Új hozzászólás Aktív témák

  • AMDaZERG_1

    senior tag

    válasz fape #50034 üzenetére

    Egyenlőre megnézem majd milyen amit vettem CXG DS90D pákát. Ezt nem GB-ről vettem, így talán nem tart olyan bődületesen hosszú ideig a szállítás, mint gearbest hazudozók esetében. (most rá is néztem hátha változott a track in a Leader 120-al kapcsolatban, de még mindig nagy nulla. 6 hét telt el).
    Talán akkora nagy különbség nem lesz, hogy TS100 -ra rábeszéljem magam.

    Meghozta ma a postás a RC Split 2 kamerát, aminek eléggé megörültem (dec 3-án rendeltem természetesen nem a GearBest csapatától). Remélem a héten valamibe bele tudom rakni, hogy megkuksizzam mit tud :) )

    twine, nem "f@szfejség", amit írsz valós. A legutolsó reptetéskor egy kutya futott a drón felé, és mivel a kutya és a drón között voltam hátat kellett fordítanom, hogy a drónra nézzek, és mielőbb lehozzam, mert merülő akkunál lehetetlenség fenntartani, hogy a kutya ne tudja elkapni. Így nem láttam hol a kutya és kénytelen voltam földhöz vágni a drónt, mert, ha tegyük fel lassan hozom le a kutya elkapja, és szétszedi a száját, amit nem akarnék, de a gazdája sem, aki vinné is az ügyet a bíróságra, és én vesztenék.
    A kutyásra sem lehet rászólni, hogy kösse már meg, vagyis igen, ha kisgyerekkel lófrálok arra, és a kutya szabadon van, na akkor én lennék hangosabb... Kell valami szabályozás.

    [ Szerkesztve ]

    Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01

Új hozzászólás Aktív témák