Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
válasz Ultram3jor #4312 üzenetére
ÖrvendezünK! Akkor az utókornak megírnád a receptet, hogy miként oldottad meg a feladatot? Csak címszavakban! Megköszönnénk!
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
válasz Ultram3jor #4307 üzenetére
És miért kell ugyanazt a kérdést több szálon [több topicban is] megvitatni ?
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
válasz Ultram3jor #4302 üzenetére
"Milyen program ami..." topicban talán előbb kapnál választ.., de!
Az általad keresett programok az OCR-szoftver gyűjtőnevű (optikai karakterfelismerő) szoftverek, tipikusan nem ingyenesek.
Bár ha a googleba beírom, hogy free ocr - van kismillió találat, de azokat nem ismerem.
-
localhost
Közösségépítő
Kérem, mondjátok meg, melyik topicban volna lehetőség rákérdezni, hogy a meglévő VGA-mat két másik meglévő melyikére cseréljem ki.
Kicsit, de csak a szükséges mértékben beszélgetnék erről
Jó tanács kéne, ahol nem minősül az ilyesfajta tétova kérdezősködés offtopic-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest