Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Redneck

    veterán

    válasz pr1mzejEE #3830 üzenetére

    +1. Így van. Régi fps-es és csés vagyok, barátaim szintén és mi sem hisszük el... Az alaphiteket abszolút nem adja sokszor, ultra kamukat pedig úgy bead hogy még 1.6-ban is meglepetés lett volna!
    Megnézném azért lanon is ezt a hitboxot, mert neten olyan random hogy hihetetlen. BF3-ban nagyon sokat szidtuk a hitboxot de az ehhez képest versenyjáték online :D

    Az pláne fájó tud lenni mikor látod hogy aki lelőtt, embert nem talál el egyébként, vagy ha igen akkor se tud lőni rendesen. Az 1 hites "még ki se mentem, pixelen bemákoltak" halálok mindennaposak. Vagy az amikor kitunkolnak úgy, hogy pötyögtetve se lehetne ilyen pontosan... A fél életem a CS volt gép előtt. A másik fele Quake/HL/UT és általában lanon és neten is veszélyes embernek tartottak. Ebben meg ultra-low casual noobnak érzem magam :( :(( :O

    Szerk:
    Mondjuk azt sem felejtem el, hogy nekem is volt olyan waron amikor glockal mentem körökön keresztül mert "megszállta" valami a fegyvert és onnan lőttem fejest ahonnan akartam. Örülnék ha a hitboxot rendbetennék, bár az is igaz hogy lanon még nem próbáltam. A videók alapján disznó-mód adja.
    Mondjuk videókon a netes fragek is olyanok sokszor amiket nekem nem ad be pedig ugyanoda lövök mint ők. Főleg hogy régi 1.6-os emberek letagadhatatlan mozgás/aim-kultúrával.

    [ Szerkesztve ]

    Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

Új hozzászólás Aktív témák