Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    válasz ADAM1337 #31471 üzenetére

    Sok gyökér van sajna. Nekem most picit lekarcolta valaki a jobb elejét a parkolóban. Szerencsére nem vmi látványos, de kapják be.

    Tegnap meg jövök árpád-hídon át, átsorolok a másik sávba indexelve egy mercis elé. Befértem, igaz szorosan, max a gázt kellett elvennie. Erre előz jobbról és ordibál :D Én meg épp akkor hoztam el a monitorom és semmit sem láttam jobbra, csak bemutattam neki a doboz mögül :D

    Erre a piros lámpánál utánam jött, elkezdett full vörös ideg fejjel ordibálni, de ugye le se tojtam mit kotkodál, mert ezekkel ilyenkor beszélni sem lehet. Aztán látta h nem figyelek, és beleboxolt az oldalsó ablakba. Szerencsére semmi karc és repedés nem lett rajta (aztán még le is köpte). Aztán beállt a kocsi mögé és ott is magyarázott vmit azt nézve, hogy lesem-e a visszapillantóban. Én csak attól fostam, hogy nemám belerúg a kocsiba, mert már raknám össze a gépet, és nincs kedvem kapni egy ütést sem, márpedig ha ki kell szállnom lefotózni a kocsiját meg a képét, akkor bajban lettem volna.

    Régebbi e-merci, m-es vagy n-es rendszám, kigyúrt kokszos majom, és tájszólás :D
    Kicsit megalázó volt a szitu a részemről (meg gondolom a többi 8-10 autós és csak pisloghatott), de hát ennyit tudott tenni, sok értelme volt az egésznek, ha meg kárt tesz a kocsiban ő húzza a rövidebbet (legalábbis hosszabb távon, rövid távon lehet benyelek pár ütést, köpést :D).

    Így utólag gondolkodtam sokat mit kellett volna másképp csinálni, de gondolom ideggyenge aluliskolázott szegényke, és sok a kaki a nyakában, és én voltam akin kiengedte a gőzt a fattya.

Új hozzászólás Aktív témák