Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peppo
őstag
válasz DjDanee87 #90836 üzenetére
Pár napja összefutottam én is egy ilyennel. Szerencsére kis gr volt, nem számított, hogy nem sikerült lecsapni, de azért meglepődtem rendesen. Korábban ilyet sosem láttam. És szerencsére azóta sem.
A bounty bug nekem korábbi seasonben fordult elő kétszer is valamelyik (azt hiszem) act5-ös pályán. Ott nem halhatatlan volt a dög, hanem a pálya egy elvileg már nem létező részére spawnolt és nem lehetett sehogy megütni.
-
Peppo
őstag
Public key warden runt tudom ajánlani. Nem csak hogy gyorsan lehet gyűjteni a kulcsokat, de sokszor vannak, akik kinyitják az összes portalt is, és meg sem várják, hogy esetleg valaki más tegye meg. Így egyszerre nyomhatod le az übereket és még a kulcsaid is gyűlnek. Persze azért olykor illik párat neked is kinyitni.
Tegnap én is ezzel foglalatoskodtam, aminek az eredménye, hogy tele vagyok kulcsokkal, de fs nincs egy darab sem.
-
D5
aktív tag
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy van-e esély arra, hogy kimaxoljan bármely másik setet, mielőtt megkapnám Haedrig teljes set giftet? Vagy majd csak az után lehet teljes bármelyik setem, ha már a Gift is teljes?
-
proci985
MODERÁTOR
boss mode multinál mindenkinek lent kell lennie az összes bossnál a conquesthez. csak hogy ne jártjatok úgy, mint ma mi először.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz czpitti #90860 üzenetére
Jaja, utólag gondolkoztam, hogy azt kellett volna (aztán ráloginolni egy másik gépről), de igazából bíztam abban, hogy elérek a pálya elejére, vagy közben lemarad az a kis b*zi. De hát 2x egymás után gyorsan teleportált, így ez van.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Peppo
őstag
válasz Shadowguard #90862 üzenetére
Ez tényleg szép darab, én csak álmodom hasonlóról. Igazából minden, ami benne van, az hasznos, nem venném ki egyiket sem. Növelni egyedül az alapsebzést lehet rajta érdemi mértékben, szóval talán azt. Ill, ha a lyuk gyárilag benne volt és nem ramaladni eredménye, akkor annak a helyére talán area damage, aztán kilyukasztani. De azért mások véleményét is hallgasd meg, mielőtt nekiesel!
[ Szerkesztve ]
-
malacka87
őstag
Így 80 felett már tényleg jobban adja ez a traveller combo. Csak itt már a gear kevés nekem. Gemeket kell áldozni a cuccokra meg anci itemek kellenek.
[ Szerkesztve ]
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
_ocsisajt
őstag
+1 for discipline?
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
proci985
MODERÁTOR
damra ahogy nézem majdnem maxos, olyan 3450 fölé szvsz nem nagyon fog menni (de nézd meg diablo plannerrel!). discet hagynám, az max egy százalék dam.
RCRt viszont feltolhatod maxra, 41 és 50 között hatalmas különbség van a gyakorlatban (kb öt különböző ancient Yanggal pusholtam GRt utóbbi seasonokban). 50nél konkrétan 5secenként egyszer rá kell nyomni a clarity / FR miatt a generatorra, de egyébként folyamatosan lehet tolni a multishotot mert nem fogy el a hatred (értelemszerűleg cinderrel).
páran még az ASt szokták lepörgetni CDR miatt, mivel a perme vengeancehez 33 körüli CDR kell. viszont most, hogy top UE buildhez nem használunk Gunest, nincs szükség perma vengeancehez túléléshez. szóval CDRt ne.
enyém egyébként ilyen, ez alapján damot rollolva a tied 3600 körüli lenne. az végeredményben olyan fél-háromnegyed százalék alapdam.
egyébként így alapból is gyönyörű darab, gratula.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
hopp az lehet, hogy tényleg fix. akkor viszont szvsz a damot pörgesd meg, azzal érsz a legtöbbet (disc bónusz arra jön rá, 73 vs 74nél kisebb lesz a különbség, mintha lenne egy 3600as alapdamú Yangod).
egyébként 41es RCR se rossz, picit többet kell a bal egérgombot használni, de nem vészes a különbség.
[ Szerkesztve ]
-
Peppo
őstag
válasz proci985 #90870 üzenetére
Én is ezért írtam a damage pörgetését. Azzal majdnem 10%-ot rá tud tenni, az RCR viszont (tudtommal) fix
.
Ill. még kérdés, hogy a lyuk gyári vagy lyukasztótól van, mert ha gyári, akkor meggondolandó az area damage is a lyuk helyére, aztán bele egy ramaladni. (vagy elite damage, ha bossokra akarja kihegyezni)[ Szerkesztve ]
-
Pitymaszter
tag
válasz Joezyka #90872 üzenetére
az már tuti hogy nem gyári abba már került egy lyukasztó. Én area dam. ajánlanék neki az IAS helyett de ezt úgyse én döntöm el...
Amúgy meglepően sok Yangan esik mostanában nekem seasonben a DH-nak... ti hogy vagytok ezzel? (igaz sajnos eddig a sok közül csak egy ancient esett amit használok is)
[ Szerkesztve ]
BTag: PiMaster#2243 PoE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/chaoslord3/characters
-
Peppo
őstag
válasz Pitymaszter #90873 üzenetére
Eleinte nagyon sok hullott, de vacakabbnál vacakabbak. Egyetlen anci esett (vagy Zoli adta, már nem tudom), az egész tűrhető, de mind az előző seasonben, mind PTR-en esett már sokkal jobb. Mostanra annyi változott, hogy már a vackok is ritkábbak lettek. Szerintem Zoli kockája a legjobb esély, úgy vettem észre, ő viszonylag gyakran adja.
-
proci985
MODERÁTOR
ADt nem fegyveren kell hozni UEnél.
Szerintem nem esik több, mint a korábbi seasonban, ez tényleg szép darab.
-
Shadowguard
senior tag
A lyukat már én pakoltam bele valóban. Köszönöm a tanácsokat, végül ezt sikerült kihoznom belőle:
Most éppen tesztelgetem mit tudok belőle kihozni, szépen aprít a Mara után, de Cinderrel nem papír egy kicsit? GR69et toltam most le éppen, de első szinten estem párat a Winged Assassinok miatt (nem is látom a képernyőn, de rámugrik). Vagy itt már az sem mindegy mit kapok (eddig 65 volt a plafon nekem)?
-
Thrawn
félisten
Esik, mintha muszáj lenne Nemrég mikor már azt gondoltam ennél jobb nem fog már esni seasonban, mégis beadott egy upgradet. Manticore ellenben eddig csak egyetlen egy darab esett, pocsék rollokkal
Shadowguard: Szép lett!
Cinderrel igazi glasscannon leszel, ez egy ilyen build. Leginkább T10-re való - oda némi átalakítással piszokgyors - de kisebb köveket is lehet vele húzni, 60-65-ös GR-eket 5 perc körül le lehet vele hozni. High GR-re túl papír, oda kényelmesebb a Mara, ultrahighGR-re meg LoN Shi-Mizu kell(ene).[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Peppo
őstag
válasz Shadowguard #90876 üzenetére
Ez el is döntötte a kérdést, így tényleg a dam volt a legjobb választás. Szép darab lett.
Ez a DH mindig papír sajnos, főleg cinderrel. Nélküle viszont rosszabb, mint egy zongoravizsga.
-
grimm2015
senior tag
Van egy rakat flashfire (szerű) téma, mind mind eltérő.
Most vajon melyik lehet a legjobb, főleg a 3 kő érdekelne. Mert írnak mindenfélét.
Valahogy úgy vagyok, hogy a Bane of the Stricken(amit egyiknél sem írtak), Bane of the Powerfull és Boon of the Hoarder.
Mert a Wreath of Lightning teljesen fölösleges szörnyek szempontjából, a blast is jól szaggatja a berendezést.
A Bane of the Trapped teljesen fölösleges, mivel az első szörny után már nagy a védelmed a hoarder és a goldwrap miatt, a másik kb esélyük sincs megütni az eliteken kívül másnak, akik meg ugyanúgy nem sebeznek a tengernyi arany közepette..Ez miatt nem is értem azt sem minek/hová kell akármiylen armor a t10re?
Mit lenne érdemes ezen változtatni? Nem bónt, hanem tárgyat vagy követ
(a dept orbos kipróbáltam nálam gyengébbnek tűnt)Köszi!
Battlenet: Grimm#22690
-
Edge
veterán
nem hiszem hogy más oka lehet mint az hogy egyszerűen fegyverből sokkal kevesebb típus eshet dhnak így jobb a fegyver lootja.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Thrawn
félisten
Van itt választék
- 13 2h bow
- 11 legendary és 5 set 1h xbow
- 10 db 2h xbowproci985: neked nem érné meg jobban a chd a chc helyett abban a HF amuban?
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Shadowguard #90876 üzenetére
Nagyon szép lett.
Cinderrel nagyon papír, viszont BiS gearben megvan a 4m fire dps és 65m toughness, annyi elég 81ig biztosan. Gyorsabban ölsz, ahogy az ellenfelek közel érnek. Winged assassin és lacuni hunter szívás egyébként.
Nekem 75 seasonban Gunessel ment le, igaz annál a karinál Gunessel volt meg a 70m toughness és nem nélküle. A lényeg, hogy ne tudjanak 1hitelni a trash mobok / előbb tudd kitisztítani a pályát, mint hogy a trash hozzádérjen és ne halj még meg a reflecttől.
