Új hozzászólás Aktív témák

  • Jackal2

    senior tag

    válasz Geller72 #49354 üzenetére

    Ár: 7 dollár volt kuponnal a Furibee F36 (volt nálam E010 meg az összes variánsa, kb. ugyanolyan erősek. Az erőkülönbség a gyártási minőség szórásából fakad, ezért van az, hogy egy csomó küszöbugró ezek közül, mert ott éppen sok volt a rizspálinka).

    Nem azért nem éri meg, mert nem jobb, hanem mert ezek is trágya alkatrészekből vannak. A 3-4000 ft-os AIO kamerák sosem jók (kivéve talán az LS2), nem véletlen, hogy mindenki kicseréli Runcam Microra és egy VTX-re, ami önmagában 10K+ba kerül. Meg az állíthatü felfogatás önmagában szívás ezeknél a gépeknél, erről AIO van tuti le kell mondanod.

    Rárakosgathatsz mindenféle szirem-szarom alkatrészeket, meg boardot, amitől acro lesz meg hasonlók, egyszer odakoccolod egy fához és lehet, hogy a motor kuka. Az AIO kamerák meg dobálják el az antennákat, vagy ha valami sérül rajta, lehet cserélni egyben az egészet és még össze-vissza is adnak.

    Vagy bohóckodik az ember ilyen 7-15 dolláros kis vackokkal - ami egyébként szerintem tök jó, én azt is élvezem - vagy elkölt normális pénzmennyiséget egy micro brushlessre.

    Szerintem a 15K egy szénkefés gépért sokkal nagyobb kidobás, mint egy semmit nem tudó, LOS-os mini 2.600-ért.

    De persze kizárólag SZERINTEM:D

    De nemsokára kiderül, mert jön egy QX95 S, és majd jól leteszteljük.

    Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák