Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.Ezredes
őstag
válasz CharlieDrop #54300 üzenetére
Nagyon jó persze [link]
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
Ļantos
aktív tag
válasz molnarpeter #54289 üzenetére
19
32
9,5
255 -
Ļantos
aktív tag
válasz CharlieDrop #54304 üzenetére
Nekem a 2 centis teljesen jó
-
chess001
aktív tag
válasz CharlieDrop #54307 üzenetére
Volt E60-ed is?
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
chess001
aktív tag
válasz CharlieDrop #54309 üzenetére
Igazából az eredeti kérdés E90-ről szólt, de Lantos E60-es tapasztalatot mondott... Csak azért írtam, hogy ne kétfele menjen a téma.
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
Skimaster
senior tag
válasz molnarpeter #54299 üzenetére
Azok felújítják? Érdemes bontottat nézni,vagy inkább felújítás?
-
BUZZLGHTYR
senior tag
hallo, carverticaron lekerdeztem az autom, eleg komolyan meg van tekergetve. hogyan tudok rajonno hogy valjoaban mennyi is azaz annyi? valtobol ki lehet olvastatni a valos futasteljesitmenyt?
Ill. automata az auto, tegyukfel rendszeresen csereltek az olajat, mennyit mehet el? ramerek saccolni olyan 450-500ezret, hogy annyi lehet valojaban benne
e91 20d 2006 m47[ Szerkesztve ]
-
simii16
aktív tag
Sziasztok,
E92 328i automata váltójára gondolkozom xHP stage 3 programban.
Van valakinek tapasztalata vele? Meg kell venni mindenképp az appot vagy van egyszerűbb módja is a flashnek (valaki, aki fel tudja rakni rá mondjuk)? -
simii16
aktív tag
válasz CharlieDrop #54315 üzenetére
Elég jó véleményeket olvastam az említett programról.
Nem feltétlen appal szeretnék programozni, azért kerdeztem rá itt is, hátha van valakinek bármilyen tapasztalata. -
aero.
veterán
válasz BUZZLGHTYR #54313 üzenetére
Egy biztos csak: legyen zsebben a lé, ha beüt a ezar
-
H.Ezredes
őstag
válasz BUZZLGHTYR #54313 üzenetére
Ha rendszeresen cserélnek olajat benne simán elmegy 500E km-t vagy többet is. Wandler szokott talán a leggyakrabban tönkremenni. Meg sok Km után illik levenni a vezérlőtömböt és az alatta lévő tömítéseket is cserélni. A motor maga meg simán 500E-1M Km
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
CharlieDrop
veterán
Ha már unatkozol, de nagyon
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
chess001
aktív tag
válasz CharlieDrop #54324 üzenetére
Nekem az E36 compact a kedvencem:
https://www.dailymotion.com/video/x6vhk7w
Mondjuk ezen szinte minden üvegszál, meg elég széles.A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
Puma K
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #54325 üzenetére
Egyelőre önkéntes karantén van. Ami bármikor hivatalossá válhat.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Chris0321
addikt
válasz FIREBLADE78 #54325 üzenetére
Karantén nincs, de mindenkinek azt tanácsolják maradjon otthon és csak a legszükségesebb esetben mozduljon ki. Én pl. még a kocsit lemosni sem mentem el pedig ráférne, igaz nem is használom most, hogy lényegében csak a munkahelyemre megyek el otthonról.
-
Simivok
senior tag
Sziasztok
1-es BMW-t szeretnék vásárolni, és ezt néztem ki: [link] egyelőre...
Ugyebár cégre lesz, tehát fontos hogy áfás legyen, és elég csábító a 24 hó gari, a szervizcsomag, illetve automata az is számomra plusz pont.Viszont szerintetek nem gáz ez az alap halogén lámpa azzal a menetfénnyel?
Premium selectionből nem nagyon lehet 7M alatt találni olyat amiben ledes az első lámpa, és van még pár autó máshonnan ami ledes és áfás, viszont se gari se szervizcsomag, és bárhol átverhetnek, németből meg nem szeretnék behozni, mert kb 600 ezer a behozatal...Szóval ha csak ennyi a "hibája" az autónak, akkor legyen ez?
Galaxy S23 256GB Cream
-
Puma K
nagyúr
Reggeli fagy és hószállingózás... vajon van értelme a héten feltetetni a nyári papucsokat?
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
cOxeR
Ármester
(#54323) CharlieDrop
Lemegy ez a szar idő, nekiesek a többi résznek is.(#54325) FIREBLADE78
Ez a baj... nem tartana 3-4 hónapig, ha mindenki egyből lépne és önként dalolva menne elé a megoldásnak. Izolálás...(#54328) Chris0321
Pontosan így, ráadásul én emberekkel dolgozom, családokkal, nem tehetem meg, hogy összeengedek a város/ország különböző helyeiről érkezőket egy légtérbe... jogilag megtehetem, de emberileg ez a jó döntés. Igen nem kevés anyagi veszteséggel jár... de ott rohadjon meg, ha ezzel pár száz ember életben marad...(#54330) Gsx-rr én pont egy hete voltam kint utoljára, bevásárolni.
(#54329) Simivok
Fontos a lámpa, de engem a többi jobban érdekelne.(#54334) Puma K
Feltetetni nem, max feltenni. Tényleg nem értem, hova a fenébe mászkáltok.[ Szerkesztve ]
-
szimi57
őstag
A kormány teljesen lent, de még messze az ideálistól. Így oldottam meg a kitakarást.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
cOxeR
Ármester
válasz Puma K #54336 üzenetére
Egyszerű, mennyit mész? Kevés km-es közlekedéssel, semmi baja nem lesz a télinek melegebb időben... és igazán jelentősége se lesz, hogy téli vagy nyári van fent. (pl városon belül)
Nekem a másik autómon téli van és marad is... ha tartósan jó idő lesz utána lehet cserélni, legalább 1 hónap még.
Z4-en nyári van egész évben és jártam vele télen is... ha olyan volt az idő. -
cOxeR
Ármester
válasz CharlieDrop #54341 üzenetére
Teszek majd fel.
Ezzel szerintem nem csak te vagy így. Én autót akartam venni, most már elengedtem.
-
whitezo88
nagyúr
válasz Newlachka #54331 üzenetére
Mint ex e46 tulaj, hacsak nincs valami különlegesség vagy ritkaság benne, mondjuk 30i benzin, bőr combtámaszos ülés, nem költenék telifényre. Nem fogja megemelni az árát, én megbántam h 2 éve megcsináltattam. Igaz, tényleg szinte új kinézete lett, meg rozsdamentes, de csak ablakon lett kidobva. Ha 1-1 elem gáz mert rohad vagy jégkáros akkor OK, de telibe megcsinálni nem éri meg.
Közbe lehet mégis lesz korábban autó átírva, majd kiderül. Képet valaki kért, erről van szó.
[kép] [kép] [kép] [kép][ Szerkesztve ]
-
H.Ezredes
őstag
válasz whitezo88 #54347 üzenetére
Nem hát.... Én tavaly csináltattam meg az E39-be az összes befecskendezőt tuning is volt rajtuk meg kapott uj kábelköteget kb 400K volt 1 hónapra rá jött az E60.... Ablakon kidobott pénz volt azért az a pénz fájt inkább az E60-ba költöttem volna vagy nyaralás de hát ez van...
(#54347) whitezo88
Üdv az E60-ak között Mennyi a Km???
[ Szerkesztve ]
-
cOxeR
Ármester
válasz CharlieDrop #54343 üzenetére
Nem, a pakolászós rohangálós mk1 fókuszt.
Most kell megvenni Ezredestől az E60-at... - lassan összeáll
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Autós topik
- DIGI kábel TV
- Bluetooth hangszórók
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest