Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz H.Ezredes #31039 üzenetére
Hali!
Srácok még mindig ennél a BMW-nél tartok, lehet megnézem ma. Néztem mobile.de-n is 5K EUR körül mennek az ilyenek. Már egy ideje fent van, biztos engednének belőle szerintem. Ennél az E46-nál és ennél a 170 lovas 20i-nél vannak típushibák? Ha megnézem, mire figyeljek? Csak nagyon tetszik így képről...
Köszi, üdv!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz CharlieDrop #31702 üzenetére
Hali!
Eszi az olajat? Ezt nem tudtam. Futómű kényes, azt olvastam, de olajfogyasztásról nem. Ez a motor egyébként ajánlott, nem?
-
őstag
válasz CharlieDrop #31706 üzenetére
+(#31707) zsolt1225:
Most teljesen elbizonytalanodtam. Szerintetek vehető, ha egyáltalán olyan az állapota, mint a képeken, vagy hagyjam, mert problémás lesz?
-
zsolt1225
aktív tag
válasz johnny82 #31708 üzenetére
Nekem a motorral nem volt gondom, az 1 liter/10ezer szerintem nem kibírhatatlan. Amik gondok nekem voltak az bármelyik ilyen korú autóban benne lehet. A 150 lovas elődjétől szerintem jobb. Előzni nekem elég, a motornak szép hangja van, én meg vagyok vele elégedve. Most fogok lassan olajat cserélni.
-
CharlieDrop
veterán
válasz johnny82 #31708 üzenetére
a problémákat meg kell oldani
Olyan használt autó nincs, ami nem problémás
Ha 6 hengert akarsz és szívót, és nincs láthatólag baja, akkor vegyed, ha van, akkor tudni kell, hogy megéri neked azzal venni vagy sem.
Ez olyan, mint az én 18d-m, ha már dízel, akkor 20d, de legyen max 300, de olyan mint az új...
ez ilyen, egyszer egyszer valaki
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
brickm
őstag
válasz CharlieDrop #31702 üzenetére
AZ m52 150lovas nem eszi akkor csak nem jobb ez nála.
-
NoZoli
tag
válasz johnny82 #31701 üzenetére
Ennyiért már kapsz egy 330i-t is, amibe max. 200e jó magyar forintot beletolsz és jó lehet. Amúgy, kereskedő, úgyhogy, nagy engedményre ne számíts!
Alaposan meg kell nézni, hogy van-e rozsda, nyúlványok épek-e. Minden elektromos kütyü jól működik (napfénytetőtől, az ablakokon, fényszórókon, érzékelőkön át, a PDC-ig). Hátsó diffi szilentet váltáskor hallod, ha bajos. A többit meg H.Ezredes felsorolja...
De szinte biztos, hogy ha olyan jó vétel lenne, már nem lenne meg. -
brickm
őstag
válasz CharlieDrop #31712 üzenetére
áááh dehogy.. amúgy kinéztem egy 330ci-t, nem a kéket, másikat. Na majd arra szoljál be
-
őstag
Linkeljetek már akkor légyszi ez helyett jobbat ilyen áron. Köszi!
-
brickm
őstag
válasz johnny82 #31721 üzenetére
Nem ezt mondták a többiek. Csak ha hozzáértő talál fent jót jó áron az azonnal elviszi vagy adja tovább az infót.
Amúgy fb bmw adásvétel topikban vannak 1M körül jól felszereltek,amire természetesen rá kell költened vagy 500k-t,de az legalább akkor tuti benne van és még árban is jó vagy egy fapados 2.3M-shoz képest...mert ne hidd,hogy amit linkeltél arra nem kell vagy 2-300at ráverni még.[ Szerkesztve ]
-
yanna
addikt
válasz johnny82 #31721 üzenetére
Az biztos, hogy autót venni, eladni alkalmi eladással vétellel lehet igazán megejteni, kifogni. Ha sürgős a dolog, akkor tuti jönne utána egy jóval kedvezőbb ajánlat.
Barátomnak kb. 2 hónapig kerestünk Bömit, megnéztünk vagy 15-20 darabot. Mivel már nagyon sürgős volt, végül egy 328i lett a préda, és úgy tűnik "jó" vétel volt, mert csak kb. 50-100-at kell költeni rá.
Egyébként ez az autó már vagy 5-6 hónapja állt a kereskedőnél. -
őstag
válasz H.Ezredes #31723 üzenetére
Ezt értem. Mennyi lenne a reális ára szerinted, ha az állapota valóban olyan, mint a képeken?
mod:
+(#31724) yannanem feltétlen BMW-t keresek, de ami jelenleg tetszik és fiatal, az nekem még drága, így gondoltam, hogy veszek egy olyan autót, amire mindig is vágytam, és azon sem bukok évi 200K-nál többet, mint egy 2-3 évesen.
[ Szerkesztve ]
-
qantum
senior tag
140000 km, leszakadt a hosszbordás szíj tárcsa a tengelyről, 320 d, 184LE motor, nekem ez meredek, szerelő szerint ez előfordul.
" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "
-
fullextra
tag
Sima RWD E90-nél milyen gyakran írja elő a gyár a hardy tárcsa cseréjét?
És a valóságban kb hány év/km után cserések? -
H.Ezredes
őstag
válasz qantum #31726 üzenetére
Széria betegség az összes gumi ágyas szíjtárcsás dízelnél...
(#31729) Anubris
F30-on is le tud szakadni persze. Írj nekem
(#31733) fullextra
Igazából állapot függő a hátsó hardy az gyakrabban szokott tönkremenni...
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
H.Ezredes
őstag
válasz qantum #31738 üzenetére
~ 150E Km fölött ajánlott...
2007 után egyébként ajánlatos az összes hathengeres dízelen is.... Mivel ott is szakadnak igaz ritkábban de ismerősnek is most szakadt el 2007-es 25D E60-ba...
(#31739) B-L-A-C-K
Nem-nem
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
H.Ezredes
őstag
válasz Jakab66[hun] #31741 üzenetére
Ott nincs ilyen probléma... Mondjuk 400-500E Km után azért érdemes lecserélni...
-
negro
őstag
Hallo!
Kerdes: Nem igazan tudom eldonteni ez igy mutat-e vagy nem? Pakolasztam es talaltam kb. jo 5 evrol egy (nem gyari ugyan) vese part ami teli krom. Mondom, megnezem milyen. Pont azert itt kerdezem mert itt mehet a csuf igazsag. Igazabol nem rosz de mivel tudom nem gyari, hisz sima M sporoton nem volt ilyen csak M5 -on vagy vmi neves tuning darabon mint Hartge, Schnitzer, ezert talan tulzas. Hogy marad-e vagy eldontom, fuggetlen mindentol de kivancsi vagyok Ti mit mondtok.
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
H.Ezredes
őstag
De megvehetted gyáriba ezt nyugodtan egyébként.... Oké,hogy alapból M5-öt adták így de ettől még bele lehet rakni simán a többibe is mivel jól mutat nagyon. Szerintem jobb mint a "sima" én bent hagynám a helyedbe
(#31745) Jakab66[hun]
Ha normálisan nem férsz hozzá akkor rendszámtábla tartó le és egy csavarhúzóval kell a kialakított lyukba benyúlni és elhúzni az egyik irányba úgy,hogy a fém fül kiakadjon.
[ Szerkesztve ]
-
Jakab66[hun]
senior tag
Valaki el mondaná, hogyan lehet kiszedni a rendszámtábla világítást? A bal oldali ki van égve és idegesít hogy ki irkálja. Már vagy 2 hónapja vettem bele másik izzót, de egyszerűen nem tudok rájönni hogyan jön ki, el törni meg nem szeretném... (e61 2004)
Ha kell csinálok képeket...
Gipsz Jakab
-
-
H.Ezredes
őstag
Hivatalosan ott sincs probléma ellenben sajnos elszakadhat ugyan úgy főleg ha 2010/03 előtt gyártották.
De az a baj,hogy nehéz megmondani mikor szakad el Pl N47-be volt akinek 170E km-nél volt akinek fölötte pl X5 35D-be 2009 250E Km-nél szakadt el 2007 LCI E60 25D -be ~ 350E km után... De volt 30D amibe 180E Km után elszakadt. Jellemzően az N47 szarabb... De a 2007-2010/03 közötti 6 hengeres dízelek se életbiztosítások....
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz stickermajom #31700 üzenetére
Akkor emlekszem Ratok. En most voltam eloszor itt, eddig csak kinti palyan mentem. Baratomek azert gyakrabban jarnak. Vegul bementunk mindharman 23.9 -be, utana mar hult az ido, romlottak a koridok. A vegen rendesek voltak, csak 3-an maradtunk, es engedtek minket versenyezni, nem kellett elengedoset jatszani. 22 futamig jutottunk, hatam meg mindig faj... 1-es es a 6-os volt a best aznap.
Eddig az 1,5 het alatt beleraktam az autoba 2300km -et, persze hiba nelkul. Meg penteken megyek egy 300 -ast, aztan irany vissza, szoval a 3 hetes itthonlet alatt meglesz a 7000km -es futas. Autopalyan mostansag sietek, szoval az eddigi itthoni atlagom 7.4l/100km, ami meg mindig nem rossz. Pedig tegnap elott is, mikor jottunk haza ejfel utan a Silverkartbol, a 100km -en vegig 200 folott jottem az M6 -on Paksig.
Viszont eloszor tankoltam premium helyett sima gazolajat a Shell -nel, ami ugy nez ki hiba volt. Hangosabb lett a motor, a jarasa sem olyan egyenletes, es mintha gyengebb lenne, de azt lehet csak bekepzelem. Angliaban a sima gazolajjal nincs ilyen problema, erdekes...[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
CharlieDrop
veterán
válasz MPowerPH #31749 üzenetére
Nekem azóta simult ki, mióta véletlenül tankoltam 4,6 liter benzint, pedig idén csak maxxmotiont tankoltam....
Ezredes úr! Ez a simább járás meg a minimum fél literrel kisebb fogyasztás tényleg a benzin miatt van, vagy csak placebo érzés?
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Politika
- Windows 10
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- DUNE médialejátszók topicja
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...