Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz sutszi #99436 üzenetére

    Egyedül az oldal rendfenntartói tehetnek lépéseket ez ügyben. - és ezért tartunk ott, ahol. ;]

    A VIP-tagsággal csak tagot tudok ignorálni, a topik tartalmát nem. Tehát ugyan attól megmenekülhet a VIP-tag, hogy Szili minden egyes hozzászólását válogatás nélkül olvassa, de a hozzájuk fűződő kommenteket is csak a tagok tiltása által tudja ignorálni.
    No lássuk csak, kiket kéne kéne ignorálnom Szili miatt Szilin kívül: Saint, Coolboy, Murdi, Mercu, téged, stb... Hosszú lista lenne. cserébe lenne kb 20 hsz a topikban, amit előadna a fórum a sok tiltás miatt...
    Félreértés elkerülése végett hiszem, hogy Szilárdunk is értelmes, értékes ember, legalábbis a lehetőség megvan benne. ;] Kár, hogy ilyen szinten ekézi magát a hölgyek és főleg a fórumtársak előtt. Én úgy viszonyulok hozzá, hogy ilyen egyszerűen nincs, valaki nem lehet ennyire hülye/groteszk és hát nagyot mondásra nagyot hallással felelek.

    Minden topikban vannak hasonlóan érdektelen, értelmetlen hozzászólások, van, amikor viszonylag kevés taghoz lehet ezeket kötni, van, hogy teljesen random. Itt egy példa a hámozott-felezett lepkefing kategóriából.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák