Új hozzászólás Aktív témák

  • Jackal2

    senior tag

    válasz Allien #19621 üzenetére

    Azért az sem mindegy, hogy itt a fórumban hány ilyen gép van (legalább három: Fape, Terézatya és én) és mióta van meg a gép (4-5 hónap tuti), illetve mennyi tapasztalatunk van vele.

    Pl. Eachine Falcon is van néhány, csak éppen 2-3 hete jött meg mindenkinek és még a sok szívás, ami van vele, nem kristályosodott ki. Én pl. lehet építettem volna inkább egyet, ha tudtam volna, hogy ennyire szar a belső elrendezése. Sajna más igénytelenségeket is találtam, beszakadó csavarok, gagyi FPV rögzítés (amit lehet nem lehet kikapcsolni? Most éppen ezt nyomozom, mert pl. permanensen zavartam mindenkit, pedig LOS-ban toltam, ráadásul nem volt rajta az antenna vagy 2 hétig, igaz nem égett le, de akkor is), aztán nincs hozzá leírás, SEMMI, egyszerűen gyárilag nem adnak, ami azért durva.

    Cserébe viszont tök jól repül (a saját propjaival, pl. Kingkonggal nekem húz oldalra, Spydernek meg azzal megy szépen, miután megreszelte a vadi új motortengely, ne ez milyen már, hogy a gyári új cuccon reszelni kell?), szorulnak a tengelyen a propellerek, szóval maradjunk annyiban, hogy sok helyen érezhető, miért olcsóbb mint a Nighthawk, még akkor is, ha több teljesítmény kivehető belőle.

    Sajnos ezek azok a dolgok, amik előre nem tudhatóak, de én még soha nem láttam olyan terméket, ami olcsóbb és egyben jobb is lett volna

    Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák