Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz #92888064 #90037 üzenetére
ha kell segitseg szolhatsz nekem is.
mostanaban ritkan es jellemzoen rovid ideig vagyok, gyakorlatilag begyulladt a jobb kezem az UE DHtol par hete es meg mindig nem jott rendbe.
Razer6666: par hete kb 1-2GRre voltak egymastol rekordokat tekintve.
M6 sokkal erzekenyebb a szornysurusegre es a riftre es TX key farmra sokkal lassabb. cserebe joval magasabb toughness.
UE az egyik leggyorsabb TX keyfarmolo, kevesbe szamit neki, hogy milyen a GR es olyan 7-8 perces GR70et stabilan lehet vele hozni jo gearben. cserebe joval kevesebb toughness (olyan GR60-70ig nem szamit gear fuggoen mert gyorsan kitakaritja a palyat, felette igen) es a 3+os APS miatt adott esetben csuklogyilkos.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Beretvás
veterán
köszi az infokat.. Most UE van de majd ki akarom probálni a Marát is
-
Beretvás
veterán
viszont nem akar esni sehogy sem ez "The Witching Hour" kezd idegesiteni....
-
pimpi001
tag
tudom elcsépelt lehet de sokminden változott az utolsó napokban is PTR-en.
mik lettek most az épp aktuális dps szettek és buildek kasztonként az uj 2.4.1-ben?tboypimpi#2319 ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D
-
pruzsi
őstag
Hali!
Lenne egy kérdésem,haverom most több hónapig offlline lesz és azt szeretnénk megtudni hogy,mivel nekem itthon van több gépem is. Feltenném az egyikre és "játszanék" az ő accjával,vagy csak dobálnék neki itemeket az a blizzard engedélyezi e? Vagy akár az én gépemről egy virtuális windows-on megoldaható e? -
-
SQX_Barto
addikt
válasz KubanitoS #90050 üzenetére
leaderboard tetejen most LoN DH van, utana Mara a masodik, de patch utan az UE lesz az erosebb elvileg.
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Beretvás
veterán
eldöntöttem lesz dh-m meg egy crusim..... remélem nem lesz agyvérzés megszerezni valamejik szárnyat...
-
proci985
MODERÁTOR
-
H_András
tag
Hosszadalmas barbár pályafutás után a mostani szezonban a lentebbi dh-t nevelgettem, ezzel 60-as gr-t minden erőfeszítés nélkül le tudok menni, kb ezt lőttem ki célnak magam elé a szezon zárásáig. 65 éppen nem lett meg, szeretném tapasztaltabbak segítségét kérni a finomhangoláshoz (persze tudom kéne még paragon, meg mindenből anci, ennek begyűjtése folyamatban) és a szezonon kívüli játék folytatásához. Róla van szó
Az ember egész életében gyermek marad, csak a játékai változnak / Sarcasm - because beating the shit out of people is illegal
-
KubanitoS
veterán
válasz H_András #90060 üzenetére
Pain enhancer helyett Zei's stone of vengance kell. Sisakba life hit helyett critical hit chance kell.
Stricken helyett én megpróbálkoznék a Bane of the powerfullal, amely ugyan nem elterjedt dolog, de nálam jobban bevált. Könnyebben hullanak tőle a szörnyek és hamarabb el is tudsz jutni a guardianhoz, akinél ugyan jobban kellene a stricken, de nálam volt, hogy időben oda sem értem a guardianhoz, mert lejárt az idő. A powerful adott egy pár plusz gr szintet. Próbáld ki, hátha jobb lesz az összhatás.
Ami még lényeg, hogy a plusz disciplinet, amelyeket a cuccaid adhatnak (bow, quiver, armor) maxold ha van rá mód, ez 12 lehet. 1 discipline = +20% dmg, ez az új patchben 40% lesz.
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
törölt tag
még egyszer köszönöm a boost-ot, az itemeket, és azt a 200 para szintet, amit így összedobtatok nekem
egy nap alatt gr45 solo meg lett ezzel a karakterrel, persze nagyon hiányos még az egész gear, cube-ban is fölösleges dolgok vannak, de szó szerint még nincs mit bele rakni. az irányítást is kezdem megszokni, az itemek is a buildnek megfelelően potyogtak, szóval egy szavam nem lehet.
a karakterlap linkelésénél észrevettem, hogy real id be van kapcsolva bnet fiókban (amit kikapcsolok), így aki ez alapján vett fel, az elvileg ugrik a listáról. szóval ha eltűnnék valakinél, akkor vegyen fel újra.[ Szerkesztve ]
-
D5
aktív tag
Sziasztok!
Ha nem nagy kérés, leírná valaki, hogy ez a "numlock trick" hogyan is működik? Eléggé le vagyok maradva, de úgy látom, hogy ez hasznos lenne. Köszi előre is! -
Joezyka
senior tag
válasz nonsen5e #90070 üzenetére
először én se értettem, de aztán nagynehezen rájöttem:
wizzel tudok példázni, nála használtam. Van 1 skill, legyen az most az expolsive blast. Menüben a key bindigsben beállítod az adott billentyűnek másodlagos billnek egy számot a numerikusak közül (billentyűzet jobb oldali felén). pl Nekem normál esetben a 3-as gombon van az EB, és másodlagosan beállítom a numerikus számoknál az 5-ösre. Ha ez megvan, akkor megnyomod a numerikus számokon az 5-öst és nyomva tartod, amíg nyomva tartod addig a num lock-ot meg megnyomod, hogy ne világítson tovább aztán elengeded az 5-öst is. és voálá!röviden: másodlagos numerikus számra beállítani egy skillt (vagy többet), azt a számot lenyomva tart, num lock "ki" és elenged mindent.
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
reelc
veterán
válasz Roland861010 #90074 üzenetére
Ha valóban dobna ennyit a patch rajta élesben, azzal elégedett lennék.
Úgy, hogy nagyjából begemeztem a karit kb. 65-ös gemekkel, így éppen letudtam hozni a GR72-őt. 920-as Paragon szinttel. Gemezés előtt kb.900-as Paragonnal tudtam a 65-öst lehozni. -
SQX_Barto
addikt
válasz Roland861010 #90074 üzenetére
A profeta szoljon beloled
Nalam mar 70-nel Toughness gondok vannak sokszor...#reelc: en season 5-ben toltam le vele a solo 70et, akkor meg csak 4db 60as kavics volt benne.
Feljebb nem probaltam meg, azota meg tettem bele par kavicsot, meg egybeolvasztottam a ket UE DH-mat.[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Mirman
őstag
Azért ezt mindenki figyelmébe ajánlanám. Wudijo a Turbo Hud bann után 1 héttel már 4. volt season ladderen. Lehet ezt magyarázni mindenfelé hogy könnyű ha húznak meg stb de ez akkoris elképesztő eredmény.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Mirman #90077 üzenetére
Kicsit lemaradtam a játékkal kapcsolatban, meg lehet off is, de mióta érzékeli a TurboHud-ot a D3 és mióta banolnak érte? Vagy csak simán bejelentették stream alapján?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
reelc
veterán
válasz SQX_Barto #90076 üzenetére
Nem vagyok olyan pro játékos, mint itt sokan, gemezés nélkül nem bírtam 65-nél többet kihozni belőle. Én is egybeolvasztottam a szezonos,és NS-es DH-mat, begemeztem, és így jött az eredmény. Még 3 tárgyam nincs begemezve, ha megtettem, és mákom lesz, talán a 73-74 is összejöhet. De az már nagyon plafon lenne nekem.
-
SQX_Barto
addikt
En sem vagyok pro jatekos egyaltalan, szolozni meg magas szinten mar kifejezettem utalok. De a Guardian miatt kellett a solo 70 (vicces, hogy utana a LoN WD-vel is lehoztam).
Nekem meg sok nincs begemezve a gyuruk meg a HF amu meg nem is ancient... (de minden mas igen)If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
-
AnginaP
aktív tag
válasz Mirman #90077 üzenetére
Érdekes volt látni, hogy GR 104-en meg sem mozdul a HP-ja miközben célkövetős projectile-ok, arcane sentry-k és frozen közt szaladgál. Értem én, hogy két supp van, meg nem látom mi volt rajta, de furcsállom, h nem insta death ha valami hozzáér. ...vagy csak benéztem és nagyon ügyes akrobata?
Indítok egy Skyrim szervert.
-
szupermacs
veterán
Kíváncsi vagyok, hogy következő seasonban mit kell csinálni majd a stash tabért, más nem nagyon érdekel. Most is van egy plusz fölösleges crusaderem a már régebbi normalos mellé.
-
reelc
veterán
válasz szupermacs #90084 üzenetére
Kattints a Journey fülre, ott lesz.
PTR-en alapul, nem tudom, változik-e még? -
törölt tag
válasz szupermacs #90084 üzenetére
röviden tömören mit kellett csinálni az 5-ös szezonban a stash tab-ért?
a hátralévő időben meg tudom csinálni?
egy kicsit lemaradtam a témában, és még csak kapkodom a fejem. -
SQX_Barto
addikt
válasz #92888064 #90086 üzenetére
Most zárult a season 5, szóval sajnos erről lekéstél, de ez csak akkor baj, ha pont annyi lehetőség lesz, ahány helyet adnak majd maximum, de akkor is csak eggyel kevesebbet tudsz megszerezni (mondjuk 8 helyett 7-et vagy ilyesmi).
Season 6-ban könnyebb lesz sokkal (ha marad a PTR szerinti állapot), pont előtted linkelték.#WOT-H-A-C:
Ha ez a legfrissebb állapot, akkor
- hiányzó socketek a két gyűrűben, amulettben es a fegyverben.
Short Man's Finger-nel a 80-156 Damage helyere mehetne talán
Hellfire ring nem a legjobb, meg nem is kell, inkább a Convention of Elements kellene helyette vagy egy jo Ring of Royal Grandeur
Helm - Life Regen helyere Critical hit chance, es gyémánt esetleg a socketbe.
Gloves - Life per Hit helyere Critical Hit Damage
Belt - Corpse Spiders helyere Armor
Bracers - Armor helyere Elemental skill damage (ha mar a pajzson Poison van es azt akarod használni, akkor legyen itt is az) Persze a támadó skill is Poison alapú legyen akkor
Amulet - Vitality helyere socket
Weapon - ha van felesleges kockád, akkor talán tegyel bele vele socketet, bar a Jade buildhez inkább másik fegyver kellene.
Itt talalsz valami Jade buildet, ami szimpatikus (es nagyjabol vannak hozza valo targyaid) afele indulj el.[ Szerkesztve ]
-
WOT-H-A-C
veterán
Helló srácok!Segítséget szeretnék kérni. Itt a wd karakterem. Idáig egész jól ment, de GR 25-nél elvérzek. Vagyis van, hogy megy időre de többnyire nem...Ránéznétek mi a hiba? Azon kívűl, hogy Jade h. set van pet-ekkel. ( Zuni és Helltooth még nem teljes 1-1 db hiányzik és sehol sem akarja adni napok óta..)
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
SQX_Barto
addikt
válasz WOT-H-A-C #90088 üzenetére
Kockába az a gyűrű, ami most van kb felesleges, de tényleg a linkelt oldalon keress valami Jade buildet (bar jelenleg a többihez képest gyengébb, de Torment 10-re az is elég, ha mondjuk az a cél)
Bar a helyedben inkább a Helltooth szetre koncentrálnék, az most a legerősebb set a LoN WD utan. (Sot PTR szerint le is fogja hagyni a LoN WD-t patch utan)Ha gondolod vegyel fel, btagem az alairasomban, ha epp van idom es nincs mas dolgom szivesen megyek veled par riftet vagy GR-t.
Az elotted levo postot szerkesztettem, szoval ott irtam le nagyreszt a valtoztatasokat a linkelt karakterhez
[ Szerkesztve ]
-
pruzsi
őstag
Holnap lesz patch?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz SQX_Barto #90087 üzenetére
Köszönöm szépen! Holnap napközben lesz időm és ehhez alakítom a cuccaimat!
Alapjába véve pet-es harcmodor ami megtetszett az elején. Most csak azért használom a jadr set-et, mert azt tudtam előszörr összegyűjteni. Vissza olvastam a topikba és úgy vettem ki, hogy a pet-ekhez helltooth vagy zuni kell, elvileg a zuni jobb is.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
Mirman
őstag
válasz pruzsi #90090 üzenetére
Még PTR zárás sem volt nem ? Kétlem hogy holnap patch lenne. Szerintem most péntek körül lelövik a PTR-t és majd kedd szerda magasságában lesz patch.
szerk: Bár mondjuk mivel jövő csütörtökön lesz vége ennek az Era-nak ezért valószínű hogy azelőtt nem lesz patch. Legalábbis logikátlan lenne tőlük.
[ Szerkesztve ]
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz pruzsi #90094 üzenetére
Valószínűleg patch 27.-én hajnalban érkezik, vagy 26.-án este 10 körül, mint előző patch.
Mondjuk jobb lett volna, ha ezen a héten jön, és nem 2 nap van nézegetni az új dolgokat, aztán season start.A 19.-e meg onnan lehet, hogy először 22-őt írtak seasonra, és ha valami nem jön össze arra jelölték meg a 29-et, de aztán elég hamar módosították 29-re. Ha ezen 22 lenne a start, akkor jött volna 19.-én.
[ Szerkesztve ]
"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
AtHoS
nagyúr
Nekem gemezés nélkül para 716-on sikerült 9 perc alatt lenyomni GR67-et anci Yang hiányával.
Viszont a GR67-et bármilyen leosztásban sikerült abszolválnom, egyszer sem futottam ki az időből, pedig jó párszor nekirugaszkodtam BS gyűjtés miatt, de sem BS-ből, sem GR dropban nem akadt egy anci Yang sem.Na meg persze unique upgrade-ekből is 0 lett anci, pedig UE DH-val elég gyorsan lehet bounty-zni. Bár lehet össze kellett volna gyűjteni a bounty matikat és ha megvan belőlük 100...120, akkor nekiugrani az upgrade-nek, mert így 2-esével forgatva a 0 eredmény csak felidegelt és inkább hanyagoltam a D3-at, aminek köszönhetően kevesebbet is farmoltam.
Most meg ott tartok, vagy 3 karakternyi cucc még levélben van és nincs kedvem válogatni. Ami nem anci már mindent bezúztam 1-2 kivételtől eltekintve (F+R gyűrűk, traveler+compass), de még mindig nem férek. Jól elhúzzák a patch idejét és ki tudja mi az amit meg kellene tartani, mi az ami köv. patchban mehet a "levesbe"
read-only mode on the forum
-
Janusz001
őstag
Van itt ns klán, ami aktívabb? S6 -ba biztos nem fektetek időt, itt a jó idő, és vannak azért hasznosabb elfoglaltságok is.
-
SQX_Barto
addikt
válasz Janusz001 #90098 üzenetére
Az s6-ba erdemes annyi idot fektetni, hogy megszerezd az extra ladahelyet, ami az eddigi PTR allas szerint talan egy heti jatekba "kerul" vagy annyi se.
S5-ben nekem 11 nap volt, de ott szivatosabbak voltak a Conquestek.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Cadal
őstag
Tegnap este kicsit ránéztem a PTR streamekre és Quin-ék GR108-ban tolták Twister wizarddal (némi Tal Rasha bónusszal, mert potyogtak a meteorok is). Azt hittem leesek a székről, mert ettől a tornádómegállítós marhaságtól agyzsibbadást kapok. Nem arról volt szó, hogy FB/Archon wiz lesz a menő? Lényegében bármit, csak ne kelljen a kiugrókat kiszögelléseket vagy sarkokat kajtatni megint...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs