Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Ha szabad beleokoskodnom: máskor mindig azt nézd legelőször, hogy az adott tárgy mennyi +discipline-t ad, ha egyáltalán van rajta. (secondary stat)
UE set esetében 1 discipline = +20% sebzést ad, 2.4.1-ben ez még magasabb lesz. Maximum 12 lehet egy itemen.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
GeneraL_XTX
veterán
Srácok nagyon nagyon kéne nekem ez az item már csak ez hiányzik a barbár EQ buildemhez, de nagyon nem akar jönni
Nincs valami tuti módszer amivel ki lehetne farmolni? Egyszer már megvolt de én balga bezúztam
-
Joezyka
senior tag
válasz GeneraL_XTX #89352 üzenetére
1. kadalánál minden BS-t cipőre költesz.
2. amit ad kadala sárga csukákat, átforgatod kockába legendaryra
3. granini tud jó wodoo módszereket melyek 101%-os hatásfokkal működnek!Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
Joezyka
senior tag
válasz GeneraL_XTX #89354 üzenetére
ha van barbár haverod akkor kérd meg, hogy menjen veled, és ha esik neki, akkor meg szépen elkunyerálod tőle másnak mindig előbb esik minden.
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
Dyingsoul
veterán
válasz GeneraL_XTX #89356 üzenetére
Én az ilyen esetekben mindig úgy járok, hogy mikor abbahagyom a farmolást, megyek lefeküdni, másnap azzal várnak, hogy pont miután leléptem, kiesett a kövi riftben...
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
havri1
félisten
Hátha tudtok segíteni.
Ezekre a cuccoka lenne szükségem, hol juthatok hozzá?
Rift, Bounty, kocka, Kadala?havri
-
Joezyka
senior tag
válasz havri1 #89358 üzenetére
a HF ringhez, le kell ölni a keywardeneket (ACT 1-4-ben mind1ikbe van 1) azok dobhatnak egy portalnak nevezett cuccot, mindegyik másikat dob. ha megvan 4 különböző darab, akkor irány act1 város és ott van egy "titkos" hely ahol ki lehet őket nyitni, leölöd a 4x2 bosst, azok dobnak materialt és már csak egy kis FS-re van szükséged meg a recepre és gyárthatod is a gyűrűket. Recept ACT 2, kiscsaj árulja a sarkon.
A többit pedig farm farm farm. Kadala is adhatja, kockázni is lehet, de esehet bárhol bármikor.
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
havri1
félisten
-
GrimmDiablo
csendes tag
Van valami jelentősége/előnye, ha a kanaiba anci tárgyat forgatok?
-
KubanitoS
veterán
válasz GrimmDiablo #89364 üzenetére
Nincs, de erre szerintem az első tárgy berakása után te is rá fogsz jönni.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
SQX_Barto
addikt
4 karakterrel jatszottam fokepp seasonban.
UE DH es most a LoN WD lehozta a solo 70-et.
Invoker Crusader 67-nel volt, de letoroltem, meg a wizardom is ment a levesbe.
A LoN WD-mmel sem vagyok tulsagosan kibekulve, mert 70en is mar eltaknyol par elitnel...
A ket gyuru eleg gyenge, ott veszitek dps-t. Egyetlen item nem ancient a Tasker, de cserebe maxos sima.
Toltam nagyon sok FS-t a porgetesre, ket ancient Tasker volt csak, a jobbik is minusz 11% dps a simahoz kepest.
Szoval amig egy ancient trifecta nem esik, addig marad ez. A macska offhand is eleg gyengusz ancient.
HF amut meg nem volt idegzetem legyartani, lehet azt majd meghagyom season zaras utanra.
Semmi sincsen meg kovezve. Solo 80 lenne a vegcel (vagy legalabb a kozelitese)
Nagyon sok fejlesztenivalo van meg rajta, de eleg nehezen birom materiallal a sok porgetest.
Bountyzni szeretek, de az FS-em mindig a 0 fele konvergal, meg a DB is.Miota be tudok ugrani support WD-zni, magasabbak a gemjeim es kozelitek a celul kituzott 961-es paragon eleresehez is (948 most, 961, mert azzal erem el a p1000-et zaraskor)
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
1200 vs 1300 % dmg 48 vs 52% dmg reduction.Még várok vele, más cuccokat is fejlesztenem kellene. Az offhand meg a két ring van most soron. Meg reménykedem, hátha supi WDnek kiesik.
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
válasz havri1 #89370 üzenetére
FS - Forgotten Soul
DB - Death Breath
BS - BloodshardHellfire Ring minek kell/kellett? Kocka recepthez?
Hergbrash’s Binding es Deathwish wizard cuccok, leggyorsabb sargabol porgetni kockaval.
Mantle of Channelling meg barmelyik kasztnak eshet.[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz SQX_Barto #89371 üzenetére
Köszi!
Firebird wiz-nek szeretném, többnyire ezeket a cuccokat látom a sztárolt buildeken. Nekem még egy ezer éves Devastator van, egyszerűen nem esik semmi jó..
Pörgetni imádok, de nekem az a DB hiánycikk folyamatosan, 15db kell egy pörgetéshez. (vagy én rontok el valamit??)2 Hellfire ringet tudtam csinálni, hát mondanom sem kell, kalap szar mind a 2. Többre meg nincs alapanyag :d
[ Szerkesztve ]
havri
-
SQX_Barto
addikt
válasz havri1 #89372 üzenetére
Nem tudom melyik Firebird build "sztarolt"
Magas GR-re a DMO a jo, riftezni meg bountyzni pedig a "Flash wizard" (Tal Rasha + Wand of Woh)
Firebird elvileg harmatgyenge mostanaban
(Bar nem vagyok nagy wiz szaki, szoval tevedhetek is)
Masreszt, ha egy buildbe a Hellfire gyurut beleirjak, annak megkerdojeleznem a minoseget. Nem hellfire amulet kellene?Szerk.: Kismillio build van Diablofans-on, vannak koztuk olyanok is, amik nem jok semmire, szoval erdemes jol korulnezni.
A DMO twisteres buildnel a helyezkedes meg a terep kihasznalasa a fo lenyeg, kell hozza kis gyakorlas persze. Fokepp a falra/sarokba/ajtohoz kell iranyitani a twistereket es azok egyhelyben forogva vagy kicsit visszaverodve tovabb/tobbet sebeznek.
Bar kovetkezo patchben elegge gyengitik, de a tobbi valtozat is eleg eros.[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz SQX_Barto #89373 üzenetére
Igazából amiket itt ott látok, azokat próbálom lekoppintani.
DMO - t elkezdtem, de nem értek hozzá. Egész egyszerűen nem tudom, hogyan kell vele játszani. Nyilván gyenge még, de nem jövök rá. A videók, amik vannak, jók, de számomra "űrteknológia". Látom mi történik, de nem tudom, mit, mikor, miért..Wand of woh van egy sima, azt sikerült pörgetni, de.. Gyenge
Tal tasha szett is megvan.Otthonról belinkelem azt a buildet, amit ajánlottak.
[ Szerkesztve ]
havri
-
_ocsisajt
őstag
válasz SQX_Barto #89367 üzenetére
"ott veszitek dps-t. Egyetlen item nem ancient a Tasker, de cserebe maxos sima.
Toltam nagyon sok FS-t a porgetesre, ket ancient Tasker volt csak, a jobbik is minusz 11% dps a simahoz kepest."Az előző mondatvégi vesztek dpst tedd át az idézett végére
bármelyik kuka anci tasker(+augment ugye) agyonveri* a legjobb nemanci taskert is lonban, ugye ezzel tisztában vagy?
*pörgess rá dps affot illetve vágjál bele egy 50-60-as gemet, már alámész a -11% damnak és ugye nyersz taffnesszt is!szerk: leszimuláltam egy közepes sz*r ancival, 50-es gemmel a dps-t d3plannerben... éééés igazam lett
cseréld le ancira...[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
SQX_Barto
addikt
válasz _ocsisajt #89375 üzenetére
Koszi. Viszont, ha az augmentet kivesszuk az egyenletbol, mar arnyaltabb a kep.
Mondjuk egy 70-75-80-as gemet nem csesznek el egy rossz ancit bekovezni.
Szepen fokozatosan szeretnem majd bekovezni a cuccokat, meg ugyis kell huzni a kavicsaimon.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
_ocsisajt
őstag
még1x... egy 50-es gemmel már nyertél (tartok tőle, anélkül is)... de nyugodtan használd a d3planner simulate funkcióját! nézd meg magad ha legközelebb találsz egy anci taskert és kétségeid vannak (nem beszélve +tafffnesz)
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
havri1
félisten
-
GeneraL_XTX
veterán
srácok megy nálatok a játék? nálunk a battle.net kliens se tud online lenni, pedig net az van
-
havri1
félisten
-
GrimmDiablo
csendes tag
válasz havri1 #89378 üzenetére
Én átalakítanám erre, a firebird szett nekem egy nagy semmi volt.
Flashfire
(Alul ott a videó is, még csak anci cuccok sem kellenek különösebben)Valóban gyenge, amíg nem öltél eliteket, de utána eléggé beindul. Csak portolgatni kell megrohangálni, bár én a Taeguk helyett a Bane of the Powerful használom, egy 25+ már elég belőle.
Ha van egy season5 peted 50es Boon of the Hoarderrel, akkor különösen jó választás, szerintem messze gyorsabb/hatékonyabb mint a firebird magában.GRnél már persze más a helyzet, mivel nem esik arany, és gyorsan meghal ha a stroboszkóp hatás elmúlik, de a 45 rifteket ezzel mentem, 2 és fél 4perc alatt. Volt ami sikerült alig több mint 2perc alatt.
-
havri1
félisten
-
haller26
tag
válasz havri1 #89382 üzenetére
Ha kevés a DB akkor a szokásos flash fire wizard ,csak 5rasha+ 2 sage ,kockába ring of royal gyűrű.Én ezzel szoktam T10re jönni és olyan 60 körüli DB jön egy kör alatt.Azt hiszem most is ugy van a karim az aláírásomban ottvan a Btag,arra rákeresel a diabloprogressen.Nekem ez jön be,de nem értek a wizardhoz bár szeretek vele játszani.Hogyan kell karit linkelni?? Tleg nem tudom Van még 6-7 db 85+ gem a tatyóba,sztetek érdemes felgemezni a wizardot erre a pár hétre? Még mindig várok egy solo twisteres wizard bildet kis körítéssel,mit-hogy merre-hány méter... Szeretném még S6 előtt elérni a solo 80t. Nagyon megköszönném,ha vki ránézne a karimra!! Tudom hiányzik még elég anci cucc,bracer,wh,... de most már magammal is kéne törődni egy kicsit,főleg mert DE van időm játszani,publikozni meg nem akarok. szép estét
"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
Vismajor01
addikt
válasz havri1 #89374 üzenetére
Ha van wohod akkor izibe flashfire wizard.
videjóÉn az összes iciy-veinsen lévő wizard buildet kipróbáltam (mindet!) de mindegyik nagyon gyenge, T10 farmolsára flashfire magas GR-e meg DMO twister csapatban és arcane egyedül, ennyi.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Sárpac
nagyúr
válasz Vismajor01 #89387 üzenetére
Flashfire egy fos bountyba szvsz lon 100x jobb próbáld ki!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Bonkheads
tag
válasz GeneraL_XTX #89379 üzenetére
T-ugye?
-
noblem1983
senior tag
válasz GeneraL_XTX #89390 üzenetére
Nálam is kuka. Nem akar a Battlenetre se csatlakozni, szintén Tré. Szomszéd faluban barátnőmnek szintén volt valami gond, a fb chat is állandóan kidobált ott is Tré van. router restartot is próbáltam de semmi
[ Szerkesztve ]
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
Sárpac
nagyúr
válasz Vismajor01 #89392 üzenetére
Van ilyen wizem is ismerem szal nem kell bemutatni természetesen riftben nagyon jó. Mondjuk a pacis bomberes cruss nyomába sem ér így sem. LON pedig kifejezetten bountyra jó.
[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
havri1
félisten
Kipróbálom a Flash Fire Wizard-ot.
Valaki segítene, hogy hogyan lehet megoldani, hogy az Explosive Blast folyamatosan menjen? Jól látom, hogy kb ez sebez mindenkin csak?havri
-
AnginaP
aktív tag
válasz havri1 #89395 üzenetére
A build kulcsa az In-geom nevű fegyver, ami elit pakk ölés után jócskán levágja a skill cooldown-okat kb 15 sec ideig (pontosan nem emlékszem). Közben mind a 4 element-tes skill-edet (tűz, fagyi, villám, árkán) sütögeted, hogy maxos Tal bónuszon legyél. És így, mint egy lepke szállsz elit pakkról elit pakkra. A levágott cooldown-ok miatt a teleport is nagyon gyorsan cast-olható, szóval haladni is lehet, az explosive blast meg ekkor lesz olyan jó stroboszkópos.
Indítok egy Skyrim szervert.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz noblem1983 #89391 üzenetére
Én bejelentettem tegnap, fél óra után jött az sms hogy semmi problémát nem találtak a hálózattal kapcsolatban....mondom anyátok, hát rádugom az ipadet a gépre és mobilnettel azonnal online van a kliens.....
-
Dyingsoul
veterán
válasz GeneraL_XTX #89398 üzenetére
Mostanában a Digi sem a legmegbízhatóbb... Csak vetítenek, amikor a routerem logját beolvasom nekik, mert tutira náluk van hiba akkor meg csak hebegnek habognak... Egyik nap álom riftet buktam el miattuk...
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
noblem1983
senior tag
válasz GeneraL_XTX #89398 üzenetére
Reggel már semmi baja nem volt. Az oldalak is elég lassan töltöttek be este de a speedtest nem mutatott semmi lassulást
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest