Új hozzászólás Aktív témák

  • qnadam

    veterán

    válasz szacsee #14287 üzenetére

    ennél bonyolultabb sztori ez :) volt a kezemben a világ egyik leggagyibb noname droidos tabletje, használhatatlan kijelző, ergya proci, minden amit el tudsz képzelni, viszont még fhd videót is tökéletesen játszott le :D egészen szürreális volt.

    most egy xiaomi mi3 a telefonom van, amit a phantom miatt vettem - ironikus, hogy miután átköltöztem, másnap meg is halt a nexus 4 érintője -, ami alapvetően elég simán fut, viszont pont akkoriban androidon használhatatlan volt a dji go app, szóval ezért lett ipad mini 2 (meg persze a nagyobb kijelző miatt is). a droidot jobban szeretem, mint rendszert, de sajnos tény, hogy az ios alkalmas realtime alkalmazásokra, az android meg nem. nem is azért, mert az os megeszi (azért is), hanem a prioritások miatt. valószínűleg a hülye autórádió + android kombó miatt hajlamos néha a bluetooth lejátszás sebessége is ingadozni :W
    persze az ájpedet is meg tudom akasztani :D viszont droidnál az így van tervezve, hogy a háttérben a memóriában maradnak az appok, de igazából nem futnak, csak ha úgy adódik, sokkal gyorsabban vissza lehet rájuk váltani. ez elég jól is van optimalizálva arra, hogy mit milyen gyakran használ az ember :) de simán lehet, hogy ios-nél is így működik, azt nem tudom.

    ha a környék telített 2,4 GHz-n, akkor nem a késleltetés nő, hanem a képminőség romlik.

    istálló? gazemberség? hupákolás?

Új hozzászólás Aktív témák