnád, hogy a HUD-al meg vajon mégis mi a gondod? :F De úgy konkréten(tehát ne azt írd, hogy sz*r, vagy hogy ez egy marék biowaste, hanem mondjuk valahogy úgy, hogy "ott az a vonal miért ilyen, mikor a *** játékban az már rég amolyan, sőt, ott az már két vonal meg egy kocka, és még zenél is hozzá")
    Ami pedig magát a vezérlőpultot, és az ebből adódó irdatlanul orbitálisan gigászian hatalmas, a játékot teljesen lenullázó, és élvezhetetlenné tevő probléma nagyságát illeti, azt minden egyes eddigi, a témával kapcsolatos kommentemben megkíséreltem megválaszolni, nem látom értelmét egy újabb kilátástalan próbálkozással gyarapítani a számukat. :N
    Ha akarod, még akár vissza is olvashatod. :K
    Mindazonáltal remélem, még nagyon sokáig fogsz itt puffogni, mert az azt jelenti, hogy még mindig játszol... :)
    -
    -
    Rickboy
    nubreed

    -
    Rendben, ha hazaértem, felteszem a fittet, de tudni kell, mérnöki bravúrok nélkül a Corvette egy félkarú óriás(és az a fél karja is pont a bal). Alapból még a legjobb modulokkal telepakolva is meg van verve egy-két életveszélyes fogyatékossággal. A hozzávalók összeszedéséhez, és a mesterek rokonszenvének elnyeréséhez meg inkább egy upgrade-lt thruster-ű Pythont ajánlanék(természetesen a felfedezést kivéve).

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák