Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.T.CS.
senior tag
na, asszony letolta 3mm-re a hajam. ide nekem a legolcsóbb fekete x5-öst hahúról 120 havi részletre.
csak lpg-s érdekel, szlovi rendszámmal. -
Zewa
senior tag
válasz whitezo88 #18292 üzenetére
Szerintem is zárjuk le a témát de remélem minél kevesebb olyan ember lesz az utakon aki téli gumi nélkül közlekedik a mínusz fokokban. Persze nem azt jelenti hogy nyári gumi=baleset, veszély halál etc.. viszont ha úgy adódik hogy minden elérhető tapadásra szükség van akkor nem szeretném ha ezen múlna.
Ez kb olyan mint akik nyáron a 10+ éves abroncsokon járnak me' "van még rajta mint a sok!"
"Akinek van pénze majomra, legyen pénze banánra is!""Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Gyok2
senior tag
A cápás kollégának, ha még mindig keres
[link]Tiszta Windows rendes ház
-
moszka
tag
válasz Mr.Csizmás #18320 üzenetére
Rajtad kívül senkit sem zavart az értelmes eszmecsere amit eddig a gumikról fojtattunk páran. Fikázás meg errefelé nem menő.
kőbalta
-
Gézengúz
addikt
Ha már abroncs légnyomásnál tartunk én úgy tudom, hogy a gyárihoz képest colonként 0.2 barral kell növelni a nyomást...
Szóval ha 15 coll gyári 2.2,
16-ban 2.4
17-ben 2.6... -
dragonfx
veterán
válasz MPowerPH #18326 üzenetére
azért ennyire ne vagizzon vele, nekihude faxa van, ő se golyóálló,minden kocsi lopható.
lassan kéne egy moderátor nem? és az utobbi 300hsz.t töröltetni, totál felesleges.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
orvil
tag
válasz Gebriel #18329 üzenetére
a jardas-zebras hasonlatra visszaterve pl kozeledsz a zebrahoz, sehol senki, at akarsz csorogni, mikor 2 kismajom pont atrohanna. latyak, hideg, nyarigumi, tuti becsuszol es elutod oket, es az mar zebra, onnan neked harangoztak. telivel az az 1-2 meter pont annyi, hogy nem csapod el oket. foleg varosban, ahol majd minden pillanatban adodik olyan helyzet mikor satuzni kell valami f@sz miatt es rohadtul szamit meg 10cm is.
ez csak egy buta pelda de nagyjabol ravilagit az 1-2 meter neha meg a 10cm is nagyon szamit, ne adjunk eselyt az "ordognek" olyan fronton ahol lehet vedekezni (teligumi)
peace
-
Gebriel
veterán
"A zebrát fokozott óvatossággal, csak olyan sebességgel szabad megközelíteni, hogy a jármű meg tudjon állni, amennyiben szükséges, és eleget tehessen az elsőbbségadási kötelezettségének."
Ebbe minden benne van és ha Te ott elütsz valakit akkor annak SEMMI köze a gumikhoz.
Én meg ezt mondom.A példája meg szerintem így ebben az esetben elég rossz volt.
De különben egyetértek veled. Kell az a téli ha már van...
[ Szerkesztve ]
-
orvil
tag
ezt meg csak most olvasom .... nagyon szimpatikus.
vittuk, vettuk, beraktuk .... igy tobbes szamban.azt megneznem mikor hagyja ott a 645-ot, valoszinuleg bodiszilvi vezette es eppen alapjaraton gurult 2-esben mert meg akarta menteni a jegesmedveket, de hogy egy ilyen szaros gyari olajkalyha nem ellenfel az 100%. mellesleg ha sokat nyomkodja 1esben meg 2esben akkor apu hamar vehet uj motort, mert egyik diesel sem szereti ha 1/2-ben parkettazzak.
altalaban a kanyarban derul ki ki hogy vezet, pont ezek az arcok szoktak mar a fektav duplajanal elkezdeni a fekezest en meg rohogok. egyenesben mindenki tud gyorsan menni, kanyarban derul ki mi van a nadragban .....
(ennek ara is van, 2-3x gyakrabban cserelek gumit meg feket)igy latatlanba is ez a tipusu ember az, akit arconkopnek bmw talalkozon, mert megerdemli (lehet meg fejbe is rugnam mikor eloadja a meset, mert rohadt geci vagyok)
csak nekem tunt fel hogy 20 millas kocsi, es az aranyifju a fogyasztason porog? ennyiert mar egy jo M3-ast ki lehetett volna hozni, azzal legalabb felcsavarta volna magat az elso oszlopra
tortenet: gyorsulasi verseny meg jo regen hungaroringen, szep kocsik jobbra-balra, beall a zsiruj sarga E46 M3 a startvonalra valami 20 eves poccsel. a bemondo srac felkonferalta az ellenfelet, majd a kovetkezo:
" ... balra tolem pedig .... megjott a fogorvos kisfia .... " - irdatlan nagy rohoges, tobb 1000 ember hangosan rohogott az idiotakon ... marha jo volt -
Gebriel
veterán
Annyira volt életszerű, hogy az a személy nem tett eleget a KRESZ szabályának. Pont.
Más:
Le tudnád írni, hogy amióta neked meg van a 6os. Hány km-el vetted és most hol tartasz és milyen szervizeket végeztél el rajta ami kötelező és ami közbe jött és menyiért? (Ha lehet HUF-ba)
Illetve menyi a comp. szerinti átlagod?Plusz ha nem tévedek a 7ben ugyan az a motor van mint a 6ban nem?
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz moszka #18336 üzenetére
Nem ütöttem még el zebrán senkit.
Meg aztán lehet magyarázni, hogy gumi így gumi úgy...de levezetem neked ha szükséges.
Ha már az az ok, hogy rá csúsztál a zebrán a járókelőre akkor már nem fokozott óvatossággal közelítetted meg, hogy akár meg tudjál állni. És ennek nem a gumi az oka, ha nem az, hogy a driver figyelmetlen volt és nem volt felkészülve. Ha tudom, hogy csúszik lassabban megyek hamarabb fékezek.
Mit nem lehet ezen érteni?Ha meg flamelni akarsz keres másik fórumot.
[ Szerkesztve ]
-
-
orvil
tag
ez igy volt ...
aztan szilvike meglatta hogy takarekos motoros ficcsoscsavo a narkos haverjaival nyitott tetovel mulatoznak apuci kontojara, nyomott egy kover gazt azok meg a nadragjukba sultek a v8-tol, a vezeto elkapta a kormanyt ijedteben es nagy rutinnal beledurrantott a 6os villamosba
persze a kover gaztol 13 ujabb jegesmedve koltozott a tulvilagra ugyhogy szilvike visszavett igy megmentett ujabb 2 jegesmedvet a fitnessteremtol hazaig.
mese vegea konkret uzemeltetesi koltsegekkel nem akarok elriasztani senkit meg arcozni sem, azert lett pu.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
nyarival telen - van muszer az allando konstans tapadasmeres, megcsuszashatar figyelesere? hol lehet ilyet kapni?
bodiszilvit ne keverjuk ide, neki annyira van szuksege a bmwre valojaban, mint aranyhalnak az aranylancra.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
hdman
őstag
Klasszik: [Bódy Sylvy] - azért ezzel a benga benzinfalóval nem olyan hiteles a reklám, egy prius jobban nézne ki jelen esetben...
Szerintem itt senki nem venné arcoskodásnak, legalább egy ilyen kaliberű gépről is lenne VALÓS tapasztalat. Ha gondolod, akkor szivesen várom PÜ-ben.
[ Szerkesztve ]
Sopron city :)
-
Zewa
senior tag
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
MPowerPH
félisten
Bruno Spengler nagyot ment, és a BMW bebizonyította, hogy a legjobb a 3 patinás(mondjuk az Audi-t én nem sorolnám ide, csak egy VW..) gyártó között. 1 év alatt agyoncsapta az Audi-t(pedig Rockenfeller sem fakezű), és a Mercedes-t is sikerült megverni, ami különösen nagy bravúr az első évben.
Don't Tread On Me
-
Clapaucius
tag
Eléggé meg van baszva a fórum, de azért remélem kapok választ ...
Milyen olajat javasolnátok olajcseréhez 316i-be?
Friss e46-os vagyok, nincs még tapasztalatom a témával kapcsolatban.....
-
KINKY_007
aktív tag
válasz Clapaucius #18349 üzenetére
Elég egyszerű a lelked.
Nézd meg milyen volt utoljára belerakva, ha eszi, akkor meg eggyel rosszabbat.
Másik fórumról:
Ha eddig is 10W-40 -est használtál, akkor jó.
Akkor is, ha már csipegeti az olajat, csak ne felejtkezz el a 15.000 km-enkénti olajcseréről.
Ha minden tekintetben makulátlan a motorod és a szervízintervallum-kijelző alapján cseréltetsz olajat, akkor inkább 5W-40 Longlife 98 -at tegyél bele.[ Szerkesztve ]
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Politika
- Projektor topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- E-roller topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Netflix
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- További aktív témák...