Új hozzászólás Aktív témák

  • HaaS

    addikt

    válasz Varlaisaran #11392 üzenetére

    Léteznek "időbuzerálós" modok? Az időutazás mindig trendi, tele van lehetőséggel, Akatosh idegbajával meg el lehetne intézni sok mindent.

    Csak úgy előtűnt egy kép, hogy milyen állat lenne, ha tökörésznék valami ürgeöntős kveszt miatt egy réten, és egyszer csak a karakter nem tud mozdulni, mert körülfogja valami mágikus takony.. így hát csak néz jobbra-balra, oszt látja, hogy elkezdenek nőni a fák, aztán elsárgulni a levelek stb. Technikailag nem tudom, hogyan oldható meg, de jól nézne ki. Hogy úgy mondjam "moghozná a kedvet" a modhoz.
    Aztán mikor visszatér a faluba, ahol az ürgebőröket rendelték, a tulaj háza már romokban, a kutyus, aki ott rohangált már vak és sánta... kezdődhet a kutakodás, meg hogy mi is történik valójában.

    Mondjuk azért is érdekelne valami ilyen dolog, mert az ilyen időgyorsulások alkalmával (aminek nem részese a főhős naná) lehetne egyből látni, hogy milyen hatással voltak a cselekedeteink a jövőre. Egész szép kis időszakot át lehetne fogni, ami már csak azért is érdekes, mert a különböző korokban újra és újra lehetne találkozni épületekkel, amelyek egyre romosabbak, na meg újakkal, amelyek az adott időben épültek... szóval kihívás lenne a moddernek is, (szerintem nem is kicsi).

    [ Szerkesztve ]

    "a sárkány is csak ember" - oxox

Új hozzászólás Aktív témák