Új hozzászólás Aktív témák

  • Vismajor01

    addikt

    válasz .LnB #7719 üzenetére

    Najó, sajnos gyökér vagy, ki kell mondanom.
    Fnatic nem volt csúcson? Tudod egyáltalán kikről beszélek? Proph, darky, blaze és társai? Hm? Szarrá nyerték magukat anno a CGS előtti időkben, amikor még európa és amerika teljesel elhatárolódott. Utánuk jött a CGS röpke felvirágzása, ahol a Reason Gaming illetve az amerikai csapatok domináltak, aztán széthullott és jott a VG ex6istenzzel és legyalulták európát.

    A NIP egy olyan játékban nyert mitudomén hány meccset, ahol még mindig nincs olyan erős scene mint 1.6ban vagy sourceban hajdanán. Sok csapat jött át sourceból/1.6ból de nem MIND, és nincs olyan kiforrott közösség mint azokban a játékokban. Nem azért, mert a GO szar, hanem mert új. Szerinted az ancients miért volt képes meccst nyerni a WCGn délkoreában? Meg megnyerni a selejtezőkört középeurópában? Mert akkor még a source új volt és rengetegen még nem tértek át/nem vették komolyan etc.
    És valóban egy senki vagyok, cs2hun is csak rövid ideig voltam hírező, de anno azért elég jól benne voltam a sourceos sceneben és a svédek nem villogták magukat halálra, inkább 1.6ban amennyire én tudom. Nemzeti csapatban jók voltak, de prof csapatok? Fnatic, esuba, mTw, insignia cadre, logitech.fi, ancients, h2k. Hollandok, csehek, németek, finnek, finnek, magyarok, dánok. Angoloknál a reason gaming is jó volt. De gebedjek meg svéd csapat nem jut eszembe, csak az, hogy CB|nc-n vagy OGSs nemzeteken jók voltak.
    Nyugodtan linkelj nekem ezekből az időkből egy biology fifflarenről vagy fribergről, csak forestről találtam. Szívesen kikupálnám magam mert amiről beszélek soksok éve volt már és biztos ott voltak csak nem emlékszem, és ez zavar.
    Az utolsó mondatodhoz pedig megint csak annyit tudok hozzátenni, hogy nem értem, miért nem érted, amit leírtam, funkcionális analfabéta vagy?
    1. A videó kezdőképernyőjén van öles nagy betűkkel, hogy FRAGMOVIE(tudod, amiben fragek vannak)/documentary movie
    2. Azt is kifogásoltam a documentary részről, hogy kívülállóként a VG-n kivül nem sokat tudtunk meg az ellenfelekről, a döntőről majdnem SEMMi nem került a videóba, a másik svéd csapat vesztes d2ről sem került bele semmi. Nálam a documentaryba beletartozik a jó és a rossz is, dehát ezzel megint lehet, hogy egyedül vagyok.

    Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H

Új hozzászólás Aktív témák