Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SeniorTilla

    veterán

    válasz Ck. #47332 üzenetére

    Azért tudni kellene azt is, miért sietett ennyire. Előfordulhat olyan eset, amikor menni kell és kész. Anno a Lexus RX-szel toltam le én is mindenkit 170-180-nal a pályán a péntek délutáni csúcsforgalomban, ahol 100-zal araszolnak végig a belső sávban, és az Istennek se mennének le, ha valaki gyorsabban akar menni. A feleségem szült és hívott, hogy siessek mert lemaradok róla, na ezért mentem úgy ahogy. Ilyenkor nem érdekel senkinek a véleménye. De tudni kell azt is, hogy elengedem az opel astrást is, ha látom, hogy gyorsabban jön, mint én. Nem tartok rá csak azért, mert nekem BMW-m van. Biztos megvan az oka, hogy siet.

    Ha pl. baleset érné a feleséged, gyerekedet, és rádszólnának, hogy siess, te nem nyomnád neki ahogy tudod, hogy mielőbb odaérj?

    Nem védeni akarom az X5-ös tagot, csak azt mondom, hogy lehet az éremnek másik oldala is.

    Más: miért van az, hogy én köcsög BMW-s mindig átengedem a zebrán a gyalogost, beengedem cipzár elvben aki sávot akar váltani, sokan meg nem? És nem BMW-ben ülnek...

    Van itt egy nagy igazság, értsétek jól. Az ilyeneken tényleg nem lehet segíteni, de én azt tapasztalom, hogy egyre ritkább a suttyó paraszt BMW-s az utakon, főleg azok között, akik fiatalabb, drágább autóval járnak:

    HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

Új hozzászólás Aktív témák