Új hozzászólás Aktív témák

  • Gentlelelele

    aktív tag

    Egy kalap kutya gumi az egész... 5 napja találtam meg a módot, hogy tudjak játszani 150 fps felett, most meg örülök ha megint veri a 100-110-et (ami létezik minden low/very low). Olyan érzésem van mikor A1-S-el spray-elek, mintha lassított felvételt látnék. Vagy azért mert esett kicsit az fps-em vagy azért, mert szimplán tényleg ilyen ratyi lett ... Persze instant zuhant 10eu-t az ára az összes komolyabb a1-s-nek.
    A hitbox az talán jobb lett kicsivel, de ez az animáció -.- Személy szerint nem érdekel, hogy milyen szépen ugrál, guggol illetve veszi elő a fegyverét az enemy előtted, mert úgy sem azt fogod nézni (persze ha m4a1-est használsz akkor van időd; előbbi dm meccsen persze rám sem fordult a játékos modellje de kaptam a fejest :D)
    Ezzel a frissítéssel én kaptam egy falat kenyeret, persze mielőtt megehettem volna szájba vágtak kétszer, illetve utána el is vették. A mérleg nyelve közel s távol sem egyenlő egymással. Amilyen szánalmas lett szerintem az egész már-már azon gondolkodtam, hogy eladom/törlöm a fenébe az egészet.

    twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”

Új hozzászólás Aktív témák