Új hozzászólás Aktív témák

  • Jorus

    nagyúr

    Nagyon nehezen meg nekem ez a kardozós életvitel. :) Nem tudom, hogy most elrontottam-e vmit a fejlesztésnél, vagy csak szimplán nem tudok rendesen vívni, nem értem, de nagyon nehéz minden küzdelem. Ez persze így is van rendjén, de ha túl nehéz, és arra megy el a játékidő nagy része, hogy az út mentén felbukkanó low-level szörnyekkel 2 percenként élet-halál harcot vívjak, az kicsit gyilkolja az élményt. :)
    Mivel rég toltam Oblit, és a Skyrim értékei vannak az emlékezetemben, nem tudom, hogy állok, szal jó lenne vmi objektív bírálat.
    16. szint,
    Health 302, Magicka 86, Fatigue 297
    Strength 99, Intelligence 50, Willpower 37, Agility 71, Speed 46, Endurance 90, Personality 30, Luck 50
    Major: Armorer: 65, Blade 90, Heavy Armor 98, Destruction 72, Acrobatics 58, Mercantile 40, Sneak 76
    Legjobb fegyóm egy üveg rövid kard, 16-os sebzéssel - elég vérszegény. :) Szal mi lehet az oka, hogy jön két Skeleton Guardian, és 5 percig kell őket csépelnem, mire megmurdelnek (megint), miközben fullra leamortizálom minden cuccomat egy ilyen összecsapásban? Strength, Blade, Heavy Armor, Endurance kellően magasak, mégis gyengus a kari.

    Szal most kiülök egy dombra, vhol Aleswell környékén, és hallgatom a fák susogását, az esti madarakat, és megiszom egy sört (mármint azt én, nem a kari), amíg gyönyörködöm a lenyugvó nap fényeiben. :)

    [ Szerkesztve ]

    ''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

Új hozzászólás Aktív témák