Új hozzászólás Aktív témák

  • gekkoka

    csendes tag

    És még tőletek kértem segítséget :D Szeretek mindennek szépen utánajárni, összesen két küldi volt amit kis csalással oldottam meg. A pénzel sem csaltam, csak annyit hogy a bőséges bukszában, a kereskedő lóvéját feltoltam 65000aranyra. Mert elég igazságtalannak tartom, hogy 4-5000 aranyat érő cuccokat 1000-ért vegyen meg... jah vettem házat minden városban, és nem nagyon gyorsutazgatok :)

    A fő küldetésben ott tartok, (Én hülye nekiugrottam 7-es karakterrel...) hogy a herceget elkísértem bravil fölötti templomba, oszt azóta is ott dekkol a pengéknél. Majd ha kipörgettem az összes melléküldetést :) Persze fent van SI és a másik nagy kiegészítő. A reszkető szigeteket 11-es karakterrel kezdtem és 21-esel jöttem ki a kapun. :) Minden helyet felderítettem és pár kivétellel minden küldetést megcsináltam.

    Amúgy megtaláltam a megoldást a problémára. A mentésekben van egy számláló, nem tudom mit számol, de az első pár karakternek 40-48között kell lennie ha 49 vagy afölötti akkor behalnak az animációk. Találtam egy programot a nexuson, csekkolja van e szar mentés, és ha van kijavítja, úgy hogy visszatekeri ezt a számlálót. Az a durva, hogy semmilyen hatással nincs a játékra, azon kívül hogy most minden működik. :)

    Ha valaki hasonló problémával küzdene itt a megoldás: http://renderfred.free.fr/oblivion/OBSAF.zip

    OBSAF a program neve, kiválóan működik. Csak be kell másolni az exe fájlt a mentések mappába, és ha valami gebasz van a játékkal akkor elindítani.

Új hozzászólás Aktív témák