Új hozzászólás Aktív témák

  • GU-81M

    tag

    válasz Cooper911 #27109 üzenetére

    Nem kezdő, ezt szögezzük le, kereskedéssel foglalkozott már a játékban! Azért hagyta abba, idézem neked, hogy újra el tudd olvasni: "mert nagyon lassan haladtam előre a kereskedéssel". Ezek után adtam neki egy tippet. Jelenleg ezzel lehet a leggyorsabban keresni az egységnyi befektetett játékidő mellett, olcsóbb hajókkal. Ennyi, ez tény. Vagy ajánlottál volna neki trade loopokat 3-4k/T nyereség mellett?

    Meg egyébként is, álljon már meg a menet.... Mégis, rajtam kívül javasolt bárki, bármit is? Segítek valakinek, javasolok neki valamit, erre elkezdenek szapulni egyesek, hogy mégis miért javasolom, a végén még kötelező jellegűnek érzi és miattam kényszerül Sothisozni.... Tssék, itt az idő, hogy te is mondj valami hasznosat a másik számára, majd ő eldönti, hogy mibe kezd bele. A Sothisról már bőven elég szó esett (pro-kontra), jöjjön a te tanácsod, beszélgessünk most már arról is egy kicsit, mert már nagyon unom, hogy védekeznem kell, mert valakinek adtam egy tippet.

    "A MM hozott anyagból dolgozik" - Ha csak ennyi hibája lenne a MM-nek. Nem véletlen, hogy most ez egyik top prios fejlesztés a wotnál: "Ti magatok mondtátok egy évvel ezelőtt, hogy miket akartok előbb: új MM-et és egyensúlyozást." - wotinfo.hu Nézz be a wotos fórumba, elképesztő mennyi feszültség van a hozzászólásokban az idegesítő csapatleosztások miatt (nem csak játékosokról van szó, hanem tier valamint tanktípus problémáról is).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák