Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- PlayStation 5
- Konzol Screenshot
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The First Berserker: Khazan
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xbox Series X|S
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz
varsam #50931 üzenetére
Egy éve van függőben nálam ugyanez. (idő híján, és szeretném, ha ebben a hónapban sikerülne potot tenni a végére)
Nos, teljesen megfelel a konyhai munkalap is.
A fa, ahogyan írod, kényesebb. Ám vannak erre nagyon alkalmas fák is, ill nagyon alkalmas felületkezelések is. Ezt a szálat csak akkor bontanám ki, ha több pénzt áldozol a (szerintem legolcsóbb) konyhai munkalap verzióénál, és valamiért vonz a fa.
Ha már szóba jött a fa, én idesorolnék egy fantasztikusan jó és szép és tartós és eléggé igénytelen karbantartású dolgot. A bambuszt.
Akkor vannak a kövek, mint a gránit, és a kvarc munkalapok. Mindkettő gyönyörű, mindkettő drága, mindkettő speciális (és drága) megmunkálást igényel. Azonban a kvarc a gránittal ellenben nem igényel rendszeres karbantartást. Jelenleg éppen ebbe az irányba kacsintgatok. Itt olvashatsz erről a szektorról ízelítőt.
Megemlítek egy speciális, hazánkban nem igazán ismert, ezért aztán nem is elterjedt anyagot, ami drága, és valószínűleg magad is könyököltél már rajta. Például a kíefcí csípősmadárlánc valamelyik kültéri asztalán. Eszméletlenül jó anyag, én a fülem tövéig szerelmes vagyok bele. Úgy hívják, hogy kompaktlemez fiftinmillion dollárért.Engedd meg, hogy visszakérdezzek:
- Milyen szélesre tervezed a mosdópultot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest