Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teréz Atya
senior tag
A fo csatlakozo / main lead az a vastag dugalj. Altalaban van hozza redukcio piros JST-hez.
Para boarddal is csak parhuzamosan tudsz tolteni. Ha nem zavar a plusz ido a balance molyolassal, akkor "serial charging cable"-t kell venned.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Arti1
aktív tag
válasz Teréz Atya #17101 üzenetére
Olyan is van, hogy nem balanszol, csak mutatja akksinként az aktuális feszültséget? Ha igen, ahhoz mi kell?
[ Szerkesztve ]
http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
Tomi0703
addikt
Na, Urak. Tegnap megjött a H8 mini. Egyik akksit lemerítettem. Már csak a piros led villog bekapcsoláskor semmi más nem megy. Gondolom most már lehet tölteni. Mekkora töltőre rakjam? Van itthon 2,4A-es Blitzwolf, vannak 1A-esek, 850 mha-s, meg van egy 500-as is. Melyikre tegyem inkább? Mennyi ideig töltsem?
-
mgy
senior tag
Háááát, annyira azért ez nem így van, iszonyat sz.rok ezek a sárga töltőkábelek.
Legjobb venni egy rendes töltőt, tudom ez nem mindig opció. Ha muszáj a boltival tölteni, akkor legalább egy usb-s áram/feszmérőn illik követni mennyi mAh került az akksiba. Általában ezek többet képesek tárolni, mint a névleges kapacitásuk, így a ráírt szám nagyjából jó. Azt túllépni nem nagyon szabad.
Ha meg ilyen se áll rendelkezésre akkor a töltőáramból és a névleges kapacitásból kell kiszámolni a töltés idejét.
Ne hagyatkozz a lámpára... -
kimista
aktív tag
3 db x5c aksit milyen kábellel tudok tölteni imaxin balance csatirol? Fenti jó rá? Mi a neve? Link jöhetne.
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Pikachu24 #17110 üzenetére
Sajnos nemcsak tarthat, hanem tart is. En mar inkabb paralell toltom az azonos akkukat, sokkal gyorsabban vegzek. Meg pl. 3-as eloszton mindig 3 akkunak kell logni, paralellnel meg loghat barmennyi. Legjobb lenne egy celeszkoz, de 40 dolcsit sajnalok a skyrc azon kutyujere, amivel 4 1S akkut kulon lehetne tolteni. Az mar 4 B3AC. Vagy majdnem a 250W-os turnigy reaktor.
[ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
kimista
aktív tag
válasz Teréz Atya #17111 üzenetére
Há de mi tart neki ennyi ideig? 2.7és 3s aksit feltoltom egy óra alatt. Osszedva a kis foscsi aksikat, kijon 1700 mah. Mit kell ezen balancolni. Töltse fel 4.2 re mindet azt csá
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
kimista
aktív tag
Lehet nem is kell, asszony most vesztette el 2 utcával arrébb, 100 m magasból.. Megyünk keresni a roncsokat (na ezért nem vezetheti a cx20at)
-
kimista
aktív tag
Nos, sztem x5c távirányító eladó
Mennyiért hol van x5c bnf?
-
framling
tag
Hi!
Az óbudai repteto biztos ott van ahova a GPS koordináták mutatnak (jobbra fent a linkelt oldalon) ? A hajógyári szigeten mintha ott egy bazi nagy belépés tilos felirat lenne, nem? Vagy elneztem valamit?Köszi
-
Tomi0703
addikt
Miféle-fajta az a rendes töltő?
AMúgy segítség kellene. Nem tudom levenni a propellerek a H8 miniről. Bárhogy húzom nem jön le. Videót is néztem, de ott a csávó egy laza mozdulattal leszedi.
Öcsémék játszottak vele a szobába és valami hajszálféleség rátekeredett az egyik propra. Valamennyire kiszedtem, de nem nagyon akar pörögni az az oldal. Olyan mint mikor már nem sok van az akksiba. Akksi tuti fel van töltve, 2-vel is kipróbáltam. -
Patics
tag
válasz Pikachu24 #17113 üzenetére
Én mindig charge-val töltök, csak időnként ha már nagyon elballancolódott, kb. 20-30 töltés után adok neki egy balanc töltést.. Olyan ez mint a töredeettségmentesítés a PC-n.. időnként nem árt.
Madaraim: Sbach 342; Double Hourse 9081; Skyartec Wasp V3; Align Trex 500; WLtoys V686G; Floureon H101; ZMR-250 FPV Racer ------- Földi ellátó: M1 Abrams
-
Patics
tag
Banggood-os tapasztalat kellene... Rendeltem ESC-ket, egy napra írta az indítást. Rendelés után, másnapra átváltott "raktárkészlet feltöltés május 2-án"-ra...
Ma már május 5-én tart.. ha így folytatja, júniusra lesz ESC-m.
Amit nem tudok, ha refundolom, akkor mi a menete? Klikkeljek rá és törlődik a megrendelésem? Mikorra kapom vissza a pénzt? HK-n lenne ugyanaz, még olcsóbban is, megrendelném onnan. Vagy inkább várjak? Mit javasoltok?
Madaraim: Sbach 342; Double Hourse 9081; Skyartec Wasp V3; Align Trex 500; WLtoys V686G; Floureon H101; ZMR-250 FPV Racer ------- Földi ellátó: M1 Abrams
-
kimista
aktív tag
-
medvegy
aktív tag
Nekem kissé betegen érkezett a jóárasított Fluoreon H101
Be van törve a távirányító. Komolyan! Én még ilyet nem pipáltam...
Ennek a ellenére mondjuk működik a táv, de azért mégis meredek és nem is az egyetlen baj mert az egyik motor szorul és a propellerek fele kuka.
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
medvegy
aktív tag
válasz kimista #17128 üzenetére
Hát ja. Oké értem én, hogy 6 dodóért mit várok, de azért mégis
A gép azóta repül (bár eléggé húz jobbra-balra), valszeg nem a motor szorult, hanem a prop ami rajta volt, de mindenféleképpen írok a kicikínainak, hogy küldjenek újatFOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
fape
senior tag
válasz medvegy #17127 üzenetére
Nekem meg nem akar bind-olni. Csak kattog a távirányító. Pont úgy mint ebben a videóban.
Igazából majd nem mindegy is. Mert megjött Nighthawk is Friss Cleanflight-tal várja a holnapi repülést.
Kicsit megszívatott a oneshot, ha bekapcsolom akkor nem arm-ol. De aszem tudok még nélküle élniA propeller nem csak fákat és bokrokat nem bírja hanem a falat se
[ Szerkesztve ]
Nem ezeket a drónokat keresik!
-
mgy
senior tag
válasz Tomi0703 #17119 üzenetére
Be kéne írni valahogy ezt a töltősdit a topikleírásba, oly gyakran előjön.
Van egy skyrc töltő, ami 10e forint körül szokott lenni (tápegység nélkül), az elég sokáig jó, akár több akksi és/vagy nagyobb több cellás akkumulátor töltésére is elég. Imax B6, vagy inkább a B6 mini a neve. Nem is tudom, mi szól a sima mellett, a mini ellenében.
Aztán annál olcsóbban van egy 2-3 cellás akksi töltésére való egyszerű töltő (szintén mikroproc vezérlésű) amin eléggé korlátozottak a lehetőségeid, nem, vagy nem túl nagy tartományban tudsz töltőáramot választani, de legalább biztos lehetsz, hogy nem tölti 4.2V fölé az akksid. BG-n is van, nem akarok linkelni, mert ebből is, meg az imaxból is sok a hamisítvány. -
Teréz Atya
senior tag
válasz kimista #17112 üzenetére
Azert, mert pl a B6 mini eloszor a fo dugaszon tolti oket sorba kotve. Aztan, amikor ugy latja h kozeledik a toltes vege elkezdi a balance csatikon etetni az akkukat. Ez azert van, mert a fo dugaszon 6A-t tud, a balance csatikon meg csak felet. Ez utobbiban nem vagyok biztos. De nem sok, mivel a balance csatik elegge vekonykak a fo dugaszhoz kepest.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Tomi0703
addikt
Köszi.
Olyan nagyon sokat még nem akarok a töltősdire költeni, talán ha megtanulok repülni normálisan a minivel és feljebb lépek akkor persze rendelek hozzá minőségibb töltőt. Amúgy Banggood ha jól tudom nem árul hamisítványt. Úgyhogy nyugodtan jöhet a link.[ Szerkesztve ]
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz medvegy #17130 üzenetére
Nekem ez jött vissza az első körben:
I am sorry to hear you are experiencing difficulties with your item.
-Regarding Quadcopters and RC toys please review our policy here: http://www.everbuying.net/m-article-id-16.html.
Warranty ExemptionsAll RC Toys are strictly quality controlled prior to dispatch.
Due to their nature and intended usage cases, RC Toys are subject to wear and tear through repeated use.
As such, our 45 Day Money Back Guarantee relating to RC Toys only covers "dead on arrival" instances where the product does not work out of the box.
It is the customer's responsibility to inspect the product(s) carefully upon arrival.Product degradation through wear and tear, along with breakage during use, is the customer's responsibility and is not covered by warranty.
Similarly, the warranty does NOT cover RC Toys that have crashed, been damaged or lost due to either extended use or misuse of any kind.
Everbuying recommends proper supervision as we cannot accept liability for any injury, accidents or damage caused by the product or your use of it.That said, we are still willing to help you the best we can.
We can exceptionally refund 10% the product on your wallet (store credit) and reward you with extra points (e.g. If your item is 1USD = 5 points ,3USD=3*5 points => get 15 points etc).
You can use both your wallet and points to purchase your future products.
To know more about wallet: http://www.everbuying.net/m-article-id-85.html.
Learn more about points: http://www.everbuying.net/m-promotion-active-12.htm.Can you please confirm we can go ahead and upgrade your account with this compensation?
Thank you for your collaboration.
Best Regards
Jacey
Everbuying Customer Service
http://www.everbuying.net/Most ment vissza a válasz, hogy egyrészt kérdezzenek már meg valami hozzáértőt, mit jelent a 4.6V egy 1S elemnek, másrészt menjenek a k*va anyjukba a 10%-os refundjukkal. Jó kis meccsnek nézünk elébe egy 150mAh-as aksiért
A kedvenceim a
- " strictly quality controlled prior to dispatch" - Muhhaha, nem volt meg az egyik lába sem...
- " "dead on arrival" instances where the product does not work out of the box." - itt meg maga írja le, hogy a cucc DOA.LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
-
medvegy
aktív tag
válasz _X10Dead_ #17139 üzenetére
Hát az enyém szerintem kimeríti a 'dead on arrival' fogalmát. Plusz szerencsére csináltam unboxing videót, meg még egyet (a prop cserével azóta megjavult) szoruló motorról, szóval elég egyértelmű a helyzet. Azt írtam, hogy full refundot vagy cseredarabot kérek, nemleges válasz esetén pedig megyek a videókkal a PayPal-hoz. Persze, 6 dodóért ez a sok hűhó lehet nem éri meg, de az elv kérem szépen. Másrészt pedig nem magamnak vettem, hanem ajándékba, és így ezt nem lehet odaadni
Egyébként amikor repül tényleg elég nagy móka a cucc, bár a H8 3D szvsz jobb és érezhetően minőségibb.UPDATE: Nekem is ugyan ezt a sablon választ írták. Hát elmehetnek a hmmhmmm-be
Nehezebb menet lesz, mint számítottam rá. Asszem EB-ről többet semmit nem veszek. Egy dolog ha valami olcsó, de ha olcsó és szar, sőt használhatatlan, annak nem sok értelmét látom.[ Szerkesztve ]
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
Watt25
veterán
-
Jackal2
senior tag
Sebydocky el van ájulva az új XK 251-ről, azt mondja, jobb mint a JJRC X1. New king of the hill?
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
Bornie127
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs