Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• barcalaci84

őstag

válasz zeee #1954 üzenetére

a kormány eddig sokkal jobb mint vártam...(kicsit még szokni kell)
    ez a szíjhajtásos FFB nekem nagyon bejön...végre nincs ffb lyuk...sokkal finomabb erőhatások vannak, de kellően erős...és a szíjhajtás miatt sokkal gördülékenyebb a kormányzás, természetesebb érzetet ad...kb mint egy servo-s autó kormánya
    sokkal gyorsabb a mozgása szerintem a kormánynek, nagyon jól lehet megmenteni a megcsúszó autót...

tetszik a nagyobb kormányátmérő (mondjuk meg is kellett emelnem az ülést jócskán h kilássak mögüle:)...meg a porsche dizájn is az alcantara bevonattal. szerintem jól néz ki..:)
    a pillangó váltó ami szerintem jobb volta a g27-en, mondjuk ezzel sincs gond , csak a g27-en olyan masszívabbnak tűnt...

rengeteg dolgot lehet állítani rajta és még hasznosnak is tűnik 1-2 fícsör...ezeket a vibrációs dolgokat sose értékeltem eddig...de ezen a kormányon nekem tetszik hisz nem zavaróan recseg ropog mint a logitech... csak finoman jelez...pl kerékblokkolást megelőzendő, vagy ha váltani kell...
    a LED-ek is tetszenek: egyelőre km/h-rát és az aktuális sebesség kijelzésére használom

a porsche H-váltó sokkal gagyibbnak tűnik mint amilyen...nagyobb az ellenállása minta g27 váltójának....
    ez plusz pont neki, viszont rohadtul nem tudom h kéne igazán jól rögzíteni...:)
    most meg-meg mozdul , ami gáz...:)a cocpit váltótartójára fogalmam sincs h rakjam rá...:)
    így most a kormány mellett van a két erre való rúddal hozzárögzítve...de így azért mozog a váltó néha...

na meg eszmáletlenül halk.. még kalibráláskor se hallani semmit... az asszony imádja...:) (meg is kérdezte a konyhából h ennek nem kell úgy bekapcsoláskor körbe fordulni...pont azelőtt egy mp-vel csináltam a kalibrációt :)

na meg végülis a cseréből 12 ezer Ft plusszban jöttem ki...:)

Új hozzászólás Aktív témák