Thrawn: de, csak másra kellett a material aztán úgy voltam amíg nem akarok 75 fölé menni addig elég lesz. 80+os CHDvel már jobb lenne damra.
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz grimm2015 #90879 üzenetére
A bane of the trapped damot ad nem pedig megvéd.
A wreath of the lightning pedig a movement speed miatt kell és nem a dam miatt.
Én amúgy: powerfull+stricken+trapped gemekkel megyek.
És orb of infinite depth 20% dam buffja pedig nagyon jó(60% damred se rossz)
A sima tal set nilfur cipővel sokkal erősebb, ezzel már gr60 speedeket is lehet menni--> gem huzi.[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz proci985 #90875 üzenetére
Én pont azt vettem észre, hogy nagyon jó hatással van, ha AD van tekerve a Yangra.
Plusz F+R esetén is jó az."There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
Bennyboy
őstag
milyen tanácsokat tudnátok adni a cosmetic goblinhoz? Mentem egy teljes t10 bounty kört de még sosem találkoztam ilyen goblinnal pedig nagyon vágyom rá. Befolyásolja a torment nehézség? Spawnolhat goblinos shrine-ból? Mert már 2-t is láttam de ilyet nem idézett. Mennyire ritkák? köszi
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Kódos
aktív tag
válasz Bennyboy #90886 üzenetére
Hát tanács csak annyi hogy kitartás én is vadászom lassan 1 hete barátaimmal nagyon szép kis wing van bent a szivárvány pályán csak az a baj nagyon szopo igy 2 random faktor egyedül ne foglakozz vele mert nagyon sok idő legjob spawn helyek szinte az egész act 1 act 4-böl tier 1 ahol a falcon wing is lehet act 3 bol azmodan és a tower lvlek mi itt szoktok és nem 1x találtunk már
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye
-
sandor906
tag
Csak 1 kérdés a Tal setedhez: miért van a cubéban element gyűrü? nem elég a Tal elemet a passzívval? vagy van valami trükk? + a Nilfurt sem értem, ha nincs meteor skiil, akkor mit erősít?
Nekem s5-ben hasonló Wizard volt a kedvencem, de most nem akar jönni 1 WOW se...., se In-Geom...[ Szerkesztve ]
GhostDragon#24437
-
Beretvás
veterán
cosmetic goblin alatt a petesre gondoltok_??
-
sandor906
tag
Oké, köszi a felvillanyt.
Nekem ez nem jött át, próbáltam, de azt láttam, hogy hiába van duplán bent valami, a detailsban szimplán szerepel. A Tal elementál meteorok eleve elementálok, a passzív elementál maxolja, ha jól tudom...
Ezek a karijaim, igaz nekem a solo70 volt eddig a plafon.....csak hobby játékos vagyok....[ Szerkesztve ]
GhostDragon#24437
-
SQX_Barto
addikt
Ne tudd meg, mennyire megorultem, hogy esett vegre egy nemesis, be is tettem a kockaba, hogy "univerzalis" legyen. Csak egy fegyver porgetes 25DB... Es ketfele monkot kene felszerelnem, abbol az egyik a letezo legritkabb egykezes kard... De a monk fist weapon se terem minden bokorban.
Meg kedvencem, amikor mar tulajdonsag porgeteskor is elfogy a DBIf I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
kovsol
titán
Ha többnyire soloban fogom tolni akkor milyen karakter a nyerő ebben a szezonban? Meg néha betársulni publikra.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
letsgotechno
csendes újonc
Sziasztok Srácok!
Nekem olyan problémám lenne, hogy nem is tudom kb a 3. szezon óta nem nagyon diablozok, mert van egy olyan problémám, hogy a Desolate Sands-nél beáll a kép... a játék nem fagy ki csak beáll a kép... most megint rávettem magam húzzak egy szezon karit, de detto a hiba -.- AMD HD 5670-em van, azt csinálja a game konkrétan, ha beáll a kép alt+tab-olok aztán pillanatra jó lesz megyek 2 métert megint, vagy pedig full fekete lesz a kép... ergo így nem tudok tovább haladni :/
Remélem valaki tud segíteni mert már egy ideje kínlódok vele
Előre is köszi! -
tibee77
őstag
válasz kovsol #90897 üzenetére
En is wd-t ajänlanek, mert solora az egyik legjobb, csapatba meg alap követelmeny supportkent.Alacsonyabb gr-re is lehet vinni mint dps (80-90 környekeig), bounty-ra az egyik legjobb (a csirke), riftre meg ätlagos.(marha gyors, jo a sebzes de nem pucolja ugy a kepernyöt mint egy dh)
[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Seed szerver topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest