Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
válasz Rimuru #12378 üzenetére
Szörnyűek...leölök egy halom ellenfelet gond nélkül, erre jön egy buzzard és már bajban vagyok...
[Prolixus]
Az annyira nem jött be, melee-t szinte csak rampage alatt használok, mert egyrészt általában nncs elég életem odamenni egy ellenséghez és megütni (love thumpert használo pajzsnak, az meg ugye nem sokat véd) ha me igen akkor szinte mindig magamat ütöm meg és nem az ellenfelet. Ha bajonettes fegyvereknél nem lenne ez a jelenség,akkor viszont jó lenne.
Egyelőre az jött be,hogy amikor nem rampage van, akkor dobálom a gránátokat minden irányba/ RPG/ valamilyen slag fegyver, ami éppen van (még csak 65-ös szintű vagyok, nem akarok sokat farmolni, kövtkező szintnél úgyis kéne megint), ezzel általában sikerül legyengítenem őket meg egy rakás stacket összeszedni, hogy hoszabb legyen a rampage.[ Szerkesztve ]
-
prolad
addikt
válasz Rimuru #12375 üzenetére
Ez valóban jónak tűnik
Swordsplosion (casual prefixes variáns) a nagy kedvenc,csak azt egyszer lehet megszerezni.
Rampage 99%-ban elég, cask 2 probémám van vele: a nagyobbik, hogy néha elég véletlenszerűen érzékeli a találatot a játék,bizonyos ellenféltípusoknál van,hogy cask minden második/harmadik ütés talál be.A másik, hogy repülő ellenfeleknél megáll a tudomány.
Meg szerencsétlen annyit ordibál rampage közben, hogy néha már inkább hang nélkül játszom -
[Prolixus]
addikt
válasz Rimuru #12311 üzenetére
Egy rész másfél-két óra. De a Telltale játékok interaktív filmek gyakorlatilag. Szóval ha pew-pew-pew hiányod van, akkor ez nem fog kielégíteni heti pár óra játék mellett.
A Battleborn meg egy moba-fps, jól látod. Van solo/co-op része is, az meg olyasmi mint a Borderlands játékok, csak 2 fokkal rosszabb, és összesen lesz vagy 9 pálya, ami solo-ban 1-1 óra gameplay, co-op mellett meg 30-40 perc. Szóval aki nem él-hal a mobákért, szerintem teljesen feleslegesen próbálkozik vele. Én itt bétában kijátszom magam vele, aztán szevasz tavasz 5 eurótól többet nem nagyon adnék ezért a játékért...
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
[Prolixus]
addikt
válasz Rimuru #12255 üzenetére
És akkor mondják, hogy a fejcsere nem kivitelezhető műtét... A game legdurvább része mégis a varkid tanyánál ott heverő Bonus Package volt. Egyrészt nemtom milyen valószínűséggel dobják varkidok, de nem lehet túl magas az esélye, plusz hogy senki nem vette észre amikor ott voltunk, az biza LOL.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
-
nagyúr
válasz Rimuru #12100 üzenetére
Simán. Hétvégén mondjuk a Grrrrrrrl Club szokott gyűlésezni mostanában, de a korai digistruct peak szintekhez jók a Sirenek is. Meg a későbbiekhez is, csak ott már azért kell legalább egy Gunzi is.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogwarts Legacy teszt
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Plazma TV topic
- Formula-1
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Google Pixel topik
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- Thrustmaster t300 rs gt szett
- Asus TUF FX505DT - AMD Ryzen 7 3750H - GTX 1650 4GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest