Új hozzászólás Aktív témák

  • mepet

    addikt

    válasz #80123904 #71125 üzenetére

    Ha túl későn vagy érthetetlenül magyarázza valaki a taktikot, az szimplán hülyeség.

    Nem adom fel, amíg úgy látom, hogy van esély a győzelemre.
    Nem tartom időpazarlásnak azt a játékot sem, amikor kikapunk, így természetesen nem mérlegelek semmiféle időpazarlást.
    Remélem elég pontosan válaszoltam a kérdésedre. :B

    Szvsz ha minden társam a legjobb tudása szerint játszik, mindent beleadva, akkor bizony könnyen lehet, hogy 10-ből 9-szer nyerünk. 4v5-öt is. 0:8-ról felhozva is! Megmagyarázom:
    A legtöbbször kb ugyanolyan szinten tud játszani a két csapat a rangrendszer miatt (ez többször így van, mint 9-szer a 10-ből.). Mondjuk ezt átlagos szintnek. Ha mindenki odafigyel, komolyan veszi, akkor elég egy picivel jobbnak lenni annál a bizonyos átlagos szintnél, és máris te fejeled ki a sarkon az ellent, és nem ő téged. Elég egy pici pluszt beleadni. Ez a plusz lehet az, ha egy társad bízik benned, és a csapatában. Ez a plusz lehet akár egy jó taktika (időben és érthetően :) ). Egy popflash. Egy ügyes smoke. Egy boost. Akármi. Ezeken múlhat egy kör sorsa, 5v5-ben és 2v5-ben is. A war eredménye pedig az összes körön múlik, nem az első 8-on.

    A feladás egy meccsen (waron, competitive küzdelemben) ugyanaz, mintha a való életben a focimeccsen leültél volna a meccs közben a földre. (Pont ezért a nagyon erős hasonlóság miatt találták ki az esport kifejezést a csgora.) Sőt, a tárasaidat elkezdenéd kigáncsolgatni egyenként (votekick). Ott ezt tudod, hogy nem szabad. A csében nem tudod. Én ezt bevallom nem értem.

    s1mple gyerek nagyon fiatal, de szerintem nem az én klónom, vagy ha mégis, külsőre elég szarul sikeült. :D

Új hozzászólás Aktív témák