Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    válasz Newlachka #54855 üzenetére

    Igen, beletolod az összeget hogy jó legyen meg minden, aztán amikor jön az eladás meghirdeted átlagár felett ééééés, jó eséllyel nem lesz rá vevőd, a vége pedig az lesz, hogy vhol az ársáv 1/4-ért ha elmegy a kocsi.
    A nagyon nagy többség az ársáv aljáról pecázik és lealkudva megy el a kocsi ársáv alja +10-15%-ért. Tehát erre kell +10-15%-ot rápakolni, ami úgy meg kb. ársáv közepe.
    Én kocsimon is minden rendbe van téve. Felraktam ársáv tetejére, 0 érdeklődő. Ársáv 3/4-ére, úgy is 0 érdeklődő volt és közben eltelt fél év.
    A másik autónkat ársáv 3/4-én hirdettük, 0 érdeklődő. Ársáv közepén volt 1-2 érdeklődő, de végül senki sem vette meg. Így telt el 1 év! Végül ársáv 1/3-a környékén hirdetve (3+ hónap hirdetgetés után!) vette meg egy srác személyi kölcsönnel első autónak 10%-ot alkudva és így jött ki az ársáv alsó átlaga +10% környéke.
    Másik ismerősőm e39-esét hirdeti szintén ársáv 3/4-én immáron 1 éve és 0 érdeklődő (igaz 25tds motor ami kaki, de tényleg valós 253ezer km vagy mennyi).
    Tehát az én személyes és baráti körös tapasztalatom az, hogy az érdeklődők többsége fillérbaszó, a legolcsóbbat keresi és még ha rá is költ egy vagyont mert minden szar benne (hiszen az a trendi h toldozzák-foltozzák a kocsikat, adogatják el 1-2 évente, tekerik a km-t, és végül vkinél robban az időzített bomba), legalább elmondhatja hogy ő legalább olcsón vette és hogy ha drágábbat vette volna, arra is ráment volna ennyi. Na meg úgy is vannak vele, hogy na majd ő rendbeteszi, az a biztos, mert tényleg tudja h meg lett csinálva.

Új hozzászólás Aktív témák