Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz khirill #46732 üzenetére

    Arra a pár másodpercre ameddig él az archon nem érdemes tervezni. Után ajön az "életfogytig" cd. :DD

    (#46729) czpitti
    Ez épp egy egész szép 4,5 chc + jó statpontos 9 AS-es darab volta barbáromon ami azért elég marcona (már a barbi)
    A jó chc, socket és 4-500 main stat azért sokmindent kiválthat.

    KIs összefoglaló a statok/affixek állásáról (a 70-es roll kérdéses, bár szerintem egy része a nagyja nem lesz jobb mint a 60-as legendary roll)
    - statpontok: a kieg és a PTR/2.0 verhetetlen
    - chc: 70-esen kb azonos a régi és az új. 60-ason is lehet "maxos" a legtöbb dps sloton
    - chd: 1.0.8 jobb. fegyveren a kieges/PTR satnya,.?:: Itemen kérdéses. Lehet ott kijön a versenyképes kieges anyag
    chc, chd skillekben nerfelt. chc Para pontban nerfelt
    - AS: 1.0.8 verhetetlen. A max talán 6%/slot PTR/kiegben
    - cooldown reduction: szorzat jellegű az összérték. 1.0.8-ban nincs, 2.0-ban kérdéses a haszna
    Számítása (1-item1)(1-item2)(1-item3)(1-item4). Ennyivel kell az eredeti cd-t csökkenteni. Nulla nem érhető el és egyre kevesebbet ér az újabb item. Primary affix, így nem tudom érdemes-e rágyúrni
    - resource költségcsökkentés: 2.0 affix, primary affix. Hasznos lehet, de ahol van skillre statikus (pontérték csökkentő) 1.0.8 item azt nem nagyon tudják lenyomni. %-os értékek és ezek összeadódnak azt hiszem.
    - crushing blow: istencsászár affix, csak nem rollol, mert nem bírtak vele és lusták voltak javítani. Túl OP volt ha minden támadásra és területre is hat, így kivágták a francba. Csak ideiglenesen javításig, de veszettül nem hallani felőle semmit azóta.
    - area damage: érdekes affix. Hasznos lehet, bár ezzel teljesen nem vagyok tisztában hogy működik. 20% eséllyel procol és adott százalékot sebzi. Régebben a dot sebzésre (pl méreg, vérzés) is hatott, csak bugosan, így irreálisan magas sebzéseket okozott. EZt elvileg javították, vag yjavítani fogják.
    - +x% elemi skill dam: bracersen és legendary/set itemeken méshol is rollolhat. Nagyon szép buffokat adhat. Ösztönzi a népet a következetes build tervezésre. Erősen javallott. Lvl 60-on max 15% lehet, de seten/legendaryn 20% is elérhető
    - +x% skill damage: mellvért, vállvas, nadrág, öv és sisakon is rollolhat, de nem minden skillre minden sloton. Hasznos kiegészítő. 60-on +15% damage a max.
    +1 affix: bleed chance: csökkent a bleed esély az új itemeken,d e nem fix, hanem %-os sebzést ad (300-400% dam 5 másodperc alatt). Ez bugosnak látszott, vag ynem jelölt sebzés. Kb egy másodpercig pörög a szám, aztán megál a vérzés/sebzés. EL van bökve, no.

    Picit sok a primary affix. Látszólag jó lehetőségek vannak benne és változatos, de egy része erőteljesen kérdéses hasznosságú (vagy haszontalan).

    primary-secondary affixek:
    Egy itemen maximum 3-4 primary és 2-3 secondary affix kerülhet.
    A primary elsődleges támadó, vagy védő jellemző: AS, CHC, CHD, statpont, area dam, cd reduction, resource reduction, skill dam, cb, all res, socket, armor
    A secondary a support jellegű jellemző (Azt hiszem minden élettöltés, pickup, gf, egyedi resist tartozik ide)

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák