Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    Na ez azért már tényleg mókás. Azt már említettem, hogy ha a folyamatos tűz alatt tartott kondából előmászik egy ilyen kis space-mopsz, akkor törvényszerűen rá fog futni egy-két taslira, ami ily módon természetesen még scannelés előtt érkezik az arcába. Ez ugye köztudomásúlag egy 5-10 perces kisbünti erejéig wanted státuszt eredményez nekünk. Viszont legendásan gyors Fed felfogóképességemmel az "xnégyzetszeryaköbön szorozvazfaktoriális anegyedikhatványon" eset után megfigyeltem, hogy amikor a gazdahajó épp felbüfög egy ilyen kis nyomorultat, olyankor kiad magából egyfajta rövid "alien hangot". Emiatt legutoljára már résen voltam, és amikor meghallottam a szignált, azonnal le is ugrottam a tűzgombokról. És már csak úgy a tréfa kedvéért lescanneltem a kis fickót, hogy teljesüljön a hivatalos security reglama. Gondoltam, a scan után legalább már nem kell vigyáznom, nehogy ráforduljon egy-két nem neki szánt fülesre.
    Hát nem így történt. Hiába súlyosan wanted a gazdahajó, hiába lő engem teli tüdőből, ő clean. És elvárja, hogy ennek megfelelően még csak véletlenül se inzultáljam :U Úgy látszik, akárhogy randalíroznak is, a security-sek nem tudnak rájuk haragudni, és emiatt ezekre a kis döglegyekre folyamatos vadászati tilalom van. Most erre min telet mondani? Ahogy állítólag Kiss Manyi anno a kötelező mauzóleum látogatáskor kifelé menet Lenin elvtársat jellemezte: Kicsit szép... :)
    -

    -
    Az a gyanúm, hogy ha én uszítanám rá valamelyik clean kollégára az egyik ilyen mini-manómat, akkor azért nem lennének ilyen elnézőek. :N :U :N

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák