Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- PlayStation 5
- Konzol Screenshot
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The First Berserker: Khazan
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xbox Series X|S
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
"Tiplizés: sorozatfúró vagy drága célgép nélkül nehéz pontosan fúrni"
Nagyon bízom benne, hogy ezzel az asztalos urak sem értenek egyet. Az átjelölés fillérekből megoldható, derékszögben fúrni pedig némi odafigyeléssel és trükkel megoldható.
A kétdarabos szekrény felszerelésénél jogos a thyeby által említett veszély, de miután itt vastag anyagokról beszélünk, ha az akasztó mindkét korpusz belső széléhez közelebb szerelődik, akkor a két dübel kb. 5cm-re lesz egymástól, az már szerintem megnyugtató.
Kérdés még, hogy ha panel épületről van szó, akkor milyen a falvastagság?
Nem vagyok én gyakorló falfúró, egy kedves ismerősömnél úgy átmentem a 6cm-es falon mint annak a rendjePedig próbáltam óvatos lenni. Bár egy hatkilós fúrókalapáccsal nem tudom, mennyire lehet óvatosnak lenni? Köszönettel veszek minden tanácsot a vékony betonfalak fúrásával kapcsolatban!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest