Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
Az mennyire lehetséges, hogy egyszerre csak 1 mm-es küldetés lehet? Tesómnak volt egy. Azt mondta dobott neki küldetést a gép, utána dobott neki még egyet, a másodikat már én is láttam. Viszont raktárban, küldetéseknél nem jelent meg. Lehetséges, hogy mm-es küldetést dobott és mivel volt már 1, így nem adta meg?
-
sagem
addikt
Izé, és így is gyakorlatilag ingyen volt a passod és még keresel is rajta, ráadásul a játékot is kedveled..szerintem a Valve még így is jó fej, gyakorlatilag ingyen játszol, sőt még más játékokat is tudsz venni azért,mert játszol..
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
lemusz
addikt
válasz neato3loco #16157 üzenetére
Én most 40 eurónyi steam walletra gyűjtök, mert egy jól ismert jóismerősöm eladná annyiért egy lanon nyert SteelSeries Sensei RAW egerét. Ha bárki támogatni tudna/szeretne célom elérésében, az kérem vegyen fel a lentebb található steam profilomon.
-
Coccolino_O
őstag
Akiknek ennyire kell a pénz, azok miért nem vásárolnak be dobozból? Például case 2-ből. Lehet, hogy kell egy fél év v. több, mire lesz profitod, de akkor viszont nagyot lehet kaszálni.
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz Coccolino_O #16159 üzenetére
Nem fog az már felmenni Egyébként meg közel 600 ládám volt, mostanra maradt 100-150 kb.
-
neato3loco
senior tag
válasz Coccolino_O #16159 üzenetére
Nekem most kell a pénz, nem 5 év múlva. De azért köszi!
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
Slystyle
őstag
Nekem már több mint egy éve Sensei Raw van, az előzőhöz (Imperator) fényévekkel jobb. Könnyű, nagyon jó formája van (az én kezemnek pl. tökéletes), egyszerű, nincs szétcsicsázva, jó helyen vannak a gombok, egyszerű a progija is, pontatlannak egyáltalán nem érzem, sőt!
Amit kifogásolni tudnék rajta az az, hogy a CPI-t nem lehet kisebb lépcsőkben állítani, de szerintem ez legyen a legkevesebb, mivel játékban tudom finomhangolni, ha szükséges.neato3loco: Ez nem tőzsde, hogy egyik nap lent, másik nap fent, majd megint lent.
-
maximilian4
addikt
Faszom, nekem már több mint 1 hónapja semmit nem droppol a játék. (Húsvéti Wuff voltam)
Maxi
-
Coccolino_O
őstag
Aham, a bravo ládára is ezt mondtátok.
Biztos, hogy felmegy az ára, napról napra kevesebb van belőle a piacon. És a játék nem dobja.
neato3loco: Erősen túlzol. Nem szabad türelmetlennek lenni.
#16169: A case 2 ládáról beszélek. Remélem, hogy eléri a nettó 1 eurós árat. Akkor már boldog és gazdag ember leszek.
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz Coccolino_O #16168 üzenetére
2€ fölé már nem hiszem, hogy megy. Ha 1,75-öt eléri már boldogság van
-
PofaJenö
senior tag
válasz maximilian4 #16167 üzenetére
Nekem 6 ládát dobott 1 hónap alatt,én meg hüle fejjel kinyitottam az összest ,dobott USP-őrzőt ,dual berettát meg egy AUG-ot,a többi hulladék volt
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
SamS20
senior tag
Van új láda. Summer case, jó féle fegyverekkel
-
Slystyle
őstag
válasz Coccolino_O #16174 üzenetére
Azért annyira nem vészesek szerintem. Ezzel az új ládával pedig most már tudjuk, hogy Steam-eknél mikor van nyár és hogy milyen hosszú a tél.
-
BigBlue69
őstag
Bratatatatatatata az a skin hatalmas poén. xD
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
zzeN
aktív tag
CSGO
Introduced the new eSports 2014 Summer Case
OPERATION BREAKOUT
Added quick link to Operation Journal on player profile.
Added several new missions to the mission drop list.
If you have two missions that you haven't been able to complete for some time and you are eligible for next mission drop, you are now allowed to delete one of your current missions.
Journal will auto-close when a competitive match is found.
When exiting a lobby, the mission panel now enables properly.
Fixed an overlapping mission panel in Play With Friends lobby.
GAMEPLAYAdjusted penetration system to have bullets lose less damage for travelling through mass and more for the initial impact.
Increased penetration bonus slightly for penetrating objects that start and end with plastic and cardboard surfaces.
Penetration Power for AWP, G3SG1 and SCAR-20 has been lowered slightly because their damage naturally gives them higher penetration.
Fixed bad penetration results with surfaces that started bsp and ended displacements or vice versa.
Fixed bad penetration results when penetration exit surface was a nodraw surface.
Penetrating a glass surface no longer erroneously consumes more damage on impact than other more solid surfaces.
sv_showimpacts_penetration now shows how far a bullet penetrated before it terminated and stopped travelling.
sv_showimpacts_penetration now shows when the bullets stops.SDK
Added key "Only Spawn-Valid Destinations" to trigger_teleport that allows mapper to ignore teleport targets that are not valid player spawn positions ( blocked by geometry or other players ).
Added new demoinfogo.exe command line tool. Run this on a demo file and it will dump out demo packet info to the console. The source code is available in demoinfogo.zip.
MISC
Added context menu for all items that tells you how many items you need to fulfill a trade-up contract (entry links to the marketplace, pre-filtered for items that can fulfill the contract).
Fixed overview images not loading for custom maps with the dds embedded in the bsp.
Added a default image to the loading screen.
Additional work on memory savings for servers. Memory consumption should now be 50% or less of what it was two weeks ago.
Additional work on memory savings for clients. Memory consumption should be about 165 MB less than it was two weeks ago, which should improve stability on 32-bit Windows.
Fixed async rcon socket connections from OSX clients to be fully compliant with standard (thanks protonic86).
Fixed a bug that could cause packet loss on Windows servers.
Suiciding players or players who died naturally (like world damage) can no longer "save" another player.
"You saved X" won't show if the player on your team who you saved is an enemy (like if mp_teammates_are_enemies is on, for example).MAPS
MIRAGE
Updated look of inner middle window wall materials.
Updated the Catwalk to Kitchen window bang to better visually designate what is bangable and what isn't.
Replaced the vent cover in window room with one that allows more visibility through it.
Connecter to A wall now has a blown out, wood covered wall on the left to visually designate a bangable spot to allow more options for taking/retaking A.DUST
Replaced all game-play affecting double doors with the new metal ones.DUST2
Replaced all game-play affecting double doors with the new metal ones.
Fixed some bad geometry in various places that allowed bullet penetration when it shouldn't.INFERNO
Replaced non-wallbangable coil at B with bangable variant.
Thinned half-wall at B to allow banging down from site.OVERGROWN
Fixed various exploits that allowed you to reach unintended areas.
The windows along the top of B are now breakable on T side, the same as they are on CT side.
The roof windows at Inside are now breakable.INSERTION
Fixed players getting stuck on each other after a teleport in competitive.
Added cover and some foliage to east side of hostage rescue.
Added buyzones at teleport destinations.
Removed collision from villa windows when glass is broken so grenades can be thrown through them.
Minor lighting and visual work.CASTLE
Moved T spawn further away from bomb sites to increase the time it takes to reach them.
Moved CT spawn closer to A.
Added a big column to A spiral stairs, removed well.
Increased brightness.
Added another light outside of hut.
Decreased reflections on windows.
Other minor improvements.Képek alapján jól átalakították mirage-ot.. és oda a jó öreg fakapu d2-n...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz regener #16183 üzenetére
T kezdőről néztem, onnan van 70-es találat, a fejes még mindig 300 fölött van úgyhogy az működik.
Most nézem, eszerint a videó szerint már nincs dupla fejlövés awp-vel. Vicces, de ez egyre szarabb...
-
Arkennys
addikt
válasz #65313280 #16184 üzenetére
Visszatértem
És mire kell? Duston fém ajtó? Tradíció volt, hogy faajtó, és vigyázni kell a környékén az életedre, ez adta az izgalmát Most meg...ehh. Minek nyúltak bele
summer caseben pár skinen röhögtem, egy darabot nem látok ami kellene, nem tudom ti hogy vagytok vele
Téli ládából már pihen raktárban jó ideje egy 30, meglátjuk feljebb mászik e az árukSi vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Bingisz
addikt
Érdekes, hogy a Breakout patchben, meg pont, hogy elvették a Dust2 középső faajtó páncélját. Erre most meg lecserélik fémre LOL.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Mate
nagyúr
Ismerősöm hogy fog örülni ennek. Pubon imádta assaulton awp-vel vagy bármivel szellőzőbe beugorni és kinyírni az idiótákat
-
törölt tag
Úristen ez azért szar húzás volt a Volvo részéről, AWP-vel dupla lövést nem lehet, legerősebb fegyver a játékban, ez már tényleg röhej...
Új skinekről mi a véleményetek
[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
Valaki az új ládáért ad egy ilyet? [link]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
törölt tag
Nekem most tényleg egyik skin se tetszik, olyan gyatrák lettek, az az AK meg...
-
Bingisz
addikt
Amúgy most, hogy bejött az új esport láda, a télit kivették a droppolhatók közül?
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
PeL
addikt
Hamar lezuhant a Breakout ládának az ára 1€ alá
-
Radnix
senior tag
Nem örülök neki, hogy lassan mindegyik skin elérhető lesz mindegyik fegyveren... pl a dezinek nem áll jól a crimson web, viszont késeknél nagyon jól néz ki.
-
Xero
nagyúr
válasz vzsryl #16192 üzenetére
Végre lesz WP skined.
szerk: Nem is olyan drága. Mondjuk szerintem nem túl pofás.
(#16189) ZeroDK: Ez tényleg röhej. Az utóbbi napokban olyan jó dupla killeket csináltam vele.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest