Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
helltp
aktív tag
Sziasztok!
Megjött ma az Eachine TX03 AIO VTX, ráduktam az 1S turnigy lipora és elpukkant valami, kiszabadult a mágikus füst... Megnéztem közelebbről melyik alkatrész halt meg, sajnos úgy megégett, hogy nem láttam mi az. Mindenesetre leszedtem a sérült alkatrészt, bedugtam mégegyszer, és most az adó része működik, legalábbis a 7szegmenses kijelző mutatja a csatornát, tudok váltani stb, de a kamera részét nem tudom kipróbálni, mert nem jött még meg a szemüvegem. Esetleg valaki Budapesten tudna nekem segíteni annyiban, hogy egy pillanatra megnézzük, hogy ad-e valami képet? Mert ha nem, akkor rendelek másikat helyette.
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
twine
veterán
válasz Geller72 #49450 üzenetére
De most komolyan,,,hát remegek az idegtől...
Tudod, mit beszélgettünk,,azóta ez el is döntött, hogy én ezt akarom,,,bevallom vártam a hétfőt (fizetés) és vettem volna 45-ért is de most Jackal2 bemond 34-et..... hát holnap meg is venném...(még fel kell tölteni a számlám)
De 45-öt ír ez a rohadék még mindigHogy a tkmbe 34?
[ Szerkesztve ]
-
Allien
veterán
válasz defy456 #49431 üzenetére
Konkrétan, az a csati kuka. Az első kérdés, melyik Bugs2-d van? Ha sima "b2C", akkor a két antenna a vezérlésé. Ha "b2W", akkor is.
Sajna, a kamera modulról (w verzióról) nem találok képet, de annak külön modulja van, külön antennával.
Mit is akarsz? Elvileg, a duál antenna jól működik. Próbáld ki (ha tudod), miután rendbe raktad a gps modult. Persze, nehéz olyan helyet találni, ahol van előtted legalább 1km üres terület, terep akadályok max 10 méter magasságig! Bár, ha magasra felviszed, valszeg nem hozza le 15 méteres magasságba. Az rth haza hozza a cuccot. Ha viszont lentebb viszed, mint 15 méter, akkor először felviszi 15 méterre, aztán ebben a magasságban haza hozza. Ha nagyon tutira akarsz menni, akkor talán az a jobb, ha az egyik antennát az első láb felé viszed. Így ha pont feléd néz, akkor is ideálisabb lehet a jel átvitel, mint az alapnál, mind kettő hátra fele.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
-
-
Saccco
nagyúr
válasz Geller72 #49463 üzenetére
A kép alapján nem app-ból mutatta, csak nekem telefonról egyszerűbb azt nézni.
Szerk.:
Lehet, hogy Magyarország only.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
helltp
aktív tag
válasz Peaceliker #49456 üzenetére
Ezen nincsen kimenet, teljesen egyben van az egész, csak a táp csatlakozója lóg ki. A 9 ker tökéletes lenne, én pont szembe, a 11 kerben tevékenykedek. Kamerát pont mivel így egyben van, macerás lenne rákötni, plusz félnék, hogy megsérül az is, ha az adó részen van valami nagyobb baj. Inkább egy szemüveg vagy bármilyen vevő kellene, mert a kijelzőn látom,, hogy milyen csatornán ad, így meg lehetne hnézni, hogy a vevő fog-e valamit egyáltalán.
Köszi a segítséget!Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
syler123
veterán
válasz KaiotEch #49439 üzenetére
X6B -m van De gondolom az sem fér be. Amúgy nem x210 másolat, hanem GepRC Chimp , ami lehet szintén valaminek a másolata, az isten se tudja De amit linkeltem ott a képek között láthatod, hogy elfér 3 sor board, azt írtad az x210-nél nem fér el.
Peaceliker:
Igen, ez a baj, a vége oltári gányolás lesz. Pont az lenne a cél hogy szép clean build legyen.[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz Peaceliker #49470 üzenetére
-
helltp
aktív tag
válasz Peaceliker #49467 üzenetére
Valószínűleg én nem fogalmaztam elég pontosan, de lehet te is el vagy tévedve kicsit . A TX03 az egy teljesen AIO cucc, benne van a kamera is, nem csak a VTX. És én azt gyanítom, hogy a kamerám halt meg, de az adó része működik.
A Diatone, meg nem a multi rotor 20% off os RD11 kóddal annyi? Legalábbis azzal 170$-ra 36k HUF körülire kéne kijönnie.
[ Szerkesztve ]
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
defy456
aktív tag
válasz Allien #49459 üzenetére
Köszönöm a választ.
B2W verzióm van.
Mátyásföldön találtam jó nagy placcot, de 400m-nél meszebb sehogy sem jutottam. De sokszor besír már 80-100m-nél is. Ezt szeretném kitolni, hogy meglegyen az 1000m, de 500 atombiztosan.
Sajnos sem felszerelésem, sem tudásom, ahhoz, hogy a gps csatit rendbe tegyem, úgyhogy, ha valaki tudna ajánlani valakit annak örülnék.Szobacirkálóhoz én is hozzászóljak, szerintem jjrc h20 sorozat is nagyon jó és még talán kint is elboldogul. (Nekem van egy h20h és imádom)
-
-
Jackal2
senior tag
válasz Geller72 #49481 üzenetére
Szerintem te a chem trailben is hiszel. Megfelel? Még csak accban sem vagyok és semmilyen jelölő nincs a linken...
PS: ha olyan csókos lennék, hogy NEKEM adnának 44%-ot a BG-n, akkor konkrétan ebből élnék. Lenne egy szlovák webshopom és mindenki tőlem venné a cuccokat, ebben biztos lehetsz
PS2: lassú vagy Batman
[ Szerkesztve ]
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
Geller72
veterán
válasz Jackal2 #49482 üzenetére
A baszdmeg-png-d sem győzött meg. . Nem voltam lassú, direkt hagytam időt, mondjuk úgy.
Én is linkben kapom a kedvezményt, nem kódban. Rákattintok és lám...csoda történik.. . De mondom ,nekem 8..
Sajnos nem tudod szórni a jóságot, mert te is úgy kapod. És nem unlimited. .[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
válasz Geller72 #49484 üzenetére
Tegyük off-topicba. Nézd meg a képet, amit az előbb bevágtam. Be sem jelentkeztem. A link pont ugyanaz, mintha bárki felmenne a Banggood oldalára. Ne magyarázzunk már bele egy helyzetbe valamit, ami nincs is ott...
A promo fül az ÖSSZES terméken rajta van, amit leáraznak, teljesen mindegy ki teszi kosárba, még sosem vetted észre? Évek óta így van.
Ha pedig kapnék kedvezményt a BG-től, szerinted nem az lenne az első dolgom, ide a topicban beírom, hogy akkor tőlem lehet venni 20%-kal olcsóbban mondjuk? Nekem is megérné és mindenki másnak is. Mi értelme lenne eltitkolni, ha pénzt lehetne belőle csinálni?
-
twine
veterán
Help plííz:
MI a különbség a két Qx7 Taranis között?
White Black International Version for RC DroneWhite Blue Orange Green Purple for RC Racing Drone
Azon kívül hogy az "egyik" színes
[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
Ahh megvan, miért látok mást. Ezt nyomjátok meg, email only. Most már nektek is annyi és lezárhatjuk az összeesküvés elméletet?
Ezt egyébként mindenki megkapja, ha belenéztek a promo mappátokba gmail alatt, ott van a levél. Utána a cache törléséig ezt látja mindenki.
-
Peaceliker
addikt
sztem csak szín
(#49488) Jackal2
o tényleg...már majdnem izgultam mivan..majdnem
annyi szar jön mostanság bg ről, hogy kedvem nincs félig sem megnézni
meg biztonsági dolog is, most már nem szabad tovább költekeznem(#49490) molnigee
eszembe nincs vitatkozni, az sem fájna ha csak nektek lenne 20k ba még ha érdekelne még 1 ilyen kis gép akkor max picit irigy lennék, de ennyi, de akkor meg szépen megrendeltetném veletek magamnak is
[ Szerkesztve ]
"Oh my Goa'uld!"
-
molnigee
aktív tag
válasz Peaceliker #49486 üzenetére
na, vitazáróként, én vagyok a ludas, én küldtem linket Jackalnak, ami email only price volt, azért volt nekünk jó, de nem személyreszóló kódunk van, ezt mindenki megkapja emailben aki feliratkozik.
Jackal nem tudta hogy ilyet küldtem neki...
Itt a link aki akar vigye 34K-ba...--> http://dronearena.hu/ <--
-
Jackal2
senior tag
válasz Peaceliker #49489 üzenetére
A történethez annyit, hogy az előbb ajánlottam fel az egyik fórumtársnak, hogy megveszem neki én, ha nem ugyanazt az árat látjuk, hogy segítsek neki.
De remélhetőleg most már mindenki azt látja, amit mi és így mindenki BG bérenccé vált
Szerintem senki nem tudja követni a rengeteg hírlevelet ami a BG,GB, HK, Myrcmart, TD, Ali, Surveillzone, GKB, Tomtop-tól jön és ezek csak a nagyobbak. Van még 30 kisebb, mint a Silverdrone meg hasonlók..
-
twine
veterán
válasz Peaceliker #49489 üzenetére
De az "international version"-nél nem lehet mode-ot választani,és alapáron 29K.(Huf) míg a színesnél van mode1-2 lehetőség, és elvileg majdnem féláras akcióban van...
OK ez utóbbit hagyjuk valszeg parasztvakítás az akció, de a mode dolog fura nekem kicsit,,,Szerk:
OK, csak olvasnom kellet volna:
"international version":
"Note: This version is Self Centering Throttle."Illetve a kérdés... amivel nyitottam a Diatone GT-R "megbetegedésemet" is...
Mennyire számít "minőséginek" ez a QX7 a kategóriájában?
(mert azt ugye látom hogy távból is határ a csillagos ég.... )
Szóval mondjuk a Diatone GT-R mellé jó társ lenne?[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
1 csavar és már nem lesz self leveles, de mode 1 2 is állítható az vagy 3 csavar (a gimbal on szal plusz táv hátlap csavarok).
Hát hogy mennyire minőségi, ez jó kérdés. Nekem x9d van, de fogdosni egy egy hanyatt esés, de megbízható. Vagyis gyári vevőkkel, nem gyári val kretén néha. Bár lehet gyári vevő vel is vt pár glich... De árához képest nagy tudású és lehet minden vackot cserélni benne ha igény van rá. Válasz idő teszteket nem látok sehol, ahogy látom drónos bandát ez nem érdekli, de tuti nem lehet vészes, fel nem tűnt hogy nagy lenne a delay. Én megvenném, pid állítás mezőn távról nagy kincs"Oh my Goa'uld!"
-
twine
veterán
válasz Peaceliker #49493 üzenetére
Köszönöm a hozzászólást...
Másképp is feltenném ugyanazt a kérdést...
Akkor mondjuk összehasonlítva egy Flysky fs i6s-el? ami cca fele ennyibe kerül de legalábbis egy erős tizessel biztos olcsóbb....
Nekem biztos nem lesz "rábindelve " 5-8 gép, meg ilyenek,,,és tartok tőle, hogy mezőn sem fogok ped-et állítani!És hozzáteszem a az FSi6s is nagyon tetszik mert az meg ugye erősen hajaz a Phantom távjára...
De ugyanakkor ha már ebből kis racerből "minőségit" vásárlok, szeretnék jó társat választani mellé, hogy élmény legyen a repülés, és ne legyen az hogy a táv miatt valamiért fosnak érzem a repülést(gagyi a gimbal, vagy tudomisén)...
Nem tudom érthető e mit akarok dadogni ?(#49494) Jackal2:
[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
megvehető az is. na de azt aztán tényleg olyan is fogdosni, mint amennyibe kerül DE!! ehhez képest tud mindent ami kell (PID meg stb n kívül), meg rssi meg telemetria/fesz mérés is (nemtommelyik vevőknél pontosan), stb, hatótávja meglehetősen jó. Igazából ha azt nézzük bmivel repül egy drón amin van 6 csati (vagy 5 de akkor csipogó nincs).
Minőség érzetre nekem devo7e nagyon ott volt, de azt hekkelni kell, hogy fullrange legyen.szerk: érthető mire gondolsz, de pultos távból kb a legszarabb is tök elég nekünk autós távnál mást mondanék
[ Szerkesztve ]
"Oh my Goa'uld!"
-
twine
veterán
válasz Peaceliker #49496 üzenetére
Ismét köszönöm...
Akkor majd még ezt átrágom magamban...
"Hekkelni" semmit nem szeretnék...Épp ez lenne a lényeg számomra, hogy a repüléssel, és max. a gép (repülésének) tulajdonságaival kelljen foglalkoznom...Ne pedig a "b@sztatással"!
Ha valami nem stimmel, ne az legyen a kérdőjel,hogy vajon azért nem stimmel mert egy rakás sz@rt vettem, hanem tudjam, hogy valamit biztos én kurt@m el, és a beállításaim rosszak....köszönöm a türelmet és a segítséget
-
Peaceliker
addikt
annyit figyelj majd hogy fs távokat általában régi fajta nagy vevővel adják (bár lehet már nem), neked meg vmi a8s méretű kell majd. szal ha van táv ilyennel azt vedd, ha nincs akkor csak távot vevő nélkül ha úgy olcsóbb, oszt veszel mellé ilyesmi vevőt. frsky nál nem para, mert nem adnak hozzá vevőt
"Oh my Goa'uld!"
-
twine
veterán
válasz Peaceliker #49498 üzenetére
Köszönöm a tanácsot!
A napokban olvastam egy Diatone Gt-R tesztet, abban ezzel a FrSky R-XSR ultra -val pakolták meg a gépet! Valami 1km-es távolságot emlegettek, ami nekem már non plus ultra, mivel a racerrel nem tervezek "távolságra" menni...(arra ott a Phantom,) a racerrel "őrültködni akarok végre...
Szóval az árából meg a tesztből kiindulva ez egy minőségi receivernek tűnik... Ezt szeretném... Így adott hogy frsky lesz a kontroller is... De nyitott vagyok,(és tudatlan) ha segítség képpen mást ajánlotokPersze ez egyelőre mind csak "álmodozás", és infó gyűjtés, mert nem egyszerre lesz megrendelve a szett... Annyira sajnos nem szalad a szekér...
[ Szerkesztve ]
-
kriszbon
őstag
válasz syler123 #49432 üzenetére
Nem tudom hogyan lehet neked BG oldalán 8$ mert nálam nem annyi.
Viszont GB oldalán annyiba kerül.Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest