Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    felhívott az upc

    most vagyunk analog bronze csomagban + 30-as net 5806. nem olcsó de ez van, nincs digi. savallottam már itt is régebben, hogy elmaradnak a hosszabbítsunk olcsóbb lesz telefonok pár éve.

    eléggé rá is vagyok zsizsegve, hogy feldobok egy parabolát és napszemüveg mert német csatorna kellene százat ezeret, de még utána kell ennek is járni mert lehet leárnyékolna a fa, meg közös homlokzatra nem is nagyon legál feldobálni akármit... de egy opció, nem hiszem hogy bárki ebbe kötne bele.

    node: jött a kedvesasszonyom hogyaszongya:

    a) analog bronze, és a net felmegy 30-ról 120 Mb-re 2 év hűség, de le és fel is módosíthatok 4680 Ft (tehát bő ezressel olcsóbb, nicc)

    b) digital bronze 74 csatorna + horizon mediabox és a net felmegy 30-ról 120 Mb-re 2 év hűség, de le és fel is módosíthatok 5780 Ft (tehát kb. ugyanannyi)

    na már most amennyit mi tv-t nézünk (Elnöki műsor megy néha de az is inkább háttértárról) pont tök mindegy melyik, évek óta egyszer nem ültünk le tévézni kb, ha lehetne rendes eszközt a tv-re kötni akkor már ki is kötöttem volna az antennát (ti: nem csak scart/rca csatlakozó lenne a tévén, ami általában rendes médialejátszón már nem is nagyon van tudtommal csak hdmi) de minimális hozzáadott értéke lenne, lenne legalább egy cnn meg egy bbc meg plusz még 2-3 csatorna amire lehet ránéznénk. nem tudom. a tévéadás már a múlt. főleg hogy nincs német adó egy se. de gyak ingyen lenne egy upgrade. nemtom.

    node. az analóg már nyűg az upc hátán, ez tisztán látszik, szerintem záros időn belül portfóliótisztításba fognak kezdeni, és ahogy kivezették a 15-ös netet és lett mindenkiek 30, és ahogy most fel fogják emelni mindenkinek 120-ra szerintem úgy fog kimenni az analóg, akkor viszont ha kivárok lehet rám dobják a digitalt az analóg árán, és maradjak inkább az a) opciónál.

    szerk: vaaaagy tervez bővíteni a digi és ezt próbálják megelőzni...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák